Продам сх-5 в последнем рестайле. Исправна. ездит каждый день. Только после Т.О. Климат, подогревы,датчики слепых зон,шин,электро сидушка и т.д. Пробег 93 тысячи км. 19600 usd JM3KFBBM7N0544349 https://bazar.autoua.net/mazda/cx_5/id331946/
а есть фотки салона? ну и последний рестайл, это последний 21 года? А то ща чутка другие продаются
Ну да. Оптика другая передняя и задняя, бампера,решетка. экран большой и тд..такой рест пошел с 22 года по сегодняшний день
19400
пожалуй, самая не дорогая рестовая в Украине. при этом, далеко не самая плохая 19300
заменил масло( оригинал),фильтра..
а есть фотки салона? ну и последний рестайл, это последний 21 года? А то ща чутка другие продаются
Цікаво... це вона ж? чи то мені пороблено в пошуковику?
Цікаво... це вона ж? чи то мені пороблено в пошуковику?
Вона, агонь бричка, поки з Америки довезли в 5 разів, подорожчала
Бінго! Ви вмієте користуватись пошуком в гуглі! Для цього в оголошенні вказано він.
Яка відмітка була по математиці в школі?
Бінго! Ви вмієте користуватись пошуком в гуглі! Для цього в оголошенні вказано він.
а ще в оголошенні вказано, що авто не бите.
Аутоуа, як завжди..аби опоганити.. такі собі « покупці», які не планують нічого купляти..
Аутоуа, як завжди..аби опоганити.. такі собі « покупці», які не планують нічого купляти..
оце мені подобається збрехав в оголошенні, але "опоганили" автоуа
Це ви шукаєте скрізь брехню.такі собі « робін гуди» на мінімалках. В оголошенні є вся інформація, включаючи він код, та інше. А брудом поливайте когось іншого..це звичайна клевета і флуд в рубриці, за який ніхто з адмінів не буде банить.
ти збрехав, що авто не бите, не треба тут ображенку корчить з себе.
Як діти малі.. не шукайте чорну кішку в чорній кімнаті, пінкертони. Трохи вище людина 59 річного віку показала як гуглом вміє користуватися( купа людей вже скористалася цією нагодою, сподіваюсь) силка на базар це більш проформа. Ніякого бажання когось ввести в оману не маю і не було. Він код вказаний. Ніхто нічого не приховує. А ціна вам не сподобалась в гривні, чи ви і тут будете в мене какахами кидатись? Тьфу..
обычно пишут "минимальные" повреждения и дают винкод оценка "минимальности" у каждого своя, но все по честному
Оце подія! В Україну почали завозити битки з США! Люди відсталі чи роблять вигляд?
аби хайп навести та какахами закидати.. така собі, народна забава на автоуа..
Интересно все таки авто бьются в Штатах - половину передка в хлам, а лобовое без трещинки. Кулибинам респект за пересборку