Данный тестер мониторит состояние аккумуляторов всех типов по Блютусу и полностью его диагностирует. Может работать: - у вас в доме, передавая данные на телефон в радиусе 10м - на автомобиле, крепится из комплекта скотчем к аккумулятору. Передает огромный массив данных на ваш телефон, когда вы подходите к авто. Строит графики заряда, разряда, и просадки при работе стартера. Очень удобная штука для автомобиля! - на катере, автодоме, и т.д. К одному приложению в телефоне можно подвязать до 4 данных тестеров. Например, если у вас несколько авто, или несколько аккумуляторов в доме. Умеет: - показывать процент заряда-разряда - строить удобные графики - измеряет температуру - диагностирует работу аккумулятора под нагрузкой (стартер), строит наглядный график - работает как со свинцовыми, так и с литиевыми аккумуляторами - присылает сообщения в случае разряда - ведет лог ваших путешествий - потребление мизерное, около 1мА
Додаток може до 4 шт моніторов підримувати одночасно. Ведеться лог історії параметрів та графіків. Таку штуку сам користую з 12в резервним акумом. Колись з кислотним, зараз з літіевим. По графіку добре можно побачити кінець заряду та розряду, ще до того як спрацює БМС.
Сподіваюсь, топікстартер і екс-власник не буде проти, якщо я продовжу тему на моєму доволі специфічному телефоні додаток нормально не працює я думаю, це не проблема самого девайса а лише особливості програмного забезпечення гадаю, що на телефоні де є застосунки гугла і отаке все інше-стандартне - мало би працювати зрештою, не лише з цим додатком у мене виникали труднощі, тож маю припущення що корінь проблеми не так в ньому самому як в особливостях апарата на якому то всьо застосовується
тому - пропонується далі на продаж, вартість та ж сама
ну так то ж стоковий стан скоріше за все, у самсунгів а тут кастомна прошивка без гуглосервісів, рутована, деякі налаштування підкручені і т.д. не так багато є таких застосунків, яким чогось не вистачає, але от іноді зустрічаються