Омріяний всіма "дрочерами" як сама файна автівка... тим паче прилетіла мені реклама 0% на 3 роки )))
корочі...поїхав я до того салону на Гавела ))) 4.5лмн Хі5 в М обвесі на 3.0 дізеліці...очі горять... але... 360* нема підігріва задніз сидінь нема мертвих зон нема фар матриці нема дотяжок -але то таке нема евротонування нема асистанців (ткритичні гальма. полоса) нема м ля ...але є чорна стеля і бємеве
Воно того вартує? тобто купити собі шаман бубен але бмв ще в М то воно для кого? для сусідів )))
чуток настрій впав...а я так мріяв )))
Бубновість чи фарш, то зрозуміло. Ти катався, який він в ходу?
Бубновість чи фарш, то зрозуміло. Ти катався, який він в ходу?
на останньому кузові ні...до цього мав різних баварців...але то що продаються масово двигуни ремонтні на свіжі тачки мене чуток засмучує
А що заважає зібрати авто під себе по конфігуратору? Вийде не 4,5 млн, а десь 5,5-6 млн - зато всі свистоперділки будуть. Да і всі покупці різні. Із перераховано мені хіба що камер 360 може б не вистачало. І то лише із-за того, що паркінг затісний. Решта - абсолютно непотрібно. Особливо всі ці асистенти, які більше заважають. Баварія і так молодці, що роблять дуже гарні ціни. Особливо, коли дивишься на останні ціни того ж Mercedes в нас.
...але то що продаються масово двигуни ремонтні на свіжі тачки мене чуток засмучує
Про які саме двигуни мова, яких баварців? Йдеться про офіційні авто з історією? Чи про незрозумілого походження, майже завжди чисті по Карфаксу бітки від реалізаторів пофарбованої штукатурки занідораха?
Бо воно якось хоч і з пропелером на капоті, але різне.
...але то що продаються масово двигуни ремонтні на свіжі тачки мене чуток засмучує
Про які саме двигуни мова, яких баварців? Йдеться про офіційні авто з історією? Чи про незрозумілого походження, майже завжди чисті по Карфаксу бітки від реалізаторів пофарбованої штукатурки занідораха?
Бо воно якось хоч і з пропелером на капоті, але різне.
офіційні... а ви ...про ті що в продажу...не знаю...бачив в тік тоці блогерів що продають. ремонтують то бачу що вони вже нові коди двигунів толкають...засмутився
А що заважає зібрати авто під себе по конфігуратору? Вийде не 4,5 млн, а десь 5,5-6 млн - зато всі свистоперділки будуть. Да і всі покупці різні. Із перераховано мені хіба що камер 360 може б не вистачало. І то лише із-за того, що паркінг затісний. Решта - абсолютно непотрібно. Особливо всі ці асистенти, які більше заважають. Баварія і так молодці, що роблять дуже гарні ціни. Особливо, коли дивишься на останні ціни того ж Mercedes в нас.
нічого не заважає проконфінурувати ))) але купити поки що заважає ))) біля ДіМніча не крутився )
Щодо асистенсів є нюанс...деякі вроді як і заважають але мені достатньо однієі ситуації коли вискочила дитина на дорогу ...і автівка стала як вкопана...
але купити поки що заважає ))) біля ДіМніча не крутився
То надто далеко. Пробуй з тутешнім Mogaba крутитися, може якось і складеться, поки часи сприятливі.
Щодо асистенсів є нюанс...деякі вроді як і заважають але мені достатньо однієі ситуації коли вискочила дитина на дорогу ...і автівка стала як вкопана...
Воно і так і ні водночас. Асисенти розслабляють, притупляють водійську майстерність. До прикладу мене дзеркала дратують, які маячать. Навіть тоді, коли ти сам не змінюєш ряд чи напрямок руху (бо хтось повз проїхав).
От у батіних дЖигулях в дитинстві було все просто і зрозуміло! Трава зеленою була і дівчата справжніми, без тюнінгу POLYTECH Replicon
А який сенс брати зараз дизель? Екологи його придушили, якщо їздити у місті - він тарахтить та вібрує, на трасі він все ріно буде їхати гірше 40i.
Пробуй з тутешнім Mogaba крутитися, може якось і складеться, поки часи сприятливі.
