UA 30.05.2025 17:49 пишет: порадьте максимально дешеву, просту і надійну дякую
Будь яка, але не незнаний китай. Щоб потім поремонтувати. Всі ці "Повара" - до спини, як і гриль. Керування без різниці. Механичне навіть краще як на мене - швидше виставиш время і не так забруднюються кнопки.
Ну і на об'єм треба дивитись.
В мене на дачі Самсунг була. Проста і надійна. Вже років 5 як в гаражі, буду продавати, все руки не доходять. Нагадав, дякую. Зберу все що привіз до купи - идукційну, кофеварку, микрохвильовку та ще багато чого, включно з телевізорами. Хай людям добро приносять :-)
UA 30.05.2025 20:36 пишет: а РЗТК? чи краще вже додати 800-1000 грн і купити Панасонік?-)
так а панасоніки найдешевші, хіба в них така різниця з рзтк? Єдине треба брати на 25л. бо на 20 маленькі. Щодо механічного керування так воно дійсно надійне, але виставити на ньому час до хвилини досить проблематично, про 10-20 секунд я вже й не згадую. Тому кому що. У мене було 2 самсунги, перший простий з механікою, нещодавно загнувся, пропрацював 15 років, і був самсунг з грилем, конвенцією чи що там ще, забавка, якою alex_b користується і більше нікого не згадаю. Згорів, викинутий, купив панасоніка по акції і користуюся. Ні разу навіть не намагався лагодити, перестав синхрофазотрон синхрофазотронити - на смітник.
UA 30.05.2025 20:36 пишет: а РЗТК? чи краще вже додати 800-1000 грн і купити Панасонік?-)
так а панасоніки найдешевші, хіба в них така різниця з рзтк? Єдине треба брати на 25л. бо на 20 маленькі. Щодо механічного керування так воно дійсно надійне, але виставити на ньому час до хвилини досить проблематично, про 10-20 секунд я вже й не згадую. Тому кому що. У мене було 2 самсунги, перший простий з механікою, нещодавно загнувся, пропрацював 15 років, і був самсунг з грилем, конвенцією чи що там ще, забавка, якою alex_b користується і більше нікого не згадаю. Згорів, викинутий, купив панасоніка по акції і користуюся. Ні разу навіть не намагався лагодити, перестав синхрофазотрон синхрофазотронити - на смітник.
Який смітник? В мене вирпул так само погорів. Я відніс в гараж. Тепер гарний сейф від крис та мишей, можно щось їстивне сховати ))
Беріть об'єм 25-26 л, не менше, і зверніть увагу на діаметр підставки - 325 мм зручніше, ніж маленький 270. Ще зручна функція розморозки за вагою, коли потужність вибирається автоматично.
nickka 30.05.2025 21:30 пишет: Згорів, викинутий, купив панасоніка по акції і користуюся. Ні разу навіть не намагався лагодити, перестав синхрофазотрон синхрофазотронити - на смітник.
А дарма. У мене на старій квартирі була мікрохвильовка дивного бренду AEG/Electrolux (не підробка, на оффсайті AEG така була) . 26 літрів, красива - уся із неіржавійки, з грилем (яким традиційно жодного разу не скористалися за увесь час використання). Припинила нагрівати позаминулого літа через 10+ років використання. Знайшов на кабанчику майстра з ремонту. Той сказав що магнетрони не так часто горять, швидше якась дрібниця погоріла. У підсумку полагодив за 500 гривень з матеріалами, роботою та приїздом до мене.
harald67 31.05.2025 05:12 пишет: Знайшов на кабанчику майстра з ремонту. Той сказав що магнетрони не так часто горять, швидше якась дрібниця погоріла. У підсумку полагодив за 500 гривень з матеріалами, роботою та приїздом до мене.
мій досвід з кабанчиком не дуже. Майстер з високим рейтингом прийшов раз, щось полагодив, пішов, не працює, прийшов, полагодив, пішов, не працює, я йому написав що скільки ж можна приходити і гроші брати, а він образився. Врятував автоуашник, пояснивши фізику процесу в результаті чого все запрацювало без замін деталей. Пралку ремонтував, ремонтував, вкинув у неї половину нової пралки, віддав в результаті скупникам хламу за 50 грн аби винесли з хати і купив нову. Отже з мікрохвильовками вирішив не експериментувати. Сейфів з них у мене немає місця робити, хай хтось інший собі зробить. Коло смітника вона живе десь півгодини.
В ответ на: Всі ці "Повара" - до спини, як і гриль
Десь років 30 користуюсь мікроволновками. Виключно програмованими, виключно з конвекцією та грилем. І "поварів" програмованих теж залюбки використовую. Звісно, можна завжди сказати, наприклад, що от купив плиту з духовкою та грилем, але ними не користуюся, бо це "до спини". Просто народ не любить і не вміє готувати. А жінки, які готують, в значній більшості не бажають освоювати техніку і з гордістю пишуть на форумах "я мануали ніколи не читаю". Ото як мама з бабусею дитинку навчили у минулому столітті, то так тому і бути. ЗІ. Зате про аерогриль така жвава дискусія тривала кільки тижнів. Тому що ж це розрекламований аерогриль (!) чи там мультипіч. А мікроволновка це ж тарілку борщу розігріти, виключно.
В ответ на: Всі ці "Повара" - до спини, як і гриль
Десь років 30 користуюсь мікроволновками. Виключно програмованими, виключно з конвекцією та грилем. І "поварів" програмованих теж залюбки використовую. Звісно, можна завжди сказати, наприклад, що от купив плиту з духовкою та грилем, але ними не користуюся, бо це "до спини". Просто народ не любить і не вміє готувати. А жінки, які готують, в значній більшості не бажають освоювати техніку і з гордістю пишуть на форумах "я мануали ніколи не читаю". Ото як мама з бабусею дитинку навчили у минулому столітті, то так тому і бути. ЗІ. Зате про аерогриль така жвава дискусія тривала кільки тижнів. Тому що ж це розрекламований аерогриль (!) чи там мультипіч. А мікроволновка це ж тарілку борщу розігріти, виключно.
Вміє і любить. Але не в мікрохвильовці. Я николи не повірю що отой тен чи світлодіодні чи яки там лампи, що зветься "гриль", приготують страву під назвою "смажена свинина". Їстівну. Духовкою, до речі, користуюсь, їй же заміни не знайшли. Грилем що у духовці - ні. Пародія.