Малий остаточно добив свій Samsung A51 і треба придбати новий. Знаючи як малий нищить всі гаджети Apple купувати сенсу немає. На галімих глючних китайців не дивлюся принципово. Якихось особливих вимог у малого (13,5 років йому) немає. Отже дивлюся на самсунги А26 та A36. З однаковими параметрами різниця у ціні в районі 1,5 тис.грн. Як я зрозумів основна відмінність то процесор. У 36 Snapdragon 6, у 26 Exynos 1380. Чи є сенс переплачувати якщо малий зйомкою відео не захоплюється, в соцмережах не сидить і грається переважно у примітивні ігри. Тобто основне призначення це звʼязок з батьками та друзями і простенькі ігри.
Взяти б/к S21, 22 з гарантією дешевше і забути про ті А.
фу, б/в телефони....
та для цього сценарію використання - обидва будуть норм. Я би найшов їх вживу, потикав руками, і взяв той на якому інтерфейс не гальмує. Та й усе. Бо оті заморочки з процесорами - то від того, що у людей забагато часу цікавитися який саме процесор в телефоні. Чи не пофіг воно взагалі? Може глянув би на розмір оперативки, це знову ж таки до інтерфейсу. Мій А52 вже три роки відмінно себе поводить. Але наступники як для "дитячого телефону" щось задорогі. Теж скоро буде потреба вирішиувати це питання, бо Хаомі малого хоч і тримається норм, але вже побитий до якогось ну дуже сумного стану
та для цього сценарію використання - обидва будуть норм. Я би найшов їх вживу, потикав руками, і взяв той на якому інтерфейс не гальмує. Та й усе. Бо оті заморочки з процесорами - то від того, що у людей забагато часу цікавитися який саме процесор в телефоні. Чи не пофіг воно взагалі?
не пофік. Від SoC залежить не тільки проц(ігри), а і навіть модуль звязку, GPS, та пост-обробка фото і т.д.
Особисто я на exynos не дивився б. Вже краще тоді медіатек навіть.
Тіки на Снепі
та для цього сценарію використання - обидва будуть норм. Я би найшов їх вживу, потикав руками, і взяв той на якому інтерфейс не гальмує. Та й усе. Бо оті заморочки з процесорами - то від того, що у людей забагато часу цікавитися який саме процесор в телефоні. Чи не пофіг воно взагалі?
не пофік. Від SoC залежить не тільки проц(ігри), а і навіть модуль звязку, GPS, та пост-обробка фото і т.д.
А51 малого був на ексіносі. Вище рівнем, але ж старіший на 4 роки. Малий, як то кажуть "користувався і не жужжав". У мене А53 на ексіносі - не бачу якихось проблем. У дружини айфон про - геть інший рівень зручності і якості фото. Але ж купити малому телефон за щтуку баксів, щоб він його розбив якось немає бажання.
...
А51 малого був на ексіносі. Вище рівнем, але ж старіший на 4 роки. Малий, як то кажуть "користувався і не жужжав". У мене А53 на ексіносі - не бачу якихось проблем. У дружини айфон про - геть інший рівень зручності і якості фото. Але ж купити малому телефон за щтуку баксів, щоб він його розбив якось немає бажання.
Наразі, теж стою перед подібним вибором,тому зацікавлено послухаю... А55 не розглядав, як варіант? За ціною +- зрівнявся(а може й дешевше вже ) із А36...треба в офлайні у руках потримати претендентів.
зі. з приводу проців...віднедавна юзаю снеп(С23Ультра) після ексіноксів, не відчув якогось суттєвого прориву
А55 не розглядав, як варіант? За ціною +- зрівнявся(а може й дешевше вже ) із А36...треба в офлайні у руках потримати претендентів.
зі. з приводу проців...віднедавна юзаю снеп(С23Ультра) після ексіноксів, не відчув якогось суттєвого прориву
Ну як зрівнянвся. А55 8/256 на 3,5 тис дорожчий за А36 з такою ж пам'яттю і майже на 6 тис. дорожчий за А26. І А55 також на ексіносі.
якщо треба принципово найдешевший варіант, імхо, брати А26 й не мудрувати
...
