Тиць на Базар Тиць на авторіа 2014 рік. Норм робоча машина. Дуже треба продати, то ж дуже хочу щоб хтось виручив і купив, жінка хоче могти 300 км поїхати від хати. Машина в норм стані, батарея в дуже хорошому, СОХ 92% показує, напруги норм, без розбалансів суттєвих. Технічно гарна. Комплектація не сама бідна, є якісь там парктроніки, камера заднього виду, безключевий, круіз, мультируль, АБС і якісь плюшки. Є якісь дрібні нюанси - один задній склопіднімач не працює, передню праву дверку чуть підмалював бо діти велосипедом царапнули, підкрилок передній правий потріскався (допомогли йому бордюром), стійка стабілізатора здається підстукує в передній ходовці. Загалом ходовка норм, проста, рік назад зробив більше ніж рекомендували на СТО. В комплекті зарядка 16А (3.5 кВт) з регулюванням струму заряду. P.S. фотограф з мене не дуже, та й фотографував зразу як Ціна 6300 доларів. Машина в Бучі.
Буває жінка на роботі десь 2-3 рази в тиждень, Петрівка.
papazina 14.06.2025 19:52 пишет: А 22 КВт це десь на 130 км пробігу?
Взимку 130 км не буде. Хіба що без пічки в економ режимі десь до 130 можна проїхати. Влітку в економ режимі можна і 160-170 по місту. В +- нормальному режимі десь 140 км. Якщо по трасі 90-100 км/год їхати то такого плану електрички жруть більше ніж по місту 50+-. На цьому тиждні жінка одного дня на майже повному заряді ( в районі 93%) проїхала 100 км і ще показувало залишок 50 км. Показометер запасу ходу трохи брехунець, часто проїжджається більше ніж він показує, тому краще орієнтуватись на % заряду батареї.
UA 15.06.2025 19:45 пишет: за 5,8-6 може бути? дякую
Морально не готовий відповідати на такі публічні запитання. Виставив ітак по дну ринку для Київської області, при цьому машина пробіг має не великий і комплектацію не саму бідну, ще й особисто перевірив акумулятора на розбіг напруги по комірках, і це та ситуація коли продаєш те за що не стидно. Так, з мене продавець автомобілів зовсім нікудишній, ні описати нормально не умію, ні сфотографувати, це звісно частково мінус, але крім мінуса це також і плюс, бо за життя продав 3 машини за 4-5 переглядів.
papazina 19.06.2025 16:13 пишет: А ще таке "нубське" питання... Якщо в полі скінчиться заряд, то тягти до зарядної (+50 км) можна на "мотузці"?
Можна тягти на мотузці, можна ще включити рекуперацію і машина підзарядиться від тої що тягне, але на практиці не знаю як воно все працює бо ще не ставав ніде.