Передивився багато. З того що найбільш сподобалось мені це самсунг А36, ксяомі редмі ноте 14 про 5G . Ксяомі Поко Х6 про 5G і Поко Х7 про . Подивився пару тестів цих телефонів. Що вразило неприємно по самсунг що там є незрозумілі трабли з ШІМ і для дітей багато експертів взагалі не рекомендують їх брати. Бо додатково навантаження зору. А з зором і так проблеми. В ксяомі ,принаймні не самих дешевих по тестах таких проблем немає. Якщо брати з погляду продуктивності і купі сучасних штучок. То виходить поко X7 про. Але ніколи з поко не мав діла. Що порадите той хто в темі? В пріоритеті максимально можливий комфорт для очей і можливість щось пограти.
В одному бюджеті Самсунг завжди буде програвати по потужності китайцям. В китайцях кращі процесори і пам'ять за одні і тіж кошти. так що оті синтетичні тести завжди виграють і в іграх будуть кращі. Але Самсунг буде вигравати по програмному забезпеченню. Сяомі і Поко це одне і теж. Якщо нема протипоказань до сяомі, то і до поко не повинно бути.
Нарвався з Redmi Note 13 Pro на неприємний сюрприз, який як виявилося притаманний всім виробам Xiaomi не на Snapdragon. На ньому не працюють сервіси Goolge AR, тому про доповнену реальність можна забути. Для підлітка це може бути актуальним. При тому, що не працюють вони виключно через те, що Xiaomi ліньки займатися сертифікацією. Залізо повністю придатне для них.
З цікавого, дружина минулого року перейшла на Samsung A34, неочікувано камера виявилася гіршою ніж у її попереднього Redmi Note 8 Pro. Насамперед це помітно в відео (стабілізація та зум).
Правильно написано - поко - цо той же сяомі, тільки уклон не в камеру, а в процесор, тобто будь-який поко про розрахований на ігри в першу чергу. Є точка зору, що поко частіше ламаються із-за перегріву, ніж звичайні сяомі, ну то ж і результат роботи потужного процесора. В мене в поко x3 про десь через 3-4 роки з'явилася пляма на екрані, десь перегрівся під подушкою, до цього деякі датчики подекуди відвалювалися. Так це - через 3-4 роки, до цього в мене смартфони більше року ніколи не жили із-за поломок або заміни на швидшу модель.
Ревизор 28.07.2025 11:39 пишет: В одному бюджеті Самсунг завжди буде програвати по потужності китайцям. В китайцях кращі процесори і пам'ять за одні і тіж кошти. так що оті синтетичні тести завжди виграють і в іграх будуть кращі. Але Самсунг буде вигравати по програмному забезпеченню. Сяомі і Поко це одне і теж. Якщо нема протипоказань до сяомі, то і до поко не повинно бути.
Я сам юзаю самсунг. У мене а16 . Так як я не грають в ігри то мене все влаштовує ,8 гіг оперативки,256 вмонтовано. Оновлення прилітають. Дуже все шустренько,взагалі нуль тормозів.Але я б не сказав що все ідеально. Трабли до Оновлення останнього були з зв'язком. Були нюанси з додзвоном до мене, були нюанси коли телефонував я. До того постійно був на ксяомі. І доречі таких проблем ніколи не було. Тому все відносно. Я Тому і розглядаю ще ксяомі Тому що з інших китайців вони по моєму найбільш надійні. Принаймні з мого досвіду користування. Але якби не нюанси з мерехтіння екрану я був налаштований таки брати Самсунг. Однак є тести з приладами де чітко порівнюється робота екранів при різних типах освітлення. І це просто жесть. Я завжди думав що Самсунг навпаки найбільш безпечний. Навіть А серія. Вона не така то дешева. Могли б і зробити для очей комфорт.
Daugava 28.07.2025 11:45 пишет: Нарвався з Redmi Note 13 Pro на неприємний сюрприз, який як виявилося притаманний всім виробам Xiaomi не на Snapdragon. На ньому не працюють сервіси Goolge AR, тому про доповнену реальність можна забути. Для підлітка це може бути актуальним. При тому, що не працюють вони виключно через те, що Xiaomi ліньки займатися сертифікацією. Залізо повністю придатне для них.
З цікавого, дружина минулого року перейшла на Samsung A34, неочікувано камера виявилася гіршою ніж у її попереднього Redmi Note 8 Pro. Насамперед це помітно в відео (стабілізація та зум).
Я взагалі нульовий в цій доповненій реальності. Це типу щось що треба для ігр по 3 д окулярах?
Я ніколи не юзав цей бренд і за такі гроші не дуже хочу. Тому що мав досвід і з додж і зт і з іншими так званими брендами які не зовсім типу ноунейм. Тому дякую але ну його нафіг. Ксяомі я знаю,мав купу його смартфонів і впринципі ніяких сильних косяків ніколи не було. Я зарікся не мати справи крім ксяомі з жодним китайцем. І з телефонами і з планшетами. З того часу тільки самсунг, і в крайньому разі ксяомі. Я краще куплю щось простіше але перевірене.
andrey_spec 28.07.2025 12:06 пишет: Правильно написано - поко - цо той же сяомі, тільки уклон не в камеру, а в процесор, тобто будь-який поко про розрахований на ігри в першу чергу. Є точка зору, що поко частіше ламаються із-за перегріву, ніж звичайні сяомі, ну то ж і результат роботи потужного процесора. В мене в поко x3 про десь через 3-4 роки з'явилася пляма на екрані, десь перегрівся під подушкою, до цього деякі датчики подекуди відвалювалися. Так це - через 3-4 роки, до цього в мене смартфони більше року ніколи не жили із-за поломок або заміни на швидшу модель.
Теж схиляюся до Поко . І напевно х-6 сенсу брати нуль. По ціні він майже як х-7 коштує. А щодо перегріву то все відносно. Як почати мучити іграми смартфон який на це впринципі не розрахований то ще питання хто більше буде грітися. А мучити він буде будь що що б я не купив.
andrey_spec 28.07.2025 12:06 пишет: Правильно написано - поко - цо той же сяомі, тільки уклон не в камеру, а в процесор, тобто будь-який поко про розрахований на ігри в першу чергу. Є точка зору, що поко частіше ламаються із-за перегріву, ніж звичайні сяомі, ну то ж і результат роботи потужного процесора. В мене в поко x3 про десь через 3-4 роки з'явилася пляма на екрані, десь перегрівся під подушкою, до цього деякі датчики подекуди відвалювалися. Так це - через 3-4 роки, до цього в мене смартфони більше року ніколи не жили із-за поломок або заміни на швидшу модель.
Теж схиляюся до Поко . І напевно х-6 сенсу брати нуль. По ціні він майже як х-7 коштує. А щодо перегріву то все відносно. Як почати мучити іграми смартфон який на це впринципі не розрахований то ще питання хто більше буде грітися. А мучити він буде будь що що б я не купив.
а что с мотороллой не так?
А що в неї є якісь людські моделі?
даже edge 40 за 9к вполне годный агрегат, с хорошим экраном, 12 гб озу. да проц слабый, но если не играться, то пох, социалки тянет, аккум 5к, что еще надо для счастья на розетке