Зараз дуже потрібні аудіокасети. Мої всі винесли коли вскрили гараж на Туполєва. Зараз декілька авто з касетними магнітолами є і міняти магнітоли релігія не дозволяє) Також дома є трохи техніки ,але касет немає. Тому куплю не за всі гроші світу або приму в дар/за шоколадку і т.д.
Контакт: О67 5О5 58 8О Євген
Доречі ще куплю касетні магнітоли для авто. Чим старіше тим краще) головне в нормальному робочому та зовнішньому стані.
Гм, я собі на Аліку взяв 1 касету TDK запечатану в рамках Ностальджі... А там вони ой як не дешево - від 3 до 10 умовностей за одиницю. Є деякі екземпляри Maxell взагалі по 30
Гм, я собі на Аліку взяв 1 касету TDK запечатану в рамках Ностальджі... А там вони ой як не дешево - від 3 до 10 умовностей за одиницю. Є деякі екземпляри Maxell взагалі по 30
У нас повно ще чистих і набагато дешевше. Але я записувати не хочу)
Бачив на олх від 30 грн за касету з записом
Але я записувати не хочу)
То потрібно саме будь-якої фірми касети з записаним будь-яким контентом? Але навіщо???
Здається зрозумів - хлопцям в авто потрібна будь-яка музика на касетах, аби грало...Але буває такий контент, що не послухаєш на ходу навіть в тих умовах
У мене є з ящик, записано щось типу "грай гармонь". Треба?
У мене є з ящик, записано щось типу "грай гармонь". Треба?
Дякую за пропозицію, але "грай гармонь" не відповідає взагалі моїм музикальним вподобанням)))
То потрібно саме будь-якої фірми касети з записаним будь-яким контентом? Але навіщо???
Здається зрозумів - хлопцям в авто потрібна будь-яка музика на касетах, аби грало...Але буває такий контент, що не послухаєш на ходу навіть в тих умовах
Підходить майже все з зарубіжної естради, окрім напевно дужу-дуже тяжкого металу) Ну і естрада часів СССР)))
Саме так! Щоб грало але і подобалось. Ну і для антуражу)
на выходных гляну на даче, пару коробок с кассетами есть. есть даже на чем проверить, не посыпались ли. если в магнитоле лентопротяжный механизм еще живой
дЕ ТИ БУВ рОКІВ 18 тому, коли я викикнув на смітник десь 250 касет.
на выходных гляну на даче, пару коробок с кассетами есть. есть даже на чем проверить, не посыпались ли. если в магнитоле лентопротяжный механизм еще живой
Дякую! Чекаю!
Тоді у мене самого ії було штук 300-400. Але при переїзді завіз в гараж. А звідти підараси винесли!
поищу, где тоже валяются десяток или 2)
поищу, где тоже валяются десяток или 2)
Дякую!
Дякую! Чекаю!
в личку написал
Дякую! Чекаю!
в личку написал
Ответил)
Дуже вдячний за посилочку! Репертуар непоганий) з мене знижка на АКБ 20%)))
Ностальджі продовжує мене дожипати - TDK прямо з 1982 року