З 4 жовтня 2025 року розпочинається капремонт Харківського шосе, вартістю 1.26 млрд.
Перший етап - обмеження на непарній стороні від Харківської площі до вул. Тростянецької. Календарний графік робіт:
З 4 жовтня 2025 року розпочинається капремонт Харківського шосе, вартістю 1.26 млрд.
Перший етап - обмеження на непарній стороні від Харківської площі до вул. Тростянецької. Календарний графік робіт:
ну и всё, левый берег будет одной сплошной пробкой
я правильно понял, что этот цирк на 1.5 года? цифры вижу, просто хочу убедиться)))
я правильно понял, что этот цирк на 1.5 года? цифры вижу, просто хочу убедиться)))
Графік розписаний до кінця 27го року Тобто 2.5
Як на мене, під час війни такі реконструкції не на часі. І саме шосе в нормальному стані.
Все на ЗСУ
прогулялся, глянул. объезжайте и это только расставляют конусы
Їхав сьогодні. якщо так можна сказати. Чомусь обмеження та жовту лінію малювали саме на парній стороні...
Їхав сьогодні. якщо так можна сказати. Чомусь обмеження та жовту лінію малювали саме на парній стороні...
Якщо обмеження на непарній, то парною стороною буде організовано тимчасовий рух і там має бути жовта розмітка.
Все правильно, тільки незрозуміло: знаки ремонту парна сторона. У цей же час вся непарна сторона їхала вільно. Але ХШ як маршрут треба забути.
це дуже сумно, а ще в мене питання, які "генії" зробили розмітку в кінці Григоренко з виїздом на Радзиня. намалювали замість 3-х полос 2 і тепер зранку завжди тягнучки:((( хоча місця там на 3 полоси....
це дуже сумно, які "генії"
альтернативно одаренные пидарасы
Їхав сьогодні після обіду, перекрито було від Рибака до Брацлавської, зрізали асфальт вздовж лікарні. Нечисленні паркованці "ялинкою" напроти "Сільпо" позвішували свої зади на смугу, що йде на виїзд з міста, думаю в робочі дні там буде особливо "приємно".
це дуже сумно, а ще в мене питання, які "генії" зробили розмітку в кінці Григоренко з виїздом на Радзиня. намалювали замість 3-х полос 2 і тепер зранку завжди тягнучки:((( хоча місця там на 3 полоси....
Мабуть ідея була щоб не тулилися і не заважали там одиницям, які звертають направо. Але зрідка там притиралки траплялися коли якась фура запреться на Григоренка а під неї пузотерка підлізе.
А підкажіть,Південний міст функціонує для пересічного наразі?
Південний міст працює для всіх! Але ... він також на капітальному ремонті! І там з лівого на правий берег залишилася одна смуга руху.... Думаю, що тепер Дарницький міст захлинеться від машин зовсім....всі будуть Харківське шосе оминати...
Цікаво нащо ці всі шури-мури з розширення ХШ якщо майже посередині є "пляшкове горло" - міст через залізницю, який вже і так розширили як змогли, відібравши 1 колію трамвая, а все одно на ньому майже завжди тягнучка?
Цікаво нащо ці всі шури-мури з розширення ХШ якщо майже посередині є "пляшкове горло" - міст через залізницю, який вже і так розширили як змогли, відібравши 1 колію трамвая, а все одно на ньому майже завжди тягнучка?
+1 І Дарницька площа теж є обмеженням для ХШ.
там тянучка не из-за "бутылочного горлышка" в виде путепровода, а из-за светофора на перекрёстке с Привокзальной
Ну так кожне перехрестя затик, але якщо на звичайному перехресті хоча б кармани розгінних смуг чи смуг руху наліво\направо можна додати, то на мосту - вже нема місця.
Південний міст працює для всіх! Але ... він також на капітальному ремонті! І там з лівого на правий берег залишилася одна смуга руху....
З якого це переляку "для всіх"? З правого берега на лівий лише для вантажівок, ГТ та власників перепусток або посвідчень.
Вибачаюсь , дійсно загально написав, Південний міст з лівого на правий для всіх ( 1 полоса , ремонт), а з правого на лівий - по перепусткам (також 1 полоса, ремонт)