На день народження дружині подарували ще й вакуматор. Давно приглядався до них, але "ну не настільки він потрібен" Ну а тут з'явився.
Вже для себе зрозумів , що краще брати рулон і нарізати якого треба розміру. А от які краще? Повністю рифлені, чи може є типу одна сторона прозора, а інша чорна гадка ,проте в них можн а одразу і готувати - кидати в окріп або в микрохвильовку. Ціни +/- в рамках курсової похибки.
Є рекомендації?
В комплекті трохи є, вже спробували - ВАУ ефект отримано
Гугли "Су-від" - это основной бенефит от вакууматора.
Ті, що без рифлення, то для промислових камерних вакууматорів.
На день народження дружині подарували ще й вакуматор. Давно приглядався до них, але "ну не настільки він потрібен" Ну а тут з'явився.
Вже для себе зрозумів , що краще брати рулон і нарізати якого треба розміру. А от які краще? Повністю рифлені, чи може є типу одна сторона прозора, а інша чорна гадка ,проте в них можн а одразу і готувати - кидати в окріп або в микрохвильовку. Ціни +/- в рамках курсової похибки.
Є рекомендації?
В комплекті трохи є, вже спробували - ВАУ ефект отримано
Бонус ще що наприклад вакуумоване м'ясо може зберігатись просто в холодильнику днів п'ять-сім без необхідності заморожування.
Ті, що без рифлення, то для промислових камерних вакууматорів.
По твоєму посиланні плівка має рифлення. Значить підходить для побутового вакууматора
По твоєму посиланні плівка має рифлення. Значить підходить для побутового вакууматора
Мабуть її і буду брати. Бо прозора яка "зовсім побутовва" нема в жодному описі що в ній можна і готувати.
Ще думки будуть?
В аліекспресівській прозорій також є зазначення про можливість термообробки до +110 (якщо не помиляюсь).
аліекспресівській
Дякую, але ризикувати нема бажання. Невідомо що воно насправді
аліекспресівській
Думаєте, на промі воно з лісів Лотлорієна?
++ Єдиний прилад з "модних", який у мене прижився і використовується постійно. Такі умови в звичайній духовці не відтворити.
аліекспресівській
Ну хочаб якийсь сертифікат є в продавця. Ніби-то німецька. Ну і з алі поки доїде - вона мені вже на не треба буде. При ціні 350грн тут і зараз проти чекати місяць невідомо що за 250? Де сенс?
а ще це перевірений засіб відправити зятю сало під видом вакуумованої кави головне шмат під вакуум підбирати розміром як кавова пачка інакше японськи митники чи мусульмани чи іудеї та сало не пропускають у поштовому пересиланні.
++ Єдиний прилад з "модних", який у мене прижився і використовується постійно. Такі умови в звичайній духовці не відтворити.
а який саме, прилад? су-відниця чи мультиварка з функцією С-В?
Занурюваний типу кіпятільнік
...
Ну хочаб якийсь сертифікат є в продавця. Ніби-то німецька. Ну і з алі поки доїде - вона мені вже на не треба буде. При ціні 350грн тут і зараз проти чекати місяць невідомо що за 250? Де сенс?
не перебільшуй, вже більше року, як з алі такі легкі/дрібні посилки "прилітають" іноді скоріше, ніж з прома як вони це роблять, хз?...7-10 днів й отримаєш у найближчому відділенні пошти...якщо питання релігії, то інша справа, тут згоден, з прому буде значно швидше, дешевше та приємніше
Занурюваний типу кіпятільнік
ну, не хочете/не можете дати назву приладу(а краще - лінк), то й не треба...навіщо оці ребуси з кіп'ятільніком??
При ціні 350грн тут і зараз проти чекати місяць невідомо що за 250? Де сенс?
Ну я дивлюся, що на промі написано, що виробник Україна, тоді має сенс. Щодо 100 грн, коли постійно збираєш на щось військове і пишеш "будь-який внесок важливий", то інше ставлення до 100 грн розвивається:)
ну, не хочете/не можете дати назву приладу(а краще - лінк), то й не треба...навіщо оці ребуси з кіп'ятільніком??
Але я не можу сказати, що він без недоліків і 100% раджу його, є нюанси.
типу трохи розбираюся (у теорії питання) ...хочеться практичних/прикладних відгуків, думок. Бо маю мультиварку із програмою су-від...але ще не дойшли руки ії спробувати, бо діло за придбанням вакууматора, отих плівок до нього...от й думаю, чи варте воно того? Бо сало/каву вакумувати я точо не буду)