Зарікався ж, ніяких передоплат, ніде!... Але, трохи розслабився та отримав по зубах від шахраїв навколоепіцентрівських(на стікері фігурує міст-пошта) До-замовив(попереднє замовлення було з доставкою в їх офлайн-магаз та опатою при отриманні, але цього разу такий варік був недоступний) 2 банки фарби з доставкою у, найближчий до себе, ец-поштомат... сплачую(бо інакще не відчинять), відчиняється комірка поштомату, там на мене очікує упаковка, що ретельно обмотана брендованим скотчем ЕЦ...навіть візуально та спиною учуяв - щось не те з упаковкою, помацав ту коробку... так і є, вона наполовину порожня. Розчехлив камеру та засняв відос, як я роздираю ту коробку, а там...замість 2-х банок фарби, що я замовив та сплатив за них, є лише одна
Набрав на ГЛ ЕЦ, кажу отака халепа трапилася...у відповідь, дівчинка каже: не хвилюйтеся, залиште "звернення" на сайті та очікуйте, з вами зв'яжуться із служби підтримки... Звернення оформив...сиджу, обтікаю Звісно, ніхто не кинувся зі мною зв'язатися та мене заспокоювати
Не дуже вірю, що повернуть вартість недоотриманого...але навіть не так шкода тих 500 грн, як огидно відчувати себе ошуканим поважною національною мережею, у 2025 році, карле! Не очікував такої халепи від них...Будьте обережні, ніколи не платіть наперед!
я б не поспішав з глобальними висновками. Треба дати час на реакцію. В мене була схожа ситуація, розрулили нормально. Поки єдиний висновок - знімайте відео.
Якщо то був товар Епіцентру, а сайт Епіка це вже маркетплейс, то все повернуть.
..замість 2-х банок фарби, що я замовив та сплатив за них, є лише одна
Та трегедія що капець Відправки пакують люди , хтось провтикав одну банку . Таке трапляється скрізь і все спокійно вирішується .
Воно то да, але я розумію автора - теж не так давно перепутали мені коли каву замовляв. Все вирішили, але тепер теж не буду користуватися доставкою в поштомати - бо ти хочеш пошвидше, позручніше, а в результаті отримуєш мороку, уже б краще сходив та купив сам ту дрібницю.
Воно то да, але я розумію автора - теж не так давно перепутали мені коли каву замовляв. Все вирішили, але тепер теж не буду користуватися доставкою в поштомати - бо ти хочеш пошвидше, позручніше, а в результаті отримуєш мороку, уже б краще сходив та купив сам ту дрібницю.
Я якщо з сайту замовляю, то тільки самовивозом і тільки той товар який не знаю де там шукати. Вже не раз було що товар трохи того. Наприклад брав ручний бур під стовпчики крутити - забирати, а він не кондиція. Різьба на другому більш потрібному мені шнеку засрана зваркою. Показали де стоять - вибрав нормальний. А доставкою те ге і прислали-б. Я вже давно не граюсь з доставками на поштомати. Розетка так само спаскудилася зі своїм "складом". Вже був випадок некомплектного та зіпсованого товару з вини складу.
Тому та "зручність" собі дорожче.
Купівля через пошту/поштомати - завжди ризик більше покупки оффлайн. Той же алі - завжди є якісь моменти, які повинен розрулити маркетплейс. Не ставте завищених очікувань і легше буде жити. % 10 таких доставок завжди мимо.
Алі да, бо ти ж не підеш в Хуньчжень до дядечкі Лі, вживу поколупатися в товарі. А епіцентр для Києва і великих міст - ондо.
Воно то да, але я розумію автора - теж не так давно перепутали мені коли каву замовляв
Так , повністю згоден Але подивіться навколо , та хто працює в НП , Розетці , Епіку і т.д. Зараз все стало дуже складно з робітниками , і справа не в зп , а просто нікому працювати
Дякую за розуміння. Саме так, хотів обрати найшвидший/зручніший/безплатний метод доставки (самовивіз був недоступний)...каюся, недооцінив ризики Але, є й "хороші новини" - безцінний досвід та висновки з цього випадку, про що й хотів попередити форумчан. Тепер я теж, у поштомати ні ногою
Тим часом, на два мої звернення(на сайті та у чат-бот з долученим відео) до "підтримки" ЕЦ, сьогодні з ранку двічі зателефонували суворі епіцентрівські дівчата;) та запевнили, що все буде добре, обіцяли, що повернуть кошти...впродовж 7 днів...
..замість 2-х банок фарби, що я замовив та сплатив за них, є лише одна
Та трегедія що капець Відправки пакують люди , хтось провтикав одну банку . Таке трапляється скрізь і все спокійно вирішується .
ну, ви, по всьому видно, глибоко в темі...саме так мені й сказала дівчина з їх підтримки: людський фактор... А для мене, бо досвіду такого не було, це дійсно було відчутним ударом...старію, нерви вже - не канати
Купівля через пошту/поштомати - завжди ризик більше покупки оффлайн.
