Зрозуміло що всі фломастери різні як приклад за 50к це файний RAV4 Hybrid аба запальничка Formentor із + це нові авто...гарантійні...і напевно 3 роки без геморойні +не так сильно падаючі у вартості (я про тойоту)
або це классом вища 3-5 річна автівка, наприклад Touareg чи XC60/XC90 чи RX
Зрозуміло що всі фломастери різні як приклад за 50к це файний RAV4 Hybrid аба запальничка Formentor із + це нові авто...гарантійні...і напевно 3 роки без геморойні +не так сильно падаючі у вартості (я про тойоту)
Це з салону не сильно падає в ціні?
Це б/в дворічна тойота може через два роки подорожчати))) а от з салону без відчутної втрати ціни продати дворічну тойоту - не впевнений, що вдасться))))
помітив що нові тачки в цьому році стали дорожче - той же Форменотр 333 сильний
взять акционную бмв 3 и радоваться
на задньому приводі?
на задньому приводі?
З акційними «трійками» така ситуація, що є авто на задньому приводі, але з якимись опціями, є авто на повному приводі в комплектації «бубен» і нарешті є варіанти з повним приводом та пристойним фаршем, але не за $50k. Може щось і знайдеться прийнятне для себе, проте скоріш за все доведеться йти на певні компроміси.
на задньому приводі?
З акційними «трійками» така ситуація, що є авто на задньому приводі, але з якимись опціями, є авто на повному приводі в комплектації «бубен» і нарешті є варіанти з повним приводом та пристойним фаршем, але не за $50k. Може щось і знайдеться прийнятне для себе, проте скоріш за все доведеться йти на певні компроміси.
напевно це не варіант...брати бубнову трійку... що ще зараз самчне може бути на ринку авто?
питання що треба від машини. Бо цільові аудиторії Форментора і гібридного РАВ4 не те що не перетинаються, а навіть намагаються не спілкуватися між собою
Я бы точно биточка какого то притянула) года так 23-25 что в итоге было бы гораздо более ликвидным вариантом чем приобретение в салоне, но тут понятно как кому + опять таки в зависимости от того на сколько эти 50к последние.
Якщо їздити багато і довго. Років сім і тисяч 100-150 за цей час, то взяв би нову. Якщо на пару років та невелички пробіги то бу. За короткий час бу не буде ломатися та менше втратить в ціні
Я бы точно биточка какого то притянула) года так 23-25 что в итоге было бы гораздо более ликвидным вариантом чем приобретение в салоне, но тут понятно как кому + опять таки в зависимости от того на сколько эти 50к последние.
За 50К можна б/в офіційне свіже авто купити, а не відбивну зі Штатів.
плохо , что за 50 не получается упомянутый тут RX ( кузов от 23 года). Ну или с натягом совсем. А так купить, поездить года 2 и продать. За 48, ато и за те же 50
питання що треба від машини. Бо цільові аудиторії Форментора і гібридного РАВ4 не те що не перетинаються, а навіть намагаються не спілкуватися між собою
Оце точно.
Якщо хочеться саме нове і не боїшся втрат, то однозначно нове. Якщо зекономити, то можна подивитись 2-3 річні офіційні авто з мінімальним пробігом, в цьому бюджеті буде з чого вибрати. Ну і дійсно, Рав і Форментор якось занадто різні щоб порівнювати. До речі, чому в переліку не має Кодіака? Він буде значно цікавіший Рава і при цьому спокійніший Форментора. Ліквідність Шкоди теж ок. Загалом думаю любе з перелічених авто до 100К пробігу буде безпроблемним.
50 років, 50к... звісно нова!
проголосував за б/в
Оскільки "усяк кулик свою болото нахвалює", то скажу що зараз зняли з виробництва актуальну версію субару аутбек і очікують нову. Через це на наявні аутбеки (2024 року виробництва) знижка. Нетурбований буде менше за 50 в максималці, турбо дещо дорожче, але це вже кому як.
За 50 шкоду и т.п.)) когда можно взять хс90 или рх и не париться с ремонта ремонтами и ликвидностью и не одна школа так не поедет хоть Лори и клемент)) Кстати леванте наверное и дешевле)) ну или шкода)) потужно
... опять таки в зависимости от того на сколько эти 50к последние.
Теж вірно. Є правило, що машина не повинна коштувати більше річного прибутку. І якщо людина заробляє від 50 тис долларів на рік, то напевно грошей утримавути легке бу вистачить.
За 50 шкоду и т.п.)) когда можно взять хс90 или рх и не париться с ремонта ремонтами и ликвидностью и не одна школа так не поедет хоть Лори и клемент)) Кстати леванте наверное и дешевле)) ну или шкода)) потужно
Взяти б/в ХС90 (фактично китайське авто) і не паритися із ремонтами?