В очікуванні оновлення на 17 pro max iphone 16 pro max 256 GB фізична sim White Стан як ного (на єкрані можуть бути маленькі царапки від використання)на гарантії до 23 жовтня 2025 року Батарея 100% Комплект повний + 4 чохли, три Beats (чорний, білий, зелений) щеіряний. 1150 $ без торгу. Продаж після отримання 17 pro max Київ 098 255 55 56 Фото по запросу
Трохи юмору.
Бу телефон 1150 баксів))) звучить!!!!
Ап темі )
Гумор прийнято)
А можна поцікавитись де замовляли 17про макс?
нє,ну норм.. на 100 баксів від нового достаня знижка. чому ні?
Де замовляю- у мене друг займається технікою apple у нього замовляю на всю родину. Різниця в 200$ це модель з фізичною sim + іде 4 дорогих чохли на загальну суму 200$
Мені вчора пропонували за 41 тис але без чохлів, хлопець вирішив перейти та спробувати андроїд ps, чекаемо відгук по 17 про Максу, вдалої продажі
Світ з глузду з'їхав.
1000 баксів за телефон котрим хтось рік вже користувався.
Ну і для підкидання на вентилятор : а як же класичне -30% за бу?
Світ з глузду з'їхав.
1000 баксів за телефон котрим хтось рік вже користувався.
Ну і для підкидання на вентилятор : а як же класичне -30% за бу?
Це як з канонічною))
Ще і війна))) Апокаліпсис все ближче)))
тєма ТОП. Вангую буде продавати довго скидаючи по 100 гривень. Десь на чорну п'ятницю продасть баксів за 750 терпи тепер біль яблокофіла
тєма ТОП. Вангую буде продавати довго скидаючи по 100 гривень. Десь на чорну п'ятницю продасть баксів за 750 терпи тепер біль яблокофіла
фанати зараз на купляють 17 тих то 16 тих буде на продаж, але який смисл міняти 16 на 17 , може як в оглядах кажуть що я великий блогер і мені треба для зйомки монтажу , може ще фанати інсти понакупляють
В очікуванні оновлення на 17 pro max
Цікаво, коли буде виходити 18-й, 17-й буде продаватися з такою ж швидкістю? Але який сенс в такій гонці
Чи мажори)
Чи мажори)
Мабуть помаранчевий замовив? А чохол який? Бо оглядах рекламують зелений