Криза середнього віку настигає не тільки чоловікив
Хоче дружина байк. Що дивитися? Де/як обирати? Які критерії важливі?
бо лопатити ютуб годинами особливо часу (да і бажання нема).
років 10 тому універсальною відповіддю на таке запитання була Yamaha YBR-125. Малопотужний, щоб не спокушатися динамікою та швидкістю; легкий; мінімум пластику щоб дешево було падати; за що купив за те і продав через рік.
п.с. але спочатку - екіп та мотошкола
+1 Захист Мотошкола Юбрик
Але краще переключити увагу дружини на інше хобі, якщо її кохаєш.
+1 Захист Мотошкола Юбрик
я б поставив мотошколу першою. може і не зайде ото вонюче дзижчання. і не треба буде шукати захист та мотоцикл. але вибрати школу треба адекватну. щоб навчили як жити на дорозі, а не здати на категорію в СЦ.
по статистиці моєї школи, зараз навчається дівчат вже більше, ніж хлопців. та і по моїм. причому вік дуже різний. тенденція, напевно.
якщо ж купувати йобрика, то можна і БУ. їх через рік міняють. часто частіше. та і в школі най покатає на різних там і буде видно що ближче.
то по замовченню - школа на петрівці.. все "по класиці"
років 10 тому універсальною відповіддю на таке запитання була Yamaha YBR-125. Малопотужний, щоб не спокушатися динамікою та швидкістю; легкий; мінімум пластику щоб дешево було падати; за що купив за те і продав через рік.
а зараз? в принципі саме такі характеристики я собі і малював в голові.
не наламуй мені схему!
п.с. які часи - такі і жарти. якщо серйозно - вона вже років... багато мріє - тому хай спробує ніж потім і надалі буде муляти.
а зараз? в принципі саме такі характеристики я собі і малював в голові.
зараз я не дуже в темі, не слідкую. Але здається всі інші малокубатурні пропозиції - це або китай або ендуро. Був ще YBR-250 - але через ціну не дуже користувався популярністю, проте бв можна глянути.
не наламуй мені схему!
п.с. які часи - такі і жарти. якщо серйозно - вона вже років... багато мріє - тому хай спробує ніж потім і надалі буде муляти.
дебати про нове китайське/індійське та вживане "пристойніших" брендів ніколи не закінчаться. тут кожен сам собі суддя.
тут більше питання, якщо брати на сезон (перший) то що краще? бв бренд перевірений часом чи новий китаєць/індус з якимось плюшками (абс, чи що там ставлять наразі на моти).
бв бренд перевірений часом чи новий китаєць/індус з якимось плюшками (абс, чи що там ставлять наразі на моти)
ніяких плюшок за 2К долярів ви не отримаєте, окрім хіба синіх світлодіодів)) Просто купуючи китайця треба бути готовим, що тут щось відкрутилося чи послабилося кріплення, тут щось із заводу криво прикрутили та інші подібні нюанси. Я за юбра бв
доречі: не забудьте посидіти на кандидатах. на деяких може бути незручно. я сам був здивований, але не всі однакові))
доречі: не забудьте посидіти на кандидатах. на деяких може бути незручно. я сам був здивований, але не всі однакові))
Ось це слушна порада насправді. Причому хвилин 10 принаймні. А потім послухати, що тобі власна дупа каже. )))
бв бренд перевірений часом чи новий китаєць/індус з якимось плюшками (абс, чи що там ставлять наразі на моти)
ніяких плюшок за 2К долярів ви не отримаєте, окрім хіба синіх світлодіодів)) Просто купуючи китайця треба бути готовим, що тут щось відкрутилося чи послабилося кріплення, тут щось із заводу криво прикрутили та інші подібні нюанси. Я за юбра бв
У мене був сезон Пульсар NS 200 майже новий за 2К. Таке собі… нічого поганого, але на юбре250 мені було комфортніше їхати.