На днях авто знайомого на узбіччі вулиці коцнуло сусіднє авто, яке виїжджало. Водійка зупинилася, подивилася, і поїхала. Він написав в місцевий чат, там людей багато, хтось написав, що бачив це авто через декілька кварталів по вулиці. Знайомий знайшов авто, потім вийшов на власницю, поспілкувався, в результаті компенсував собі ремонт крила і бампера. Я до чого - є хороший шанс, що це місцеве авто, можна пошукати .
Tarasoff 25.02.2025 22:53 пишет: На днях авто знайомого на узбіччі вулиці коцнуло сусіднє авто, яке виїжджало. Водійка зупинилася, подивилася, і поїхала. Він написав в місцевий чат, там людей багато, хтось написав, що бачив це авто через декілька кварталів по вулиці. Знайомий знайшов авто, потім вийшов на власницю, поспілкувався, в результаті компенсував собі ремонт крила і бампера. Я до чого - є хороший шанс, що це місцеве авто, можна пошукати .
В нас двір проїзний і не закритий, авто незнайоме,але дуже примітне- здоровенний Jeep
hugo-smk 25.02.2025 22:14 пишет: Є номер авто. Відео з камери є, але не очевидне на всі 100. Що можна зробити, окрім забити? Із пошкодження - дверцята з кількома вм'ятинами і сколами
Поліцію визивав? КАСКО є? Рік тому, мені в корму в'їхав якийсь зівака...я не встиг оговтатись, а він ледве мене не переїхавши, коли я вийшов з машини, стартонув у ніч з місця ДТП... я поліцію викликав, протокол зробили(най буде), чувака-зіваку по відео з камери сказали, що "у базі" знайшли...тільки мені з того ніякого зиску Добре, що задній бампер(з накладкою з нерж) виявився міцним та значних пошкоджень зовнішніх не виявлено, я навіть у страхову не подавав...
hugo-smk 25.02.2025 22:14 пишет: Є номер авто. Відео з камери є, але не очевидне на всі 100. Що можна зробити, окрім забити? Із пошкодження - дверцята з кількома вм'ятинами і сколами
Поліцію визивав? КАСКО є? Рік тому, мені в корму в'їхав якийсь зівака...я не встиг оговтатись, а він ледве мене не переїхавши, коли я вийшов з машини, стартонув у ніч з місця ДТП... я поліцію викликав, протокол зробили(най буде), чувака-зіваку по відео з камери сказали, що "у базі" знайшли...тільки мені з того ніякого зиску Добре, що задній бампер(з накладкою з нерж) виявився міцним та значних пошкоджень зовнішніх не виявлено, я навіть у страхову не подавав...
Ну то ж ви самі пишите,що ніякого зиску не було з виклику поліції. 17 років машині, Каско нема
Ну то ж ви самі пишите,що ніякого зиску не було з виклику поліції. 17 років машині, Каско нема
то мабуть я сильно закрутив))...бо мав на увазі, що з винуватця я жодного зиску не отримаю... навпаки, вважаю, що поліцію таки треба в таких випадках викликати, щоби зафіксувати факти пошкоджень, як мінімум...бо хз як воно може повернутися, може той джип завтра вам пред'явить...
то мабуть я сильно закрутив))...бо мав на увазі, що з винуватця я жодного зиску не отримаю... навпаки, вважаю, що поліцію таки треба в таких випадках викликати, щоби зафіксувати факти пошкоджень, як мінімум...бо хз як воно може повернутися, може той джип завтра вам пред'явить...
Сітьюейшн в тому,що у нього ті чорні бампера,які походу і не помітили того удару. При цьому чогось на моїй слід лишився білий-таке враження,що об якусь стіну бампере до мене вже притулили,а об мене залишки витерли.
В мене двічі були подібні ситуації. В обох випадках викликав, але в обох випадках було відомо хто вдарив. В першому, ще за часів лампових та відсутності страховок, фірма, на яку працював водій, зробила ремонт за свій кошт (а потім окремо з гайцами розбирався щодо залишення місця ДТП). В другому випадку відшкодувала страхова винуватиці (як вона розбиралась з НП чи як страхова потім розбиралася з нею мені не цікаво було). З розміром страховки були ті ще батли, але то вже аспекти самих страховиків, а не ситуації з ДТП.
в теорії, якщо встановили винуватця, далі черга МТСБУ платити за ремонт. Або страхова винуватця.