Це точно. Я намагаюся усе купляти з післяплатою - або через усякі пошти, або через пункти видачі. Перевитрати окуповються збереженими нервами. А поштоматами припинив користуватися після того, як мені кілька разів служби доставки (нової пошти та епіцентру) повідомили що "ми привезли вашу посилку до поштомату, але вільних ячеєк не було, отже ми відвезли Вашу посилку назад до нашого сховища і колись через пару днів знову спробуємо привезти, або переадресуйте на звичайне відділення". Особливо у цьому плані дивує НП. Ну немає вільної ячейки у цьому поштоматі, то відвезить до найближчого. У центрі Києва між ними не більше 100-200 метрів буде. Ні, везуть на склад і чекають, коли місце звільниться.
Ну немає вільної ячейки у цьому поштоматі, то відвезить до найближчого. У центрі Києва між ними не більше 100-200 метрів буде. Ні, везуть на склад і чекають, коли місце звільниться.
У мене відділення в сусідньому під'їзді, 30 метрів. Теж не було місць в поштоматі, коли я погодився на відділення - катали ще добу. Бо в поштомат привозить один бусік НП, на відділення інший, треба з бусіка на бусік через якісь нутрощі сортировки пропустити
Ну немає вільної ячейки у цьому поштоматі, то відвезить до найближчого. У центрі Києва між ними не більше 100-200 метрів буде. Ні, везуть на склад і чекають, коли місце звільниться.
У мене відділення в сусідньому під'їзді, 30 метрів. Теж не було місць в поштоматі, коли я погодився на відділення - катали ще добу. Бо в поштомат привозить один бусік НП, на відділення інший, треба з бусіка на бусік через якісь нутрощі сортировки пропустити
У мене півтори доби катали посилку від тещі із варениками з вишнями При цьому замовив у поштомат, що у моєму будинку, а в сусідньому також є. І через 2 будинки іще є поштомат. Що заважало туди закинути?
...
У мене півтори доби катали посилку від тещі із варениками з вишнями При цьому замовив у поштомат, що у моєму будинку, а в сусідньому також є. І через 2 будинки іще є поштомат. Що заважало туди закинути?
Це не так просто, як здається Будинкові поштомати зазвичай "тільки для мешканців" і можуть бути "за дверима з замком". Переміщення посилки в інший поштомат без дозволу може "накликати" проблем від отримувача. В принципі, таке можна робити на стадії оформлення доставки. Додати пару опцій щодо доставки в інші вільні поштомати.
Це не так просто, як здається Будинкові поштомати зазвичай "тільки для мешканців" і можуть бути "за дверима з замком". Переміщення посилки в інший поштомат без дозволу може "накликати" проблем від отримувача. В принципі, таке можна робити на стадії оформлення доставки. Додати пару опцій щодо доставки в інші вільні поштомати.
Я ж пишу про ті поштомати, які я бачу у сусідніх будинках "не за дверим з замком". До речі мапа поштоматів НП яка є на їх сайті застаріла - є ще кілька нових принаймні біля мене. А от стостовно можливості додати опцію - доставка у вільні поштамати - не знав про таку. Якщо можеш розтлумач - буду вдячний.
Це точно. Я намагаюся усе купляти з післяплатою - або через усякі пошти, або через пункти видачі. Перевитрати окуповються збереженими нервами. А поштоматами припинив користуватися після того, як мені кілька разів служби доставки (нової пошти та епіцентру) повідомили що "ми привезли вашу посилку до поштомату, але вільних ячеєк не було, отже ми відвезли Вашу посилку назад до нашого сховища і колись через пару днів знову спробуємо привезти, або переадресуйте на звичайне відділення". Особливо у цьому плані дивує НП. Ну немає вільної ячейки у цьому поштоматі, то відвезить до найближчого. У центрі Києва між ними не більше 100-200 метрів буде. Ні, везуть на склад і чекають, коли місце звільниться.
Поштоматами майже не користувався, але ось НП щойно вибісила. Надсилав вазу довгу, у відділенні чомусь не знайшлось на неї ніякого тубуса, спакували в звичайну коробку велику неоптимально звісно, з переплатою. Сьогодні мала би доїхати але дзвонить отримувач що нічого нема. Трекаю на сайті, спочатку писало що номер видалено, згодом показує вірно, але пише що відправник відмовився від надсилання, хоча я з ними взагалі не контактував Позвонив скаржитись, ну хоч тут оперативно зреагували, розпочали розшуки. Аж раптом покупець відзвонився що таки отримав, алі ніяких повідомлень ні йому ні мені щодо наложки, не було. Щось в них вже зовсім якість послуг з тарифами не корелюється, краще вже Укрпоштой користуватись, там із цим набагато краще
ну, ви, по всьому видно, глибоко в темі...саме так мені й сказала дівчина з їх підтримки: людський фактор... А для мене, бо досвіду такого не було, це дійсно було відчутним ударом...старію, нерви вже - не канати
Не те що глибоко в темі , але я маю до цього відношення І на мою думку , буде ще гірше
це дійсно було відчутним ударом...
Бажаю вам, щоб це був найбільший удар в вашому житті. Не забудьте відписати, коли "ошук" вирішиться!
Я ж пишу про ті поштомати, які я бачу у сусідніх будинках "не за дверим з замком". До речі мапа поштоматів НП яка є на їх сайті застаріла - є ще кілька нових принаймні біля мене. А от стостовно можливості додати опцію - доставка у вільні поштамати - не знав про таку. Якщо можеш розтлумач - буду вдячний.
це була пропозиція до НП, що треба робити таку опцію