розумію що зараз самий гарний подарунок це тиша і спокійний день/ніч але ж для мене наприклад це річ повязанна з хоббі...і не важливо вартість
деньги
То є так. Всі чекають одного подарунка.
А особисто? Я-б теж бажав або щось для хобі або якусь техніку для дому.
деньги
скучно )
деньги
скучно )
Згоден - розбігаються без толку. Я зазвичай на свята собі замовляю якийсь прилад.
деньги
скучно )
подаруйте цуценя ото буде весело...
розумію що зараз самий гарний подарунок це тиша і спокійний день/ніч але ж для мене наприклад це річ повязанна з хоббі...і не важливо вартість
Те ж саме, гарний подарунок із орбіти хоббі. На кой ті кошти.
Або гарний алкоголь, якщо людина не ЗОЖнік
Ми вже давно прийшли до того, що іменинник сам обирає.
Буває так, що щось хочеться, але сам собі не купиш. А, як подарунок - гарний варіант.
Вгадати - складно. Те, що тобі може здаватись прикольним - для когось не потрібна фігня.
Ми вже давно прийшли до того, що іменинник сам обирає.
Буває так, що щось хочеться, але сам собі не купиш. А, як подарунок - гарний варіант.
Вгадати - складно. Те, що тобі може здаватись прикольним - для когось не потрібна фігня.
це розумно. І мало відрізняється від просто грошей. Колись практикував дітям на новий рік, щоб вони написали десять бажаних речей. Дарувалась одна. Якоюсь мірою зберігається ефект несподіванки
це розумно. І мало відрізняється від просто грошей. Колись практикував дітям на новий рік, щоб вони написали десять бажаних речей. Дарувалась одна. Якоюсь мірою зберігається ефект несподіванки
Якщо глобально подумати - так, це гроші. Але все ж одарюваний отримує коробочку з подарунком, а не конверт з грошима
Якщо глобально подумати - так, це гроші. Але все ж одарюваний отримує коробочку з подарунком, а не конверт з грошима
Достатеьо просто пригадати самого себе - скільки разів мені дарували гроші - вони постійно улітали... а ось подарунок, якщо в тему то супер...
а ось подарунок, якщо в тему то супер...
І багато було подарунків в тему?
Какая то не жизненно необходимая , недешевая вещь, которую и хотел бы иметь, но сам себе не покупаешь , так как баловство.
Какая то не жизненно необходимая , недешевая вещь, которую и хотел бы иметь, но сам себе не покупаешь , так как баловство.
как сказать. Я так получил то на что все насобирать не мог. Єлектронній микросков, измерительній пінцет, первую паяльную станцию... Щас осцилограф новій хочу, но он прилично дорогой. У меня большой список хотелок...
* те що мені потрібно в даний момент, тобто я замовляю плюс-мінус знаючи можливості людини * на 8 березня на роботі я замовила подарувати мені сковорідку)), напередодні спалила свою. Підлеглі на роботі (чоловіки 100%) дуже раділи, більше чим я ))) їм так було прикольно і з натяком типу * віш лист з посиланням на магазин - супер, але я не користуюся
якісь сюрпризи, сувенірчики і тд ненавиджу... роблю третій підхід використовувати для миття тіла квіти з мила)), мабуть викину, бо бісить, хоч і склад мила приємний, як крем
роблю третій підхід використовувати для миття тіла квіти з мила)), мабуть викину, бо бісить, хоч і склад мила приємний, як крем
Що погані? Я як раз думав на річницю весілля дружині замовити. Мабуть не варто.
а ось подарунок, якщо в тему то супер...
І багато було подарунків в тему?
достатньо
роблю третій підхід використовувати для миття тіла квіти з мила)), мабуть викину, бо бісить, хоч і склад мила приємний, як крем
Що погані? Я як раз думав на річницю весілля дружині замовити. Мабуть не варто.
ну якщо квіточка, як бомбочка, розчиняється у ванні, то може бути
в мене є якісь різні квіти, сьогодні милася піоном), половина пелюстків в процесі відломилися і прилипли до підлоги в душовій, до стінок))) там в складі ще є щось по типу гумки для жування, тобто воно не розчиняється до кінця
Хорошо,когда хочется хоть чего-то.А бывает,что пофиг на все.И каждый очередной ДР только усугубляет ощущение зря прожитых лет.И уменьшает надежду на перемены к лучшему... P.S.Пил не много,до пятницы не дотянул
З останнього, що найбільше запам'яталося. Отримала в подарунок Дайсон, і ось вже півтора року всі три жінки моєї сім'ї (я і дві доньки) безмежно щасливі Як одним подарунком задовільнити декількох вибагливих панянок