Z@B 26.02.2025 09:16 пишет: З розміром страховки були ті ще батли
ну то точно. Я після цього не бачу взагалі сенсу в тих страховках. Сто (дві, бо технічка та малярка) нарахували десь 170, страхова давала 35. Після нагібу дали 65, я вліз по ремонту в 72
Полiцiю долучити варто було б, але винуватця все одно самому шукати. Я допоки за руку не привiв власника до слiдчого, попередньо зафiксувавши слiди фарби на його бамперi, то нiчого не вирiшувалось. I вiдшкодував вiн одразу готiвкою, бо щось зi страховою не так було, а мене це влаштувало.
SARS 26.02.2025 11:22 пишет: Полiцiю долучити варто було б, але винуватця все одно самому шукати. Я допоки за руку не привiв власника до слiдчого, попередньо зафiксувавши слiди фарби на його бамперi, то нiчого не вирiшувалось. I вiдшкодував вiн одразу готiвкою, бо щось зi страховою не так було, а мене це влаштувало.
Так а як винуватця знайшли і як мотивували прийти до слідчого?
Оформите ДТП с показаниями свидетеля. Виновника в розыск объявят. Авто. Рано или поздно сам вас искать усиленно будет чтобы закрыть вопрос. Единственное что сделать стоит расчет ремонта на СТО, сотрудничающей со страховыми. Не ленитесь. Безследно для него не пролезет если оформите. Полиция обязана оформить и в базу розыска номер авто отправить по процедуре. "Рубеж" звенеть будет.
Оформите ДТП с показаниями свидетеля. Виновника в розыск объявят. Авто. Рано или поздно сам вас искать усиленно будет чтобы закрыть вопрос. Единственное что сделать стоит расчет ремонта на СТО, сотрудничающей со страховыми. Не ленитесь. Безследно для него не пролезет если оформите. Полиция обязана оформить и в базу розыска номер авто отправить по процедуре. "Рубеж" звенеть будет.
Але я теж вже покинув місце дтп. Ну і плюс "поліція" і "зобов'язана" в поточній ситуації виглядає як іронія. Та і враховуючи,що у Джипа номера коштують дорожче мого ремонту,то явно людина непроста. Саме тупе- одночасно дві автоцивілки на нього оформлені ,нафіг так робити щоб потім тупо тікати
Але я теж вже покинув місце дтп. Ну і плюс "поліція" і "зобов'язана" в поточній ситуації виглядає як іронія. Та і враховуючи,що у Джипа номера коштують дорожче мого ремонту,то явно людина непроста. Саме тупе- одночасно дві автоцивілки на нього оформлені ,нафіг так робити щоб потім тупо тікати
В моєму випадку, я теж (у шоці перебуваючи) покинув місце ДТП, а потім на холодну голову подумав та визвав таки поліцію, не дуже пам'ятаю, але якийсь мін.штраф за це викатили... Щодо непростих людей з "номерами, що дорожче мого ремонту", це правда, що більшість "постраждалих" у подібних ситуаціях, саме так думає та мовчки проковтує/лінується/забиває та забуває...
Абрвалг 25.02.2025 23:49 пишет: не могу сказать наверняка, но уверен на 95% ( это я еще оптимист), что полицаям пофиг.
Колись дуже давно миліція запитувала про пошкодження на авто, і якщо не було довідки з миліції про ДТП, були проблеми.
Тобто якщо я бампером в'їхав в забор - треба викликати поліцію,хай зафіксує пошкодження авто і забора? Ну або моментально їхати його фарбувати в ідеал,щоб не було питань. Насправді це тонка штука,якщо заглибитися. Бо от бампер в мене життям побитий знатно,і як довести,що це був я сам об бардюри,а не об цей Мерседес поруч? Я тут і тему створював колись про це
В ответ на: Насправді це тонка штука,якщо заглибитися
А , що там такого тонкого ? Банальна корупційна схема Колись ще при міліції , було таке що мене майже кожень день на Видубичах зупиняли розводили . Їхав один на роботу ... то не в тому ряді , то виглядав для них втомленим
В ответ на: Насправді це тонка штука,якщо заглибитися
А , що там такого тонкого ? Банальна корупційна схема Колись ще при міліції , було таке що мене майже кожень день на Видубичах зупиняли розводили . Їхав один на роботу ... то не в тому ряді , то виглядав для них втомленим
Я про те,що як довести що оця коцка- від Jeep вчора, а ота сусідня- ще два роки тому от забор? Робити експертизи ніхто не буде,і повторюсь - там той Джип створений саме для того щоь не помічати пузотьорки довкола