Drazice OKHE ONE/E 80 В експлуатації 2шт вже рік - подобається.
Ariston VLS EVO - ні в якому разі не беріть. Пропрацював роки 2-3 і на смітник. За відгуками у багатьох користувачів приблизно такий же термін служби був.
Ariston VLS EVO - ні в якому разі не беріть. Пропрацював роки 2-3 і на смітник. За відгуками у багатьох користувачів приблизно такий же термін служби був.
У мене в одній квартирі працює восьмий рік, в іншій - п'ятий. При цьому той, якому 5 років, працює безперервно - є єдиним джерелом гарячої води у квартирі.
О, майже така сама ситуація. В мене 2 по 100л. 1 пропрацював 5 років і потік. Інший ще норм, вчора розбирав, поміняв анод. Вони в мене майденпараша.
У мене в одній квартирі працює восьмий рік, в іншій - п'ятий. При цьому той, якому 5 років, працює безперервно - є єдиним джерелом гарячої води у квартирі.
теж працює >5 років. Але не постійно, а тільки під час відключення. Ну й стоїть редуктор тиску, а також, після його вимкнення, перекриваю крани тільки після того, як вода в ньому охолоне.
Так а що тоді залишається? Электролюкс китайский- теж не треба. Плоский Атлантик залишається з більш менш нормальних
Ми нещодавно викликали майстра для заміни тена в нашому Дражице, теж питали про плаский 80л, то він радив Willer. Але мені треба горизонтально повісити, а у них ті, що з можливістю горизонтального розташування лише з мокрими тегами:(
А звідки у нас зараз Арістони? Хто виробник?
А звідки у нас зараз Арістони? Хто виробник?
У мене той що старіший - мокша, новіший - чайна.
Деякі моделі Китай, деякі Італія. Ну принаймні так продавці кажуть.
Зі слів сантехніка станом на рік тому - дражіце, атлантік можна брати. Тесі багато браку, гореніє херовий сервіс, арістони і електролюкси - краще не брати.
Ще по пласким бойлерам майте на увазі, що там всередині два циліндричних (не знаю чи у всіх). Об'єм води такого плаского менший за аналогічний циліндричний. Деякі виробники, наприклад електролюкс, брешуть, вказуючи не об'єм води, а об'єм зовнішньої оболонки ))). Відсотків 15 мабуть прибрехують
Від себе рекомендую атлантік вертіго
Деякі виробники, наприклад електролюкс,
Тільки от виробник називається Русклімат
Вибирав двічі Обидва рази не радили плоскі, баки більш вразливі по корозії
Можливо мені і іншим, у кого мало пропрацювало якась бракована партія дісталася. Там суть у чому: через роки 2 починає потроху капати через ущільнювачу гуму. І саме під цим місцем, звідки капає знаходиться плата керування, яка через вологість виходить з ладу. Вартість заміни плати керування співставна з новим не пласким бойлером. Якщо вчасно це помітити і підтягнути гвинти - буде ок.
Zanussi zwh/s 80 smalto dl вже 10 років без жодної чистки. 2 роки тому замінили датчик температури чи щось таке. В березні цього року по вхідній трубі холодної води почала капати вода але через місяць якось само вилікувалось і вже не капає.
Сантехніки його не радять, а мені Ок.
Можливо мені і іншим, у кого мало пропрацювало якась бракована партія дісталася. Там суть у чому: через роки 2 починає потроху капати через ущільнювачу гуму. І саме під цим місцем, звідки капає знаходиться плата керування, яка через вологість виходить з ладу. Вартість заміни плати керування співставна з новим не пласким бойлером. Якщо вчасно це помітити і підтягнути гвинти - буде ок.
ти цей бойлер викинув чи ще ні? Враховуючи що в мене залишилась плата, тени то може свій відремонтую.
На 80-100 л
Midea подивиться ще.
ти цей бойлер викинув чи ще ні? Враховуючи що в мене залишилась плата, тени то може свій відремонтую.
та давно вже ...
а якого об'єму взяти на перекантуватися місяць поки відключення? всі разом не миємося. посуда не миється. чисто на душ.