Хочу придбати бюджетний ч/б принтер, більше дивлюся на лазерники, але не хочу бавитися з усім тим дебілізмом, чиповані картриджі, перепрошивка самих принтерів і усі ці маніпуляції)) Чи існує вихід?
Що таке "вихід"? Без "дебілізму", але по ціні друку, як з "дебелізмом"? Думаю, навряд Може б/у трохи зменшить початкові вкладення. А оригінальні картриджи +- однакові по ціні у всіх.
maksym 28.03.2025 09:44 пишет: Що таке "вихід"? Без "дебілізму", але по ціні друку, як з "дебелізмом"? Думаю, навряд Може б/у трохи зменшить початкові вкладення. А оригінальні картриджи +- однакові по ціні у всіх.
Добре, погоджусь на трохи дебілізму Які картриджі чи принтери не такі агресивні у плані захисту? Бо HP може не працювати з просроченим картриджем!
1) Серед лазерників немало моделей, які працюють без танців з картриджами. На жаль не підкажу моделі, треба дивитися відгуки. Гарний орієнтир - ціни на неоригінальні картриджі. 2) Щодо струменевих, то там треба постійне використання. Якщо постійне використання є, то безпроблемними і дешевими в користуванні зараз бачу в роботі кольорові струминники з СНЧП, але вони аж ніяк не дешеві в купівлі. 3) Ч/б струминник - щось я не впевнений, що таке існує. 4) Щодо брендів - я не фанат зупинятися на певних брендах, але в армії, в пилюці роками на моїх очах найдовше живуть кенони.
Ну можна купувати оригінальні картриджі У мене лазерному самсунг більше 10 років, друкую зрідка якийсь документ, ніяких проблем. Віддати доларів 50 раз на кілька років не жалко. Звісно якщо тиражі пачка в день то питання ціни постає жорсткіше.
maksym 28.03.2025 09:44 пишет: Що таке "вихід"? Без "дебілізму", але по ціні друку, як з "дебелізмом"? Думаю, навряд Може б/у трохи зменшить початкові вкладення. А оригінальні картриджи +- однакові по ціні у всіх.
Добре, погоджусь на трохи дебілізму Які картриджі чи принтери не такі агресивні у плані захисту? Бо HP може не працювати з просроченим картриджем!
треба вводні по принтеру кількість сторінок на місяць? всякі інші забаганки (МФУ, віфі тощо)