Вітаю. Стотисячна тема. Експлуатуватися буде 99% в місті, мішки з цементом возити не потрібно і рекорди швидкості ставити теж не буде. Розглядаються виключно нові авто, бюджет +/- 30 тис.: - Toyota Yaris сross. Подобається ззовні, кліренс, гібрид, але страшко в салоні - Peugeot 2008 GT. Подобається ззовні, в салоні, кліренс, гібрид, норм комплектація. Трохи бентежить що француз. - Volkswagen Golf 8 Style. Мені все кльово, не подобається майбутньому власнику. Малий кліренс - Volkswagen T-Roc. Поки не зрозуміло - Alfa Romeo Junior. Подобається ззовні, салон, гібрид, кліренс. Бентежить обслуговування і кому його продати через умовних 4-5 років.
Не розглядаються Мазди, Ніссани, Рено, електрички. Було б цікаво почути про інші варіанти в такому бюджеті.
- Toyota Yaris сross. Подобається ззовні, кліренс, гібрид, але страшко в салоні
буде саме надійне з усіх, з найменшою витратою палива, але три циліндри, є дісбаланс, салон так, пєчаль...
- Peugeot 2008 GT. Подобається ззовні, в салоні, кліренс, гібрид, норм комплектація. Трохи бентежить що француз.
тут подвійне бінго - проблемний трициліндровий 1,2 який трусить авто ппц, масляна ванна для ГРМ, робот теж неадекватний
- Volkswagen Golf 8 Style. Мені все кльово, не подобається майбутньому власнику. Малий кліренс
якщо тут 1,4 турбо + 8 ст коробка - чудовий вибір, але деякі нюанси поєднання коробки та мотора є.
- Volkswagen T-Roc. Поки не зрозуміло
той самий гольф, але з кліренсом +1 см
- Alfa Romeo Junior. Подобається ззовні, салон, гібрид, кліренс. Бентежить обслуговування і кому його продати через умовних 4-5 років.
все ж той сами гівностелантіс, з тим сами 1,2 мотором і роботом, як і піжо і опель
за 30 зараз є пропозиції кросстрек від субару - мегадостойний вибір буде.
Golf 8 буде на голову вище за все інше в списку. Якщо він - ні і Мазди не розглядаються, тоді T-Roc.
якщо Гольф 8 занадто унилий для власниці, то існує Сеат Леон, який значно красивше, а по техніці то саме
якщо Гольф 8 занадто унилий для власниці, то існує Сеат Леон, який значно красивше, а по техніці то саме
Плюсую. Але 99% відсотків, що ні Гольф, ні Леон розглядати не будуть. Тому Т-Рок, як найближча заміна.
Volkswagen Golf 8 Style. Мені все кльово, не подобається майбутньому власнику. Малий кліренс
Як ви його міряли? На наших Гольфах ставлять ППД і там він десь 150мм-160мм
проблемний трициліндровий 1,2 який трусить авто ппц, масляна ванна для ГРМ
Невідомо чи проблемний. Відносно недавно з'явився. Масляна ванна, але ланцюг. Ну і це гібрид майже повноцінний...
Ще на Ford Puma зараз гарні ціни. Ну але не факт, що оцінить її переваги.
Невідомо чи проблемний. Відносно недавно з'явився. Масляна ванна, але ланцюг. Ну і це гібрид майже повноцінний...
мотор той самий, що і 10 років тому, прикрутили ланцюг, бо ремінь усіх задовбав. є проблеми по болту верхньої зірки ланцюга, він відкручювався ))) та додався власне шум ланцюга. три циліндри, як не крути колбасить, можна тести інфокару дивитися, наскільки стримано вони про це постійно кажуть з відчуттям, що це капець просто. При старт-стопі, коли мотор запускаетсмя, відчуття, що під капотом щось розвалюється.
мотор той самий, що і 10 років тому, прикрутили ланцюг, бо ремінь усіх задовбав. є проблеми по болту верхньої зірки ланцюга, він відкручювався ))) та додався власне шум ланцюга. три циліндри, як не крути колбасить, можна тести інфокару дивитися, наскільки стримано вони про це постійно кажуть з відчуттям, що це капець просто. При старт-стопі, коли мотор запускаетсмя, відчуття, що під капотом щось розвалюється.
Можливо... Ну але в будь-якому випадку ГРМ в масляній ванні це не недолік цього двигуна, а скоріше перевага)
є проблеми по болту верхньої зірки ланцюга, він відкручювався
Давайте все таки допомагати у виборі, а не заважати. Проблема з болтом була до 2024 року. Після лютого проблему пофіксили.
