Є в мене останні років так 7 мрія (чи хотєлка - хз) - cayman 981S.
але ціни щось зависокі... да і не начасі.
от і питання - що б таке купити дводверне щоб керувалось, дарувало, фан/емоцію, ну і було відносно дешеве? обирати "по картинках" в такому сегменті складно - тому цікаво послухати тих хто мав практичний досвід.
перше, що спадає на думку - mazda mx5. друге bmw 2. які ще можуть бути варіанти? з.и. cooper s катав - взагалі щось не зайшов - хоча багато хто фанатіє.
Supra чтоб перебиться)
GT 86/ BRZ
Subaru BRZ/Toyota GT86.
Як варіант BMW Z4.
Cтарушка Honda S2000
Supra чтоб перебиться)
чтобы перебиться, таки Купра хороша
Схаменись. Якщо мрія Порш, то як може бути мазда? Це як мріяти жити у Португалії, але оселитися біля київського моря. Тільки Порш! Ну або квартиру в Києві купи.
трохи додам ввідних - жорсткий кузов (не кабріо, не тарга) - не старше 10 років - більш-меньш масове (щоб і обслуга не кінська і запчастини, за потреби, не складно і не супер дорого). - задній привід.
потужність особо байдуже - пєрдолє київ-одеса за 3 години чи київ-львів за 4 не цікавить - більше щоб покайфувати від керування.
Схаменись. Якщо мрія Порш, то як може бути мазда? Це як мріяти жити у Португалії, але оселитися біля київського моря. Тільки Порш! Ну або квартиру в Києві купи.
то буде, але папіжжеє. бо там забагато н'юансів.
от і питання - що б таке купити дводверне щоб керувалось, дарувало, фан/емоцію, ну і було відносно дешеве? обирати "по картинках" в такому сегменті складно - тому цікаво послухати тих хто мав практичний досвід.
перше, що спадає на думку - mazda mx5. друге bmw 2. які ще можуть бути варіанти? з.и. cooper s катав - взагалі щось не зайшов - хоча багато хто фанатіє.
the answer is always Miata
та от я її першим пунктом і написав. але ж досвіду нема - тому цікаво хто що катав із подібного.
та от я її першим пунктом і написав. але ж досвіду нема - тому цікаво хто що катав із подібного.
так а це класичний дефолтний варіант правильний привод, правильна коробка, дуже правильне керування, плюс мала вага.
теж про мазду подумав. жодного поганого відгуку не чув.
PS. або завжди є варіант з мотоциклом. там керованість просто вогонь.
БМВ 2 не то пальто, велике і важке. Міата, або якщо не боїшся опозитників і готовий проводити час на СТО, GR86/BRZ. Все, більш варіантів нема. Сам також чекаю нагоди взяти Міату. Хочу останній рестайл, hardtop на механіці.
PS. або завжди є варіант з мотоциклом. там керованість просто вогонь.
Це треба любити. Я намагався, але не зацінив. Можливо треба було починати з чогось простішого ніж M1000R, але не зайшло. Може не доріс, або, навпаки, переріс. Не знаю. Але Міатку взяв би з радістю.
Міата, або якщо не боїшся опозитників і готовий проводити час на СТО, GR86/BRZ.
А звідки інформація що субару проводить на сто часу більше за мазду? Загальна статистика каже про зворотнє.
Дуже тісний салон, дуже низька та довга передня губа. У теплу пору року часто поряд з моїм будинком проїжджає кабріо і регулярно чіпляється тією губою за щось.
Дуже тісний салон, дуже низька та довга передня губа. У теплу пору року часто поряд з моїм будинком проїжджає кабріо і регулярно чіпляється тією губою за щось.
Що губа, що кліренс на MX-5 як раз досить пристойні. То людина могла просто занизити машину.
БМВ 2 не то пальто, велике і важке. Міата, або якщо не боїшся опозитників і готовий проводити час на СТО, GR86/BRZ. Все, більш варіантів нема. Сам також чекаю нагоди взяти Міату. Хочу останній рестайл, hardtop на механіці.
Ох ці лякалки про опозитники і Субару
У GT86 з його опозитником багато писали про проблеми двигуна. А от по GR86 поки інформації мало.
У GT86 з його опозитником багато писали про проблеми двигуна. А от по GR86 поки інформації мало.
Ну як це мало, коли її повно. Гуглити "gr86 oil starvation". На профільних форумах є люди, які на 20к вже на 3 двигуні. На гарантії воно то пофіг, але ж її тут не буде.