autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

пора вже китай, чи ще ні?

аццкая сотона **
26 лет за рулем, Киев
С нами с 23.04.2007

пора вже китай, чи ще ні?
      2 июля 2025 в 19:45 Гілками

Читаю всіляки там новини, типу
CEO Ford визнав Xiaomi SU7 кращим (особливо останні абзаци, де типу вже европейці переймають досвід),
порівнюю ціни, комплектації..

То вже можна чи ще ні?

Фіг з ними, з персональними даними, які можуть тянути втіхаря китайці... не стрьомає, що можуть віддалено тупо окірпічить машину? Чи я дарма переживаю, такий час, що зараз вже китайці випередили зажравшихся европейців?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар **
47 лет (27 лет за рулем), UA
С нами с 20.11.2003

Re: пора вже китай, чи ще ні? [Re: AL®]
      2 июля 2025 в 21:47 Гілками

AL® 02.07.2025 19:45 пишет:

CEO Ford визнав Xiaomi SU7 кращим (особливо останні абзаци, де типу вже европейці переймають досвід),

То вже можна чи ще ні?

Фіг з ними, з персональними даними, які можуть тянути втіхаря китайці... не стрьомає, що можуть віддалено тупо окірпічить машину? Чи я дарма переживаю, такий час, що зараз вже китайці випередили зажравшихся европейців?

я вже 2 роки на «британському» китайці. З точки зору якості збірки та взагалі саме автомобільної частини (підвіски, кузова, керованості, ергономіки, якості матеріалів) питань взагалі не виникає, якщо воно відстає від умовного вагу, то не сильно і свої гроші точно вартує, але от що стосується інтерфейсу та мультимедіа, то воно хоч не сильно глючить, але видно що розроблялось аби було, без нормального тестування UX. Добре що є карплей зі своїм інтерфейсом, це дозволяє не зважати на китайську поробку.

Достоевский **
20 лет за рулем,
С нами с 05.05.2009

Re: пора вже китай, чи ще ні? [Re: keen]
      2 июля 2025 в 22:17 Гілками
Достоевский **
24 года за рулем, Киев
С нами с 17.12.2007

2 июля 2025 в 22:42 Гілками

Як підуть оцинковані, то можна сміло брати

Z@B
V.I.P *
31 год за рулем, Киев
С нами с 09.02.2013

Re: пора вже китай, чи ще ні? [Re: ivatuning]
      2 июля 2025 в 23:22 Гілками

ivatuning 02.07.2025 22:42 пишет:

Китайці можуть на це не піти, бо оцинковка збільшить товщину деталей кузова удвічі... ))

Достоевский **
24 года за рулем, Киев
С нами с 17.12.2007

Re: пора вже китай, чи ще ні? [Re: Z@B]
      2 июля 2025 в 23:25 Гілками

Z@B 02.07.2025 23:22 пишет:

ivatuning 02.07.2025 22:42 пишет:

Китайці можуть на це не піти, бо оцинковка збільшить товщину деталей кузова удвічі... ))

ну чого, все можливо, італійці ж пішли?

IesuiT **
37 лет (18 лет за рулем), Одесса
С нами с 14.10.2011

3 июля 2025 в 09:43 Гілками

То вже можна чи ще ні?

зная твои суперспособности, я прямо хотел бы, чтобы ты купил китайца и потом вел блог того, что и как у него отрыгнуло и отвалилось и зависло

Достоевский **
20 лет за рулем,
С нами с 05.05.2009

3 июля 2025 в 09:48 Гілками
старый писатель **
Киев
С нами с 18.04.2008

3 июля 2025 в 09:50 Гілками

Рекомендовано до покупки!

