Що скажете? Мабуть, прийшов час міняти мою першу машину Suzuki SХ4 2013 р, а на що - не знаю. Дещо, що точно треба: 1) кліренс від 160 мм, щоб нормально паркуватися і не боятися наших ям 2) підігрів керма 3) сучасна аудіосистема 4) хечбек подобається, бо зручніше перевезти речі, ніж седаном 5) бажана скромна витрата пального. Негибрид теж підходить
Решта не знаю, на скільки воно потрібне - паркуюсь по дзеркалам, у стрьомних моментах виходжу і перевіряю )), весь час їзджу без протитуманок, наче норм ))), вмикнути склоочисники вручну теж не проблема. МОжливо, потрібен круіз, але я ним ні разу не користувалася, тому не знаю, потрібен чи ні (а довгі переїзди бувають декілька разів на рік)
Машина до ковіду використовувалась кожен день (на роботу, з роботи), пару разів на рік Карпати чи море, також дача (30 км), зараз більше працюю віддалено (виїжда. 1-2 рази на тиждень), але додались довгі переїзди в Чехію і назад, ну і онлайн не назавжди, все ж таки. Дача поки що ще є, але в планах продати.
Машину хочу нову, бо я не спец і боюся б/в. Якщо що, порадьте свій варіант, буду вивчати
Всім дякую )
У друзів HR-V новий, під всі критерії підходить. Єдиний обʼєктивний мінус - ну дуже низька якість пластику в салоні. Прям неприємно дивуєшся коли вперше сідаєш. Хоча після Сузукі, напевно, в очі не кинеться.
обидва авто по своєму непогані, але вони дуже різні з точки зору водіння, тому треба потестдрайвити обидва, і вони більші по розмірам за поточне авто. Ще можна глянути той же новий сузукі сх4, так вона трохи олдскульна, зате надійна і досить бодра і не дуже велика.
гібрид буде мати сенс тільки якщо багато міста, якщо місто-передмістя або траси, то воно особливої економії не дасть, хіба що момент буде приємнішим.
наче зараз стандарт задня камера і парктроніки. їздив тут на авто без жодного помічника, так паркуватися зовсім не комфортно. і ще б радив таки адаптивний (саме адаптивний) круїз. для дальніх проїздів краще дизель.
а так купуйте те що приємно оку і в бюджеті. не чув щоб щось було останнім часом з відвертими косяками. у всіх є свої моменти.
якщо влаштовує ціна хонди, то однозначно її а не тойоту як на мене ZR-V сильно переоцінена та китайська збірка наче, але має їздити і не турбувати, в Королі Крос досить зручні сидіння, ну і всім відомий гібрид, більше там плюсів нема, кермо, мультимедіа, кнопки, двері, оглядовість таке собі (не хочу казати "жахливо" бо комусь ж подобається)
Tiguan Дизель, кліренс норм, підігрів руля є адаптивний круїз є ну і інші допи витрата пального близько 6 літрів як раз на трасу саме те, ну це якщо подобається Фольксваген