Товариш шукає де можна підлатати бокову підтримку на водійському сидінні, тканина, не за всі гроші світу))звісно… Київ, правий берег. Порадьте, будь ласка.
Наприклад на Бойчука 35 (кіквідзе) https://www.google.com.ua/maps/@50.408379,30.5517669,3a,75y,81.3h,93.81t/data=!3m7!1e1!3m5!1s2g7ovz-oHBWFUXswbuUinw!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D-3.8070502198476674%26panoid%3D2g7ovz-oHBWFUXswbuUinw%26yaw%3D81.2988423750486!7i13312!8i6656?hl=ru&hl=ru&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDYwOC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
baton82 11.06.2025 19:37 пишет: вже запропонували цей варіант. Порадили інший. Завтра запис. По факту може і фотозвіт зроблю щоб тут викласти для наступників)
Я латав на борщагівці. Результатом задоволений. Якщо потрібно можу в лічку скинути контакт.
Я латав на борщагівці. Результатом задоволений. Якщо потрібно можу в лічку скинути контакт.
може вони вміють перетворити шкіряні сидіння у велюрові? був би вдячний за контакт
Тоді вони багато чого вміли робити. Як зараз не знаю. Я латав собі шкіряне сидіння. Зробили норм. Шов красивий, не відрізнити від рідного на іншому сидінні. Контакт (098)401-4853 не реклама.
baton82 15.06.2025 20:11 пишет: робив на Бориспільській 26б (біля ТЦК)))...) якістю, швидкістю і ціною задоволений. 0631471888 Іванна
Ціна якість матеріалів- так ок, але виконання і швидкість, а особливо зворотній зв'язок на 3. Перешивав два передніх сидіння, місяць шили ще два дні буду переробляти, зборщик має дві ліві руки.
baton82 15.06.2025 20:11 пишет: робив на Бориспільській 26б (біля ТЦК)))...) якістю, швидкістю і ціною задоволений. 0631471888 Іванна
Ціна якість матеріалів- так ок, але виконання і швидкість, а особливо зворотній зв'язок на 3. Перешивав два передніх сидіння, місяць шили ще два дні буду переробляти, зборщик має дві ліві руки.
може переживають і довго але наприклад щось підлатати то роблять швидко, мені боковими перебили за 2 години це час зі знаттям і встановлення сидіння
може переживають і довго але наприклад щось підлатати то роблять швидко, мені боковими перебили за 2 години це час зі знаттям і встановлення сидіння
Обіцялли за тиждень зробити, сказали приїхати в п'ятницю, я не міг в п'ятницю тому домовився на неділю, але зателефонувавши в неділю мені повідомили що ще навіть не починали шити, тому що не приїхав матеріал , перезвонили майже через ще тиждень, повідомили що готово, але я не міг приїхати бо був за межами Києва, на третій тиждень я був готовий приїхати, але виявилося що зборщік захворів (але одне сидіння я залишив цілком, водійське віддав тільки шкіру без каркасу сидіння), по результату приїхав в п'ятницю 01.08 о 17:00 і чекав до 20:30 поки зборщик натягне шкуру на два каркаса. Натягнув на 2+, багато недоліків, за це мені скинули 500 грн, бо переробляти не залишилось часу Бажання їхати туди більше немає
Обіцялли за тиждень зробити, сказали приїхати в п'ятницю, я не міг в п'ятницю тому домовився на неділю, але зателефонувавши в неділю мені повідомили що ще навіть не починали шити, тому що не приїхав матеріал , перезвонили майже через ще тиждень, повідомили що готово, але я не міг приїхати бо був за межами Києва, на третій тиждень я був готовий приїхати, але виявилося що зборщік захворів (але одне сидіння я залишив цілком, водійське віддав тільки шкіру без каркасу сидіння), по результату приїхав в п'ятницю 01.08 о 17:00 і чекав до 20:30 поки зборщик натягне шкуру на два каркаса. Натягнув на 2+, багато недоліків, за це мені скинули 500 грн, бо переробляти не залишилось часу Бажання їхати туди більше немає
ну може зборщик змінився? А так ще багато радять на бойчука 35 там кажуть гарно перешивають, і мені звісно туди було б ближче їхати але це треба було залишити авто і потім приїхати знову а тут підлатали за 2 години то може якщо переживати то звісно багато хто робить, а от швидкій ремонт не дуже багато, тому поїхав туди , було б десь ближче то туди не поїхав би
Мабуть все змінилося... коли я розраховував все зробити в неділю, а виявилось що вони навіть не починали я звісно запитав, чому навіть не попередили, мені нагловатим голосом повідомили, якщо не подобається, можете забрати свої сидіння і шити в іншому місці. Щоб не бути голословним зразок виконаної роботи... І так піде... image sharing Отвори для направляйок робити не треба Тут же не видно, для чого нормально вкладати Порвали, на петельки не вдягнули