В ответ на:

Після перших незалежних випробувань нового електричного кросовера Xiaomi YU7 Max на трасі стався інцидент з гальмівною системою кросовера. Мережею ширяться фотографії палаючих передніх гальм. Це означає, що друга модель бренду має такі ж проблеми, що й седан SU7.

https://news.infocar.ua/novyy_krosover_xiaomi_yu7_mae_zhakhlyvi_halma_179488.html

Достоевский **
20 лет за рулем,
С нами с 05.05.2009

Re: пора вже китай, чи ще ні? [Re: alexa11]
      3 июля 2025 в 09:51 Гілками
аццкая сотона **
26 лет за рулем, Киев
С нами с 23.04.2007

Re: пора вже китай, чи ще ні? [Re: keen]
      3 июля 2025 в 10:08 Гілками

keen 02.07.2025 21:47 пишет:

То вже можна чи ще ні?

я вже 2 роки на «британському» китайці. З точки зору якості збірки та взагалі саме автомобільної частини (підвіски, кузова, керованості, ергономіки, якості матеріалів) питань взагалі не виникає, якщо воно відстає від умовного вагу, то не сильно і свої гроші точно вартує, але от що стосується інтерфейсу та мультимедіа, то воно хоч не сильно глючить, але видно що розроблялось аби було, без нормального тестування UX. Добре що є карплей зі своїм інтерфейсом, це дозволяє не зважати на китайську поробку.

Мене також цікавлять всі ті ассистанси (хоча мабуть це також електроніка) типу наскільки плавно адаптивний круїз працює (наприклад в теслі досить різко стартує, навіть при виборі в меню плавно, а ось bmw ix9 -сподобалось), втримання в полосі, уникнення зіткнення, шумоізоляція, комфорт в дорозі скажімо так.
Також освітлення фар, бо чесно кажучи матрична фара яка щось там вирізає мені до сраки, а ось щоб яскраво світило з чіткою границею - так. Думаю зараз вже немає ксенонів,всі ЛЕД ставлять або лазер, але ЛЕД він різний..

аццкая сотона **
26 лет за рулем, Киев
С нами с 23.04.2007

Re: пора вже китай, чи ще ні? [Re: Mookker]
      3 июля 2025 в 10:16 Гілками

Mookker 03.07.2025 09:43 пишет:

То вже можна чи ще ні?

зная твои суперспособности, я прямо хотел бы, чтобы ты купил китайца и потом вел блог того, что и как у него отрыгнуло и отвалилось и зависло

ти знаєш, після того, як я на своєму новенькому (до 5 років) "европейці" по три рази міняв проводку з задніх колес до баку (і це типу ну всім відомо),а ось на цій машині на 70ткм вже каталізатор змінив (а багато інших власників і adBlue бак змінили), то казати що прям у китайців біда, а у старичків - все ок, не можна.
Але я дивлюсь, вибору 7 місць дуже мало у китайців, особливо якщо три окремі сідухи хочу..

Ну і гарантія, звісно, має роль. Я хоч по гарантії цього разу не зміг нічого поміняти, все міняв за свої, але хоча б офіційні сервіси у всіх европейських країнах є.

UA 2
IesuiT **
пригород
С нами с 31.10.2005

3 июля 2025 в 10:19 Гілками

краще б зробили дешевшу версію 124 Мерседеса з атмосферним 3.0 дизелем ( ну чи навіть турбо), автоматом, елеткропакетом, абс, есп та клімат коньтролем і і такою ж надійністю-)
все решта можна робити самому-))

26 лет за рулем, Киев
С нами с 14.01.2008

3 июля 2025 в 10:22 Гілками

В ответ на:

ти знаєш, після того, як я на своєму новенькому (до 5 років) "европейці" по три рази міняв проводку з задніх колес до баку (і це типу ну всім відомо),а ось на цій машині на 70ткм вже каталізатор змінив (а багато інших власників і adBlue бак змінили), то казати що прям у китайців біда, а у старичків - все ок, не можна.
Але я дивлюсь, вибору 7 місць дуже мало у китайців, особливо якщо три окремі сідухи хочу..

и обе машины французы, если я не ошибаюсь? а зачем ты их покупаешь, если они делают тебе нервы?

