Прийшов штраф за рух по смузі для маршрутного транспорту в автоматичному режимі. Міхновського. За кермом, звичайно, був не я, але у мене ця машина в списку відслідковування. 680 грн зі знижкою 340. Будьте уважні.
nickka 26.07.2025 15:27 пишет: Прийшов штраф за рух по смузі для маршрутного транспорту в автоматичному режимі. Міхновського. За кермом, звичайно, був не я, але у мене ця машина в списку відслідковування. 680 грн зі знижкою 340. Будьте уважні.
та камера працює в режимі гт вже декілька років. Ще одна в БЦ. Наче більше ніде цей функціонал недоступний. Я в Вейз вмикав, щоб попереджало, але як воно працює я не перевіряв
nickka 26.07.2025 16:47 пишет: Якщо я правильно розумію це місце то там часто велика черга на поворот. Тобто потенційний порушник майже кожен хто хоче повернути на міст?
DimonDSV 27.07.2025 16:53 пишет: не саме розумне рішення для розміщення такої камери... але якщо ціль зібрати більше штрафів, то не дивно...
Так воно пов'язано. Раз багато штрафів значить багато порушують, тобто камера саме в правильному місці. Хто отримає штраф, навряд буде повторювати кататися там смугою.
я сьогодні там був, стояв на розворот, але я завжди забуваю з якої сторони ця камера... тому стояв, як добропорядний водій до рисочек