За 1000 баксів це вже буде 15 про або про макс тільки трішки дорожче. Але ще е нові 14, 15 вони дешевше. Да і 13 теж е нові або шукати якийсь бу в свій бюджет, дивлячись для чого він йому потрібен той айфон
дивлюся на самсунги А26 та A36. З однаковими параметрами різниця у ціні в районі 1,5 тис.грн. Як я зрозумів, основна відмінність то процесор. У 36 Snapdragon 6, у 26 Exynos 1380. Чи є...
надибав, у порівняльних хар-ках, що в А26 немає, на відміну від А36, активації Е-сім...здається, десь тут помилка
Ну може і фу але вони на рівень вище. Хтось і на твоїх бу їздить. Телефон дитині на три роки
фу, б/в телефони....
та для цього сценарію використання - обидва будуть норм. Я би найшов їх вживу, потикав руками, і взяв той на якому інтерфейс не гальмує. Та й усе. Бо оті заморочки з процесорами - то від того, що у людей забагато часу цікавитися який саме процесор в телефоні. Чи не пофіг воно взагалі? Може глянув би на розмір оперативки, це знову ж таки до інтерфейсу. Мій А52 вже три роки відмінно себе поводить. Але наступники як для "дитячого телефону" щось задорогі. Теж скоро буде потреба вирішиувати це питання, бо Хаомі малого хоч і тримається норм, але вже побитий до якогось ну дуже сумного стану
а чому фу? Не ну дивлячись на бюджет то якщо не захмарна ціна то краще новий а так можна і бу в ідеалі знайти( це я про айфон😂😂😂 )
дивлюся на самсунги А26 та A36. З однаковими параметрами різниця у ціні в районі 1,5 тис.грн. Як я зрозумів, основна відмінність то процесор. У 36 Snapdragon 6, у 26 Exynos 1380. Чи є...
надибав, у порівняльних хар-ках, що в А26 немає, на відміну від А36, активації Е-сім...здається, десь тут помилка
На даний момент єсімка малому нафіг не потрібна. Швидше навпаки - зручніше без неї. Тобто в моєму випадку єсім в телефоні це недолік а не перевага (отака специфіка ситуації, яку я не хочу далі розкривати). Дякую що звернув увагу на цю обставину.
Я за 12,5 купив ідеальний піксель 7про(б/у),ще на гарантії півроку. Може комусь і фу, але він на дві голови краще отого всього що ви тут обсуждаєте.
на 1000рн дорожча моторола фьюжен 50 буде нова, менша і легша. в іншому я з пікселем 7про принципової різниці не помітив. ні, вона ще повністю заряджається за півгодини і в коробці зарядка на 68Вт і чохол. зараз я би піксель вже не брав. самсунги А просто недолугі на їх фоні...
Я за 12,5 купив ідеальний піксель 7про(б/у),ще на гарантії півроку. Може комусь і фу, але він на дві голови краще отого всього що ви тут обсуждаєте.
"Краще" у всіх різне. Якість камери пофіг. Швидкість заряджання також. Спроможність тягнути важкі ігри не цікавить. Залишається стабільність роботи пз, терміни оновлення андроїд, якість дісплею, міцність скла. Захист від води також не важливий. За цими параметрами оті китайські пікселі та моторлли будуть кращими за самсунг і при цьому дешевшими?
"Краще" у всіх різне. Якість камери пофіг. Швидкість заряджання також. Спроможність тягнути важкі ігри не цікавить. Залишається стабільність роботи пз, терміни оновлення андроїд, якість дісплею, міцність скла. Захист від води також не важливий. За цими параметрами оті китайські пікселі та моторлли будуть кращими за самсунг і при цьому дешевшими?
В телефон ти таки нуль. Піксель це конкурент S-к. Серія А начальні серії до 5... то вже дійсно Китай. Колись Самсунг навіть хотів їх вивести в дешевий бренд. Але не дав ходу
То при таких розкладах просто купуєш замий дешевий і все.
То при таких розкладах просто купуєш замий дешевий і все.
+100 за такими "параметрами"(якщо обсяг пам'яті не є принциповим), я би ще М35(чи 36 дочекатися) розглянув - він ще дешевше та не дуже "гірше" за А-серію.