мені достатньо біля себе крутитись ... але то таке... давай краще біля х5 покрутимось
А який сенс брати зараз дизель? Екологи його придушили, якщо їздити у місті - він тарахтить та вібрує, на трасі він все ріно буде їхати гірше 40i.
Іноді треба таскати лафетку...вважаю що дізель більш тяговий...і більше походить.... можу звісно помилятись... то підсказуйте )))
Воно і так і ні водночас. Асисенти розслабляють, притупляють водійську майстерність. До прикладу мене дзеркала дратують, які маячать. Навіть тоді, коли ти сам не змінюєш ряд чи напрямок руху (бо хтось повз проїхав).
із того що мене дратує це старт стоп...і вібрація керма без вказівника повороту при змінені полоси...а так все норм.. звісно я очканув при критичній зупинці, але дитина не постраждала..а це основне!!!
Омріяний всіма "дрочерами" як сама файна автівка... тим паче прилетіла мені реклама 0% на 3 роки )))
корочі...поїхав я до того салону на Гавела ))) 4.5лмн Хі5 в М обвесі на 3.0 дізеліці...очі горять... але... 360* нема підігріва задніз сидінь нема мертвих зон нема фар матриці нема дотяжок -але то таке нема евротонування нема асистанців (ткритичні гальма. полоса) нема м ля ...але є чорна стеля і бємеве
Воно того вартує? тобто купити собі шаман бубен але бмв ще в М то воно для кого? для сусідів )))
чуток настрій впав...а я так мріяв )))
А можете надати посилання на опис комплектації? З вашого переліку для мене було б критично, мабуть, тільки матричні фари. Решта - не принципово.
Пневма, матричні фари, обігріви, доводчики, асистенти і таке інше. Але 4.77 млн. Якщо йдеться про мрію та планується додаткове фінансування, то може варто розглянути цей варіант?
Ще раджу поїхати на тест драйв. X5 на пневмі - це топ по комфорту, і 3л дизель везе дуже приємно.
на останньому кузові ні...до цього мав різних баварців...але то що продаються масово двигуни ремонтні на свіжі тачки мене чуток засмучує
Обов'язково протестуйте особисто. Бо "різні баварці" тут не рахуються. X5 в поточному кузові (G05) дуже відрізняється від попередника (X5 / F15).
По двигунам - у 3л дизеля від BMW все гаразд із надійністю.
Бензин (40i), звісно, їде цікавіше. Без питань. Але ніякого "придушення" конкретно на дизельному X5 не відчувається. Відгуки на газ жваві, може, навіть занадто жваві. І різниця по вібраціях та шуму між 40i та 30d найменша з усіх авто, на яких я їздив.
Пневма, матричні фари, обігріви, доводчики, асистенти і таке інше. Але 4.77 млн. Якщо йдеться про мрію та планується додаткове фінансування, то може варто розглянути цей варіант?
Ще раджу поїхати на тест драйв. X5 на пневмі - це топ по комфорту, і 3л дизель везе дуже приємно.
не має такої авто не то щр в наявності а і в "транспорті"
із того що мене дратує це старт стоп...і вібрація керма без вказівника повороту при змінені полоси...а так все норм..
Старт стоп, якщо не подобається, на рестайловому X5 доведеться вимикати перед початком кожної поїздки. На дорестайлі можна було закодувати в BimmerCode, в рестайлі вже ні.
А що є? Посилання на опис комплектації, яку розглядаєте, можете надати?
А що є? Посилання на опис комплектації, яку розглядаєте, можете надати?
я запитав у менеджера...він там насипав різні...цікавило в М обвісі...інше не питав
я запитав у менеджера...він там насипав різні...цікавило в М обвісі...інше не питав
Ну то є приклад конкретної комплектації конкретного екземпляра чи ні? Бо формулювання "різні" в М-обвісі - це, пардон, ні про що.
Я коли просив підібрати собі варіант, то давав конкретні побажання - пневмопідвіска (2VR), матричні фари (552), адаптивний круїз і таке інше. Тоді продавець фільтрував список доступних авто (станом на 2024 їх було десятки, якщо не сотні) та давав пропозиції, що відповідають вимогам. Ваші вимоги ви тут не оголосили, але можете оголосити їх менеджеру