Але навпаки невеликого. Типу для дачі. Навіть 32 це на межі максимального розміру. Ідеально 27-28 мабуть буде. Бажано з андроїдТВ щоб можна без приставки, але це не критично. Нексон простіший вирішить питання. Але чим простіше і менше девайсів - тим краще. На що зараз дивитись по характеристиках. Чисто для прикладу 24" Смарт на 11м дроиде за 5000 ТАкий самий Т2 за 3600 та приставка Нексон Десь 1300-1500
ІМХО, краще взяти б/в щось брендове і до нього приставку. 32 це вже зараз шлак в основному. Норм починається з 43 діагоналі, менші вже схоже нормальні ніхто не робить.
Вибач, але по суті як завжди нічого корисного. Я чомусь свідомо вказав що 32" то максимум по розміру.
*** Ви занесли цього користувача в ігнор ***
у фокстроті були хороші ціни на телевізори. Я б брав якісь відомі марки, у 24-28 це бравіс і ерго, а в 32 вибір вже більший. Hier, Ergo, TCL навіть сяомі є за 5999.
Вибач, але по суті як завжди нічого корисного. Я чомусь свідомо вказав що 32" то максимум по розміру.
*** Ви занесли цього користувача в ігнор ***
Краще б спочатку читати, а потім жувати. Вдалого вибору.
у фокстроті були хороші ціни на телевізори. Я б брав якісь відомі марки, у 24-28 це бравіс і ерго, а в 32 вибір вже більший. Hier, Ergo, TCL навіть сяомі є за 5999.
Та ціни +/- 300 грн у всіх. Я саме в плані виробника та функціоналу блукаю. Бравіс мей-бі, Ерго - ні. Сяомі... я не дуже розумію саму концепцію сяомі, особливо цінову. Також ні поробкам типу Ківі та іншому ХЗ чому. Хоча воно все тим самим китайцем в кращому разі зроблене.
та ще і на 15 платежів можна , то можна брати і по 400 в місяць платити
Та ціни +/- 300 грн у всіх. Я саме в плані виробника та функціоналу блукаю. Бравіс мей-бі, Ерго - ні. Сяомі... я не дуже розумію саму концепцію сяомі, особливо цінову. Також ні поробкам типу Ківі та іншому ХЗ чому. Хоча воно все тим самим китайцем в кращому разі зроблене.
Та ну на... Він зовсім ні про що. Samsung UE-32FH4003 W XUA 1366 x 768 50 Hz Без 3D Без Smart TV Без Wi-Fi
Може знайдеш 32 дюймовий телевізор із смартом і вайфаєм, але точно не буде з 3D (тому що з цією опцією вже майже 10 років телевізорів не випускають) . І майже напевно не буде 100 Гц та 1080р. Навіть якщо якісь безнадійно брехливі китайці і напишуть таке в ттх, все одно цього не буде.
Я резетку взагалі вже викреслив. На Комфі більше позитивних. ХЗ. В Комфі хоч якось з гарантією та обміном якось нормально.
І що взяв?
нічьо, мені сказали що мене і так багато на кухні))) то там поки не буде тв
Я 2019 купив на кухню 24" Ergo в Ашані, бо більше нічого не влазило, в після пошуків зрозумів, що різниця тільки в назві. Працює без проблем досі, щодо якості зображення проблем не відчуваємо, бо висить прямо за столом.
тоді хлаомі
чому воно в тебе так читається?
Може знайдеш 32 дюймовий телевізор із смартом і вайфаєм,
А шо його шукати? інше не критично. Для невеликої спальні або кухні на дачі може й оверсайз навіть буде. Я просто дивлюсь на 32" що в мами в спальні стоїть, то він для її кімнати не дрібний, а там кімната менша. Ліниво тягти 32" для порівняння але от фото моніторів 24" - діагональ 60см, 27" - 70см. У 32" - 80см. В мене на кухні 24" (чи навіть 22) Сатурн. Вистачає, хоча кухня помітно більша ніж на дачі.
ПС: б/в не катить - це брату на подарунок на дачу від мене, мами. В них просто вже пару років як старий здох, і якось ніяк не куплять. А цю зиму вирішили залишитись на дачі, бо в місті лячно (не Київ).
мужик, купуй той у якого гарантія більше. у цієї цінової категорії усе одінаково.
мужик, купуй той у якого гарантія більше. у цієї цінової категорії усе одінаково
Саме смішне це те, що він вже вибрав, але як завжди, і в своєму стилі, буде це всім тут доказувати