де шукати чим? Видалив все, кошик почистив, десь 6+ гігів залипло. Сапорту писав - в рейку стукати мабуть толку більше бо хоч який неякий спорт...
де шукати чим? Видалив все, кошик почистив, десь 6+ гігів залипло. Сапорту писав - в рейку стукати мабуть толку більше бо хоч який неякий спорт...
чистка корзини десь до пару годин може займати, я якось 1.4Тб видаляв з купою маленьких файлів, то півдня "розгрібало" місце. Може там ще бекапи якісь? Що тут каже: https://one.google.com/storage ?
таки це бекап телефона
бекап 154 мб. чем то забито еще 6 гиг
таки це бекап телефона
бекап вайбера майже на 100%
таки це бекап телефона
бінго!
таки це бекап телефона
бінго!
а де ти їх (бекапи) там знайшов Бо я знаю, що там бекапляться деякі застосунки, але щось не бачив папки з ними
...
бінго!
а де ти їх (бекапи) там знайшов Бо я знаю, що там бекапляться деякі застосунки, але щось не бачив папки з ними
Підказав камрад Налаштування в гуглодиску, керування додатками.
В мене цікавіше Бачу диск - заходжу а там пусто. На диску все є, інші компи сінхронізуються нормально. Зносив, ставив - пофік
Поки забив, потім може колись...
Это т.н. Application Data Folders. К своей папке имеет доступ только приложение, которое ее создало.
Это т.н. Application Data Folders. К своей папке имеет доступ только приложение, которое ее создало.
Трохи слова не з цієї пісні Тут мова не прочитати з.. а про видалити щоб місце не займало.
Придбати 150 ГБ за 459 грн/рік
Придбати 150 ГБ за 459 грн/рік
1 нахіба? Тих 6.5 ніг що звільнились мені ще років на 10 вистачить під гуглофото. (А вон в мене як бекап бекапа на сінолоджи фотос, де основний бекап у оригінальній якості) 2 ці вся платежі, абонплати з одного боку копійки, але в ситуаціях як було лютий-червень 20 та лютий червень 22 навіть ці копійки мали значення, тому якщо можу обійтись -;обходжусь. Он навіть хелсі вже за мене Київстар суперсилою сплачує
Трохи слова не з цієї пісні Тут мова не прочитати з.. а про видалити щоб місце не займало.
Да, я привел описание Application Folders, чтобы было понятно, как там вообще появляются данные. Как удалить - объяснили до меня.