Вітаю. Розумію що зараз тема дуже актуальна. Цікавить придбання паркомісця у забудовника. Цікавить Київ та Ірпінь...
Вітаю. Розумію що зараз тема дуже актуальна. Цікавить придбання паркомісця у забудовника. Цікавить Київ та Ірпінь...
я з літа "покурюю" цю тему...
якщо купити для бізнесу то: а) без квартири забудовник не продає (в прілічних ЖК) б) якщо і продає - то або кінські ціни або рагульні варіанти
те що є відносно адекватне (~20-25куо)- 1,5-2,5 роки чекати. і яка буде потреба через цей час - хз, може знову по 100 баксів будуть казати "краще на вулиці буду ставити".
якщо купити для бізнесу то: а) без квартири забудовник не продає (в прілічних ЖК) б) якщо і продає - то або кінські ціни або рагульні варіанти
те що є відносно адекватне (~20-25куо)- 1,5-2,5 роки чекати. і яка буде потреба через цей час - хз, може знову по 100 баксів будуть казати "краще на вулиці буду ставити".
як показує практика то в прилічних ЖК все рівно буде попит- зараз зрозуміло що він завишений
Мета яка, як сховище? Чи пас. дохід?
сховище для літніх авто
як показує практика то в прилічних ЖК все рівно буде попит- зараз зрозуміло що він завишений
попит буде впиратися в ціну. до повномасштабки 100 баксів ніхто не хотів платити за оренду (мова про спальні райони). зараз і по 150 уходять.
що буде коли ми переможемо - хз, всі ж ялту на каву ломануться - кому ті паркінги в києві потрібні будуть. А купувати по завищеній ціні зараз.
сховище для літніх авто
тоді брать тільки вже з готових, побудованих і відразу або, зберігать, або здавать в оренду. сто баксів вже готові платити всі, можливо і трішки більше мої не простоювали жодного дня без орендарів, а машини біженців у 22-23 роках, поки вони не повернулись назад до неньки, стояли просто у мене в селі. зараз це вже ризиковано, бо сиплеться з неба іноді метал.
сховище для літніх авто
А навіщо саме від забудовника? Якщо авто власне, нечасто використовується і +- однаково, в якому районі стоїть, я б купувала у власника в заселеному ЖК. В залежності від співвідношення кількості квартир/паркомісць, місця бувають досить помірної ціни десь там, де попит не зашкалює. Там і ціна оренди потім буде не дуже висока, але ж мета не в тому.
У мене в ЖК паркомісця в наземному паркінгу (зі стелею, але без бетонних стін) продають по 30к зараз. Купувати таке, просто щоб зберігати власне авто, не живучи тут, точно немає сенсу.
У мене в ЖК паркомісця в наземному паркінгу (зі стелею, але без бетонних стін) продають по 30к зараз. Купувати таке, просто щоб зберігати власне авто, не живучи тут, точно немає сенсу.
наземный паркинг = машина стоит на ушице или как под навесом подземный паркинг - стабильный микроклимат круглый год, три стены это плюс
наземный паркинг = машина стоит на ушице или как под навесом подземный паркинг - стабильный микроклимат круглый год, три стены это плюс
Спасибо, кеп! Я именно это и написала: есть куча подземных паркингов на правом берегу, которые сейчас от собственника стоят дешевле, чем наземные от застройщика в популярных человейниках, и для сезонного хранения авто подходят больше.
чуток внесу ясність...авто не одне...і вірогідність купити 2-3 поряд дуже низька. у забудовника це зробити легше...та й як показала практика у власника очі горять обоготитись і він точно знає що буде тільки дорожчати ))) проходили 2008 рік ...є зе такі які не продали бо сусід в 2007- 2008 продав за таку ціну і я дочекаюсь )))
наземний паркінг не цікавить...бо клімат не той )))
Можете поділитись варіантами? У родича є задача припаркувати трохи грошей для безгеморної здачі в аренду.