Дружині 18 років тому не сподобався Golf, але Golf+ зайшов. Зараз Golf їй так само не подобається, а від T-Roc-а в захваті. Особливо зайшли 18" диски, кліренс перестав бути проблемою.
Golf 8 буде на голову вище за все інше в списку. Якщо він - ні і Мазди не розглядаються, тоді T-Roc.
хз, мне гольф вообще не зашел, когда пыжо выбирал
При старт-стопі, коли мотор запускаетсмя, відчуття, що під капотом щось розвалюється.
Ізжу на тому самому невдалому 1.2, 110К пробігу, поки що нічо не розвалилося під капотом. Запускається все тихо. До 60К взагалі було безпроблемне авто, потім масло почало жерти, на 100К поміняли кільця, ттт знову безпроблемне авто)
Але все-таки кажуть, що міські пробіги і затори він не любить, і проблеми частково через це.
Volkswagen Golf 8 Style. Мені все кльово, не подобається майбутньому власнику. Малий кліренс
Як ви його міряли? На наших Гольфах ставлять ППД і там він десь 150мм-160мм
проблемний трициліндровий 1,2 який трусить авто ппц, масляна ванна для ГРМ
Ще на Ford Puma зараз гарні ціни. Ну але не факт, що оцінить її переваги.
немає там проблем з двигуном на даний час випуску авто, от по коробці якщо це гібрид - є
Запускається все тихо. До 60К взагалі було безпроблемне авто, потім масло почало жерти, на 100К поміняли кільця, ттт знову безпроблемне авто)
кумедно, сучасний мотор, 60к початок проблем, його вже треба колоти щоб кільця міняти. вдалий вибір
немає там проблем з двигуном на даний час випуску авто, от по коробці якщо це гібрид - є
я особисто тестив 2008-й у 2024 році (МОЖЕ там щось доробили з тих пір). але розколбас трьох циліндрів + старт-стоп на роботі вікликав лише оде - бажання вийті і піти далі пішки (гірше себе поводив лише джук з 0.9 турбо + робот). Менеджер каже просто - ви звикнете. Як альтернативу після, менеджер дав тестити 2008 теж з 1,2 не гібрид з класичним 6-ст автоматом. Тут значно краще, т.к. автомат тримає постійно трохи вищі оберти за робот, але там ремінь в маслі... ланцюга немає.
Запускається все тихо. До 60К взагалі було безпроблемне авто, потім масло почало жерти, на 100К поміняли кільця, ттт знову безпроблемне авто)
кумедно, сучасний мотор, 60к початок проблем, його вже треба колоти щоб кільця міняти. вдалий вибір
Я не кажу, що вдалий, явно є краще, мій камент був до того, що там щось розвалюється, коли стартує.
хз, мне гольф вообще не зашел, когда пыжо выбирал
Зайшов - не зайшов це таке. Я про технічну точку зору, якість салону і т.д. Я через цей вибір проходив 2 рази Гольф і однокласники обʼєктивно кращий вибір, але також вперлась в "кросовер". Поки була CX-3 на ринку, вибір був очевидним. Зараз трохи складніше, так. Той же T-Roc, в принципі, близький до Гольфа, але ну настільки бідний салон
Той же T-Roc, в принципі, близький до Гольфа, але ну настільки бідний салон
"Бідність салону" - чисто суб'єктивний критерій. Мене влаштовує з головою, у мене найбільш багата комплектація R-Line+ з блек едішен, але коли передивлялися у мене не було особливих претензій до простіших версій. В моїй уяві "бідність" асоціюється з салоном Дастера, який ми подивилися з дружиною, щоб на власні очі пересвідчитися, чи підходить нам концепція "більше авто за менше грошей".
Може і субʼєктивний, але сядь в CX-30 і після нього відразу в T-Roc і весь субʼєктивізм відразу відпаде. Твердий дешевий пластик, глянцеві сенсорні панелі чарівним чином нікуди не зникають.
Може і субʼєктивний, але сядь в CX-30 і після нього відразу в T-Roc і весь субʼєктивізм відразу відпаде. Твердий дешевий пластик, глянцеві сенсорні панелі чарівним чином нікуди не зникають.
Це тимчасово)) Перевага CX-30 - її вік. В новій CX-5 вже попрацювали з цим - фізичні крутилки/кнопки забрали і
A plush interior used to be one of the highlights of the Mazda CX-5, but the latest version feels like a bit of a step back
А CX-30 дійсно класна своєю "унилістю": З механікою і класичною "м'якою" приборкою це вже той варіант коли кажуть "тепер таких не роблять":
Він настільки ж дешевший по матеріалах, наскільки цікавіший зовні.
В новій CX-5 вже попрацювали з цим - фізичні крутилки/кнопки забрали
... ще й замінили м'якій пластик на абсолютно дубовий