Нова волна настроювань ( спроб)... Підключаюсь, наче все ок, АЛЕ! Не можу випустити логер в мережу. ВІдповідно логер в системі начеьто є - я -ж його заношу, але він оффлайн.
Або може в кого є достовірна распіновка RS232 порта інвертора Anenji ANJ-6200-48V-WIFI, 48 В, 6200 Вт Та шнурка з комплекту Wi-Fi Plug Pro-05 В мене на шнурку так 1-червоний 2-білий 4-чорний 8-зелений
Не претендую на істину, але чув, що анжей працює тільки з власними донглами і були випадки, коли при работі з чужими він виконував якусь дику команду і палив себе.
Шукать пруф облом, просто, як попередження
Не претендую на істину, але чув, що анжей працює тільки з власними донглами і були випадки, коли при работі з чужими він виконував якусь дику команду і палив себе.
Шукать пруф облом, просто, як попередження
Це абсолютна фігня - я не просто так це почав робити. До речі - анжей та аненжи це різні девайси.
На даний момент я знайшов чому логери не підключаються до сервера та застосунку. Але поки немає обміну між інвертором та логером - ну мені так здається поки що. Залишилося знайти розпіновку "стандартного" шнурка логера, та роз'єма рс232 на інверторі. На просторах інету знайшов що може бути дата не 1-2 контакти, а 3-6. Проте це не точно.
Так само в секунду в мене все підключилося АЛЕ ДО ЕАСУНа. В мене два логери. Міняв місцями - на ЕАСУНі індикатор СОМ загоряється, на АНЕНЖИ ні. Тому питання в розпіновці "стандартного" шнурка логера, та роз'єма рс232 на інверторі.
З підключенням логерів є нюанс - я його вирішив, зробивши для технічних девайсів окрему сітку.
Міняв дроти та логери місцями. Майже впевнений що справа у розпіновці порта 232 на Anenji ANJ-6200-48V-WIFI, 48 В, 6200 Вт
Тому в кого є - викладайте.
на дакстромне родной подключил легко
Родной чего саме... просто 1-2, 4-8 як на шнурку логера взагалі-то не стандартна розпіновка. А от яка на аненжи - ХЗ. Якщо стандарт, то якої версії. Вони є трохи різні.
Звернув увагу що на деякі інвертори продають "специалізовані" логери. Мені здається що справа таки в дроті Але розпіновка 232гого в аненжи схоже держтаємниця китаю
Міняв дроти та логери місцями. Майже впевнений що справа у розпіновці порта 232 на Anenji ANJ-6200-48V-WIFI, 48 В, 6200 Вт
наче у якомусь з відео BootUse UA чи VM розповідали про відмінності розпіновки. Можна мабуть у авторів і додатково запитати
Родной чего саме... просто 1-2, 4-8 як на шнурку логера взагалі-то не стандартна розпіновка. А от яка на аненжи - ХЗ. Якщо стандарт, то якої версії. Вони є трохи різні.
Звернув увагу що на деякі інвертори продають "специалізовані" логери. Мені здається що справа таки в дроті Але розпіновка 232гого в аненжи схоже держтаємниця китаю
наче у якомусь з відео BootUse UA чи VM розповідали про відмінності розпіновки. Можна мабуть у авторів і додатково запитати
ось тут з 09:38
або тут з 11:20
чи тут
Точно не у Саши BootUse UA - я з ним ще зі вчора це обговорюю. Є підозра на дефект порта
Саме такий в мене на столі і лежить там видно що кабель такий самий.
ось тут з 09:38
або тут з 11:20
чи тут
Точно не у Саши BootUse UA - я з ним ще зі вчора це обговорюю. Є підозра на дефект порта
У Володі в відео саме такий і інвертор і шнурок.
так ты к нему подключился через приложуху? сети вай фай видел? питание подается на него? ты ж в курсе что там только 2.4 чистая сеть должна быть без комбо. просто не помню на каком этапе там коннект к инету идет. Еще по идее может китайский сервак лежать, у меня такое было ждал 24 часа.
так ты к нему подключился через приложуху? сети вай фай видел? питание подается на него? ты ж в курсе что там только 2.4 чистая сеть должна быть без комбо. просто не помню на каком этапе там коннект к инету идет. Еще по идее может китайский сервак лежать, у меня такое было ждал 24 часа.
Я-ж вже написав, що до мережі підключив (там треба окремий танок виконати). И данніе вижу, но с ЕаСун-а. Переставляю на Аненжи і немає тільки індикації СОМ. В мережі все видно. Кабелі та логери місцями міняв.
Зараз спробую зробити плату прохідну щоб подивитися чи ходить дата хоч якась чи ні