це міф чи реальність? Плюси, мінуси, підводне каміння? Десь бачив, Вона вже збудилась , а тут щось не обговорюють
ще рік попереду. А там, або ішак, або падішах
до 2027 еще 374 дня. мало, что может случится за это время.
У ФОПа один плюс, простота учета, отдал долю малую и не трогает никто. Если ФОП станет с НДС, то смысла ФОПа не будет, тогда уже переходить на юр лицо, с уставным фондом 100 грн и директором , с пропиской в Ялте.
У ФОПа один плюс, простота учета, отдал долю малую и не трогает никто. Если ФОП станет с НДС, то смысла ФОПа не будет, тогда уже переходить на юр лицо, с уставным фондом 100 грн и директором , с пропиской в Ялте.
саме так. а як воно буде за рік - подивимося
це міф чи реальність? Плюси, мінуси, підводне каміння?
Вместо 5% с оборота на 3 группе будет 20%.Вот и минус. Ну и штрафами за НДС можно будет любого прижать к ногтю. Дело выгодное - введут наверняка.
це міф чи реальність? Плюси, мінуси, підводне каміння?
Вместо 5% с оборота на 3 группе будет 20%.Вот и минус. Ну и штрафами за НДС можно будет любого прижать к ногтю. Дело выгодное - введут наверняка.
Да нифига оно не выгодное по итогу окажется . Закроются 90 % всех ФОПОв. Останутся только те ,кто ФОПами и доходами от ФОПов какую либо откровенную черноту прикрывает. Типа доходы от наркоты. "Где деньги взял на трехэтажную виллу и Майбах последнего года? Так вот же -ФОП у меня, доходы записаны, налоги уплачены." По сумме полученных государству доходов от налогов выйдет в н раз меньше.
А що? Всі ФОП-и - супер мільйонери? У всіх прибуток вище за 1 млн? А якщо до 1 млн.... І я знаю таких багато. Для них поки не планується нічого страшного. Хоча, як я казав, ще рік попереду. Його ще треба пережити і вижити...
Да нифига оно не выгодное по итогу окажется . Закроются 90 % всех ФОПОв.
Все буде залежати від того, наскільки податкова буде лютувати. Якщо на будь-яку відносно велику покупку буде тотальний моніторинг з вимогою надати документи по походженню коштів, як в країнах Європи, то нікуди не дінешься.
А що? Всі ФОП-и - супер мільйонери? У всіх прибуток вище за 1 млн? А якщо до 1 млн.... І я знаю таких багато. Для них поки не планується нічого страшного. Хоча, як я казав, ще рік попереду. Його ще треба пережити і вижити...
Та будь-який торгівельний фоп з націнкою 20-30% може тих мільйонів накрутити... Якби на прибуток мільйон, а воно ж на оборот. Це для послуг мільйон ще туди-сюди. А для торгівлі тьху.
А от щодо рік пережити згоден. Зараз основне отримати фінансування, під це можна що завгодно обіцяти, а там буде видно. Хоча скоріше за все введуть.
ну так этож ветка за бизнес, а второе главное правило бизнеса - если не начать слишком рано, придется начинать слишком поздно а оно походу сильно дороже станет. В 27 нужнож будет показать шо в 26 не було мильона, смекаете? (с) тут говорят, 90% закроется, а мож наоборот - появятся тыщи новых фопчиков, бомжы, бабушки, коты, и у всех меньше мильона?
Експорт наче без пдв, треба міняти замовників на забугорних )
Да нифига оно не выгодное по итогу окажется . Закроются 90 % всех ФОПОв.
Все буде залежати від того, наскільки податкова буде лютувати. Якщо на будь-яку відносно велику покупку буде тотальний моніторинг з вимогою надати документи по походженню коштів, як в країнах Європи, то нікуди не дінешься.
порешаем. суровость законов компенсируется не выполнением оных...слава богу мы все норм люди.
ну так этож ветка за бизнес, а второе главное правило бизнеса - если не начать слишком рано, придется начинать слишком поздно а оно походу сильно дороже станет. В 27 нужнож будет показать шо в 26 не було мильона, смекаете? (с) тут говорят, 90% закроется, а мож наоборот - появятся тыщи новых фопчиков, бомжы, бабушки, коты, и у всех меньше мильона?
во 1х, откроются новые ФОПы, если надо будет. во 2х не спеши выполнять приказ, его могут отменить. Это я к тому, что перестать работать "по схеме ФОП" с 26го, что бы в 27м как бы чего не вышло, нет смысла.
У всіх прибуток вище за 1 млн? А якщо до 1 млн.... І я знаю таких багато. Для них поки не планується нічого страшного.
Який прибуток? Це ж питання валового обороту, тобто загального обсягу продажів.
І навіть для тих,хто в ліміті, треба найняти бухгалтера,який буде облік з ПДВ вести.
У всіх прибуток вище за 1 млн?
в послугах мільйон це ще норм. в торгівлі - ні про що.
а мож наоборот - появятся тыщи новых фопчиков, бомжы, бабушки, коты, и у всех меньше мильона?
теж не все так просто. банки нові фопи цього року дуже прискіпливо перевіряють походження коштів і товару.
а мож наоборот - появятся тыщи новых фопчиков, бомжы, бабушки, коты, и у всех меньше мильона?
теж не все так просто. банки нові фопи цього року дуже прискіпливо перевіряють походження коштів і товару.
ну так шо, фопчік ойтішнег, сидить на компі, бабки з-за кордону приходять. Що там у нього перевіряти? а мільон для нього це не дуже так й багато, до речі. Почитати автоуа, так це верхньо-нищебродський рівень якійсь.
ну так шо, фопчік ойтішнег, сидить на компі, бабки з-за кордону приходять. Що там у нього перевіряти? а мільон для нього це не дуже так й багато, до речі. Почитати автоуа, так це верхньо-нищебродський рівень якійсь.
Що таке мільйон на рік? Це $2k на місяць десь. Для аутсорсед айтішника - дійсно небагато.
так а ще ж є такий аспект - хто не застав розквіт вуличної гри в наперстки, так я нагадаю, вона легла в основу податкового законодавства - якщо буде недостатньо "мільонерів", курс нбу може раптово впасти на нужний %, і вуабля, приплив ойтішнічег