А в мене з'явилось бажання купити просту, недорогу та надійну м'ясорубку. Звісно електричну. Недорогу в плані без додаткових функцій.
Moulinex ME6261 (чи Moulinex ME626132 те саме, в різних магазинах так показує). Користуємось кілька років у трьох сім"ях всіх родичів Проста надійна без надлишковості, можна рекомендувати
Та пофиг, они все одинаковые, главное не брать откровенный шлаковый китай с фейковой мощностью. Была древняя чисто электромясорубка Зелмер, работала, вопросов не было, с появлением кухонной машины отправилась на дачу. Сейчас собсно насадка-мясорубка к этой кухонной машине, стоит как брендовая отдельностоящая мясорубка бош/зелмер/мулинекс/етц - на выходе разницы никакой У этой насадки только решетки из нержи вроде, а у Зелмера кажись из черняги были.
GreenMile 31.07.2025 18:57 пишет: Та пофиг, они все одинаковые, главное не брать откровенный шлаковый китай с фейковой мощностью. Была древняя чисто электромясорубка Зелмер, работала, вопросов не было, с появлением кухонной машины отправилась на дачу. Сейчас собсно насадка-мясорубка к этой кухонной машине, стоит как брендовая отдельностоящая мясорубка бош/зелмер/мулинекс/етц - на выходе разницы никакой У этой насадки только решетки из нержи вроде, а у Зелмера кажись из черняги были.
а можна подробніше, що це за "кухонная машина" така?
voge 31.07.2025 20:56 пишет: нада, шоб посудомийкою мона було мини всі деталі.
Не впевнена, що такі існують в масовому сегменті. У мене досить дорога машина, всі металеві деталі з нержі, м'ясорубка все одно алюміній. Хз чому так, може питання ваги.
voge 31.07.2025 20:56 пишет: нада, шоб посудомийкою мона було мини всі деталі. у мене Мулінекс не дешевий,- свою роботу робить... Але миття тільки руцями
Аммм... В нас досі нема посудомийки Місце зарезервовано років 15-17 тому, а от самої машини нема
voge 31.07.2025 20:56 пишет: нада, шоб посудомийкою мона було мини всі деталі.
Не впевнена, що такі існують в масовому сегменті. У мене досить дорога машина, всі металеві деталі з нержі, м'ясорубка все одно алюміній. Хз чому так, може питання ваги.
Я взагалі не впевнений що можна відносно бюджетно виробляти пару: ніж+решітка для мясорубки з матеріалу, який не буде іржавіти і водночас ефективно різати мясо.
GreenMile 31.07.2025 18:57 пишет: Та пофиг, они все одинаковые, главное не брать откровенный шлаковый китай с фейковой мощностью. Была древняя чисто электромясорубка Зелмер, работала, вопросов не было, с появлением кухонной машины отправилась на дачу. Сейчас собсно насадка-мясорубка к этой кухонной машине, стоит как брендовая отдельностоящая мясорубка бош/зелмер/мулинекс/етц - на выходе разницы никакой У этой насадки только решетки из нержи вроде, а у Зелмера кажись из черняги были.
також маю зелмер. рубає як скотиняка. вже і запобіжну муфту ламала. замінив і вперед)) модель не знайду вже. дома гляну, як не забуду.
В реклама є тема від yan2k. До речі, вони коло тебе (це до ТС, я не знаю чому відповідь сюди причепилася), на Куренівці. Я у нього купив якусь недорогу м'ясорубку, а вона собі крутить і рубає. У них і уцінка буває через дрібниці типу пошкоджене пакування. Якщо немає упереджень щодо марок, якими він торгує, то...
Мав справу з "Ельво", типу наша. Бошем та Зелмером. Всі працюють. Для побутового використання їх вистачає. В боші розсипався редуктор, був куплений та замінений - працює досі.
Плюсую за Мулінекс. Тертки жінка використовує. Заготовки робить з моркви та інших овочів і в морозилку в пакетиках фасує. Домашню ковбаску за допомогою насадки доволі часто робимо. В сімях вже три штуки і всім більше 10 років. Ніразу не ремонтували. Єдтне, що дуже гучно працює
А от з Зелмером не склалося. Купили колись за порадою друзів. Спочатку сподобалося, плавний старт, набагато тихіше працює. Але с часом стала погано перемелювати. Тепер в шафі стоють про запас.
Головне це потужність, як на мене, щоб поменше обрізати.
У моєї мами мулінексу, як за першим посиланням (той що білий і округлий на 2квт) вже більше 20 років, працює. У мене кухонна машина кенвуд з м'ясорубкою насадкою, потужності 1.5 кВт вистачає також.