порадьте щось від тривожності, нервів, для загального заспокоєння і тп для дорослого дієве щоб швидко і нормально працювало дякую
порадьте щось від тривожності, нервів, для загального заспокоєння і тп для дорослого дієве щоб швидко і нормально працювало дякую
Психіатр + антидепресанти. Я впевнена, що все, що без рецепту - не спрацює
К врачу сначала, т.к. те, что действуют и сразу - рецептурные, а те что безрецептурные - все равно, что аскорбинку выпить, в нынешних условиях не работают. Ну и надо понимать, что у них еще куча побочек и они подбираются не так просто, у меня знакомая по назначению принимает, так ее среди дня может просто натурально вырубить
Гідазепам. Але за рецептом від лікаря.
Коля, послухай тих, хто як ти хотів бистракачєствєеанєдораха. Я за 2 місяці перед повним вигорянням пропив 3 курси біфрена, кожен по 2 тижні. Потім маже 2 роки відновлювався . І не факт що гідезепам став би у нагоді напередодні, коли твій мозок нафіг випалює сталі нейронні звязки для зберігання хоча б часткової функціональності ЦНС. Йди до лікаря, будь ласка
психолога чи психіатра?
Бафазол, біфрен - продають без рецепту. Дітям від 8 років можна... Тому, як камрад вище сказав - це все плацебо.. Гідазепам мені виписав лікар. І воно реально діє через 30-40 хвилин з першої ж таблетки. Як на мене, його взагалі треба пити епізодично, а не курсово. Тому, що є ризик підсісти. Ну це взагалі ризик всякого реально діючого препарату...
психолога чи психіатра?
Ліки виписує психіатр
психолога чи психіатра?
Ліки виписує психіатр
Не обов"язково. Мені виписав, наприклад, невропатолог. Не наркотичні засоби за формою ф-1 може виписати й сімейний лікар.
Не обов"язково. Мені виписав, наприклад, невропатолог. Не наркотичні засоби за формою ф-1 може виписати й сімейний лікар.
В переліку не було невролога і сімейного лікаря) Психолог не виписує. І нашо йти з тривожністю до невролога, якщо цим займаються психіатри? Хвилин 40 онлайн консультації - і ось первинний діагноз, призначення і рецепти
дієве щоб швидко і нормально працювало
Дієво і швидко накриває та кумарить , так щоб ще був нормальним то так не буде
Мені в гострі моменти допомагає Адаптол 500.
В гострі моменти краще комусь поплакатись , і взагалі треба щоб був той хто уважно вислухає без всяких порад і т.д.
кх-гм год назад поймал инсульт, в легкой форме обследования, мрт, узи и тд и тп прописали разные таблетки и успокоительные в том числе гидозепам пил - не берет (кста - выдавали по учету в специальной аптеке бесплатно) еще какй-то ..зепам - не берет все по рецептам запивал гидозепам барбовалом - не берет пропил все что прописали - фиг его знает на те таблетки, время лечит...
Гідазепам. Але за рецептом від лікаря.
Якось ви дивно коньяг називаєте...
Спиртне допомагає короткочасно.. Під коньячок можна добре заснути, але потім о третій ночі прокинутись і вже не спати.
З безрецептурного, без побічних ефектів - можна спробувати гліцин (невелике дозування). Пропити два-три дні, наприклад, по таблетці зранку - та прислухатися до себе, чи допомагає від того. Він не від тривожності - а просто допомагає мізкам.
масло CBD. для тяжких випадків не допоможе, краще до лікаря. будут АД + нічні пігулки.
З безрецептурного, без побічних ефектів - можна спробувати гліцин (невелике дозування). Пропити два-три дні, наприклад, по таблетці зранку - та прислухатися до себе, чи допомагає від того. Він не від тривожності - а просто допомагає мізкам.
гліцин діє, але в нього накопичувальний ефект і побочок там нібито немає, тому треба більше ніж 2-3 дні
гліцин діє, але в нього накопичувальний ефект і побочок там нібито немає, тому треба більше ніж 2-3 дні
На меня не действовал, вообще не почувствовал эффекта. Усталость и сниженная концентрация не прошли.
Что реально действует - регулярные кардио (эффект не перманентный, двигаться нужно постоянно, каждый день). Комплекс витаминов B.