|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Нова батарея - це значить замінена?
|
|
|
|
Так, було 86% Нова iOS досить багато потребляє заряду, вирішив замінити для комфортного використання телефону.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
В якості Апа, а підкажіть де міняли акумулятор і який поставили, і скільки це коштувало, дякую
|
|
|
|
Дуже давно знаю цих людей, рекомендую! Роблять різні ремонти але не супер дешево, але супер якісно! Батарея вийшла 100$ 3bitten 0939188471 @K_Pichkur
|
|
|
|
Дуже давно знаю цих людей, рекомендую! Роблять різні ремонти але не супер дешево, але супер якісно! Батарея вийшла 100$ 3bitten 0939188471 @K_Pichkur
Дякую
|
|
|
|
Я попередив, повинні знижку зробити)
|
|
|
|
а який сенс? якщо в ці ж гроші +- буде заміна в офіційному сервісі.
|
|
|
|
Офіційний сервіс це діло дуже відносне. Я міняв де впевнений, що все буде ідеально. І потім не виникне питань. Це все діло кожного)))
|
|
|
|
а який сенс? якщо в ці ж гроші +- буде заміна в офіційному сервісі.
раніше в рекламі був продавець бу айфонів то він радив майстра свого який працював в айфікс , а так да кожен сам обирає де міняти ціни +- однакові
|
|
|
|
|
|
|
І на цій позитивній ноті 30000 Забирайте чудовий Iphone
|