Я от щось не розумію... Між Ахматовой та Здовбунівськой вирішили поміняти бардюри, асфальт там вже і не пам'ятаю коли оновлювали, яма-на ямі, карієс латають кожну весну, асфальт попросідав. Навіщо міняти бардюри, коли треба міняти асфальт?
Amateur 18.07.2025 21:01 пишет: Я от щось не розумію... Між Ахматовой та Здовбунівськой вирішили поміняти бардюри, асфальт там вже і не пам'ятаю коли оновлювали, яма-на ямі, карієс латають кожну весну, асфальт попросідав. Навіщо міняти бардюри, коли треба міняти асфальт?
Не угодиш. Тобто спочатку асфальт, а потім бордюри було б логічніше?
Amateur 18.07.2025 21:01 пишет: Я от щось не розумію... Між Ахматовой та Здовбунівськой вирішили поміняти бардюри, асфальт там вже і не пам'ятаю коли оновлювали, яма-на ямі, карієс латають кожну весну, асфальт попросідав. Навіщо міняти бардюри, коли треба міняти асфальт?
Не угодиш. Тобто спочатку асфальт, а потім бордюри було б логічніше?
Ти вважаєш, що то перед зміною асфальту? А одночасно ні, ніяк? Бо мені якось здається, що як ці бардюри доживуть до зміни асфальту то їх повигортають, як будут асфальт гризти/рівняти.
Amateur 19.07.2025 15:06 пишет: Ти вважаєш, що то перед зміною асфальту? А одночасно ні, ніяк? Бо мені якось здається, що як ці бардюри доживуть до зміни асфальту то їх повигортають, як будут асфальт гризти/рівняти.
Я колись у пості на ФБ від Дарницької РДА спитав - чого ви підмальовуєте розмітку на жахливому асфальті на Драгоманова і Пчілки? Відповідь була - ой, наше діло підмалювати а асфальт мав забудовник ще 20 років назад покласти але така падлюка, не поклав. У нас лапки.
Я не сильно вчитувався, але здається там так написано, що пересічному зовсім не зрозуміло чи будуть вони ремонтувати проїздну частину чи ні. Наче якісь вирівнювання покриття є. Зараз бачу що перекладують асфальт в районі 9го дома, але на пішоходній частині. Я навіть не уявляю що вони можуть наробити на 40 лямів Грн, наче якийсь "ямковий ремонт" є, тобто знов "карієс" запломбують..
Я не сильно вчитувався, але здається там так написано, що пересічному зовсім не зрозуміло чи будуть вони ремонтувати проїздну частину чи ні. Наче якісь вирівнювання покриття є. Зараз бачу що перекладують асфальт в районі 9го дома, але на пішоходній частині. Я навіть не уявляю що вони можуть наробити на 40 лямів Грн, наче якийсь "ямковий ремонт" є, тобто знов "карієс" запломбують..
Вирівнювання доріг - це стандартизована назва робіт) Знімуть верхній шар та постелять новий
Як на мене, всі ці заміни бордюрів, ремонт шляхопроводів з повною заміною балок - виглядають надлишковими в умовах воєнного стану. Немає куди дівати зайвий ресурс? Чи готуємо Київ до здачі москалям?
RiderUA 24.07.2025 14:42 пишет: Вирівнювання доріг - це стандартизована назва робіт) Знімуть верхній шар та постелять новий
Не вірю свому щастю Хоча я згоден с maksym-ом, якийсь "бенкет під час чуми", але попілінг нам не підвладний. Якщо ще і сафаль порівняют - то вже свято буде.