26 лет за рулем, Киев
С нами с 14.01.2008

Re: пора вже китай, чи ще ні? [Re: UA]
      3 июля 2025 в 10:26 Гілками

UA 03.07.2025 10:19 пишет:

краще б зробили дешевшу версію 124 Мерседеса з атмосферним 3.0 дизелем ( ну чи навіть турбо), автоматом, елеткропакетом, абс, есп та клімат коньтролем і і такою ж надійністю-)
все решта можна робити самому-))

Так этому мерсу лет 30. Мало кому такое уже сейчас надо, вернее простая надежная машина, еще что б и под ГБО 4 поколения, она то будет пользоваться спросом, но только в странах не очень богатых и соответственно много таких "типа мерсов" не продашь. Да даже у нас, уже всем надо и климат и что б адаптиров криз и прочую роскошь...

IesuiT **
37 лет (18 лет за рулем), Одесса
С нами с 14.10.2011

3 июля 2025 в 10:31 Гілками

AL® 03.07.2025 10:16 пишет:

Mookker 03.07.2025 09:43 пишет:

То вже можна чи ще ні?

Ну і гарантія, звісно, має роль. Я хоч по гарантії цього разу не зміг нічого поміняти, все міняв за свої, але хоча б офіційні сервіси у всіх европейських країнах є.

представляешь как будет с китайцем?

XS1
Достоевский **
С нами с 10.10.2010

Re: пора вже китай, чи ще ні? [Re: HD_Zed]
      3 июля 2025 в 10:34 Гілками

HD_Zed 03.07.2025 09:50 пишет:

Рекомендовано до покупки!

В ответ на:

Після перших незалежних випробувань нового електричного кросовера Xiaomi YU7 Max на трасі стався інцидент з гальмівною системою кросовера. Мережею ширяться фотографії палаючих передніх гальм. Це означає, що друга модель бренду має такі ж проблеми, що й седан SU7.

https://news.infocar.ua/novyy_krosover_xiaomi_yu7_mae_zhakhlyvi_halma_179488.html

А блогери все ще хочуть на китайських треках з масовими версіями кросовера повторити витівки підготованої версії седану на Нюрбургрингу. А потім у них "зрада". Якщо мав би бажання придбати китайця, то така "новина" не була б стоп-фактором.

старый писатель **
Киев
С нами с 18.04.2008

Re: пора вже китай, чи ще ні? [Re: XS1]
      3 июля 2025 в 10:40 Гілками

XS1 03.07.2025 10:34 пишет:

А блогери все ще хочуть на китайських треках з масовими версіями кросовера повторити витівки підготованої версії седану на Нюрбургрингу. А потім у них "зрада". Якщо мав би бажання придбати китайця, то така "новина" не була б стоп-фактором.

Ну якраз повторити подвиг китайця на Нюрнбургу майже вийшло, тільки машина вижила

Змінено HD_Zed (10:55 03/07/2025)

XS1
Достоевский **
С нами с 10.10.2010

Re: пора вже китай, чи ще ні? [Re: HD_Zed]
      3 июля 2025 в 10:53 Гілками

HD_Zed 03.07.2025 10:40 пишет:

Ну якраз повторити подвиг китайця на Нюрнбургу якраз майже вийшло, тільки машина вижила

Що вийшло, окрім факапу? Якийсь ноунейм-китайський трек, блохер і мас-маркет автівка, що вони могли повторити з Нюрбурга?

старый писатель **
Киев
С нами с 18.04.2008

Re: пора вже китай, чи ще ні? [Re: XS1]
      3 июля 2025 в 10:58 Гілками

XS1 03.07.2025 10:53 пишет:

HD_Zed 03.07.2025 10:40 пишет:

Ну якраз повторити подвиг китайця на Нюрнбургу якраз майже вийшло, тільки машина вижила

Що вийшло, окрім факапу? Якийсь ноунейм-китайський трек, блохер і мас-маркет автівка, що вони могли повторити з Нюрбурга?

Пардон муа, чомусь думав що цей факап стався на Нюрнбургу

https://www.autoevolution.com/news/watch...dly-242120.html

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
7 користувачів і 348 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1876

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія