все тече, все міняється. прийшов час розумних, зважений та прагматичних рішень. потребую щось утилітарне та економне. спочатку думав на електричкою, але як єдиний авто в наші часи не готовий. але не точно)) дивлюсь щось типу універсалів Октавії/гольф/пасан/меган... або навіть партнер/кенго. оскільки треба багажник, тому універсал, але і людей треба возити. тому на зараз в першу чергу щоб людям було комфортно.
по техніці - автомат та 4-5 місць. бюджет - 12-13 тисяч
а ну накидайте чого краще уникати. може яких ще варіантів підкажіть.
може мінівени по типу Гранд Пікассо (є на 2л автоматі зі звичайним автоматом)
Более прагматичного и экономного, чем дизельный меган, наверное не существует ))
Более прагматичного и экономного, чем дизельный меган, наверное не существует ))
чув такі думки. а як воно в ходу? які слабкі місця? дизеля трохи відштовхують тим, що все менше їх на ринку. скоро з свого села не виїхати. але може мені вистачить...
чув такі думки. а як воно в ходу? які слабкі місця? дизеля трохи відштовхують тим, що все менше їх на ринку. скоро з свого села не виїхати. але може мені вистачить...
Якщо 3-й - там будуть шалені пробіги вже.
В 4-му є шанс знайти адекватні - але там вже не той к9к, який невбиваємий.
Офіційно універсалів до України не возили - тому це будуть тільки європейці.
Якщо б не універсал - можна було б шукати щось офіціальне з прийнятним пробігом.
І ще - там не автомат, а робот. Він ходить добре - але на таких пробігах його вже треба робити.
Шукали пару місяців товаришу авто під подібні запроси. Але там ще дизель був потрібен. Багато чого передивилися. Куплена несподівано BMW 2 Active Tourer. Машина малоліквідна бо хто шукає сімений мінівен - БМВ не розглядає, а хто хоче БМВ - тому передньоприводний ларьок не потрібен)) Відповідно цінник на саму тачку доволі цікавий.
Каблучки - ідеологічно скотовозки по підвісці та матеріалах, я б не брав, навіть якщо пасажирська версія
А так, октава - якщо под картинці. Але простіше помацати кандидатів і вибрати вже базуючись на результаті. Бо це все що пишуть в інтернетах треба міряти своєю дупою
Шукали пару місяців товаришу авто під подібні запроси. Але там ще дизель був потрібен. Багато чого передивилися. Куплена несподівано BMW 2 Active Tourer. Машина малоліквідна бо хто шукає сімений мінівен - БМВ не розглядає, а хто хоче БМВ - тому передньоприводний ларьок не потрібен)) Відповідно цінник на саму тачку доволі цікавий.
Щось в цьому є.. Ну тобто всі хочуть Октавію, тому купити нормальну шанси малі)) А яке БМВ взяли? 1,5 дизель МТ? Це дизель не їхній?
а ну накидайте чого краще уникати.
Уникати Опель Астра. І це насправді сумно.. Бо дуже непогана машина по ходових якостях. Дизайн, шумка, підвіска все супер. Зустрічаються екземпляри по 100-120 тис. пробігу. Але наскільки зрозумів - там проблемна коробка від GM...
Щось в цьому є.. Ну тобто всі хочуть Октавію, тому купити нормальну шанси малі)) А яке БМВ взяли? 1,5 дизель МТ? Це дизель не їхній?
так цих машин на ріо аж 4 штуки (на автоматі)
в такий бюджет я б додав ще кашкаі - часто бувають лізингові ті шо 1.2тсі в районі 100к пробігу. я не чув шось поганого про них - їздять, варіатор тільки на любителя але теж наче надійний
Там автор ще пише про комфорт для людей, якщо ззаду будуть сидіти три здорових дядькі то я не думаю що буде комфортно в гольфі октавіі, треба брати Суперба в Універсалі 2,0 тді на мокрій дсг і буде Вам комфортно
KIA Ceed сарай додавай в список поруч з Меганом, в якості дефолтного "практичного, надійного і недорогого"
Інсігнія універсал, або вона ж із шильдиком Бьюік.
розлядав buick tourx. але якось забув про нього. подобається як виглядає. ще не сидів. там коробка норм?
Мені особисто БМВ ОК, але не три циліндри (просто не хочу) і не передній привод (просто я тоду не розумію, за що переплачувати)
розлядав buick tourx. але якось забув про нього. подобається як виглядає. ще не сидів. там коробка норм?
а в запчастинах воно економно?
Пасат Б7 2.0 тді. Але прийдеться копатись у купах лайна у процесі пошуку.
а в запчастинах воно економно?
та не думаю. це ж опель. мене лякали лінкольном, а там запчастин більше ніж цілих авто) та і після форда та інших, ціни вже не так драматично виглядають у інших.
Доречі, авторинок живий? було гарне місце подивитися різні авто за раз. коли там в останнє реєстрував авто, то на парковці сервісного центра ледь не більше було, чим на ринку.