Volkswagen Golf 7 Variant 2015 Двигун DEJ 011839 Колір А1А1 Чорний лак Schwarz Пробіг 171 000 км. 3VWCA7AUXGM510901 Автомобіль 2015 року, куплений мною 18.10.2017 р. у офіційного дилера Volkswagen, в автосалоні «Автосоюз» м. Київ. На момент купівлі автомобіль був без пробігу (два роки перебував новим на площадці, тема дизельгейту). Я єдиний власник автомобіля (договір купівлі продажу та акт прийому передачі у мене на руках). При вивченні історії автомобіля, Ви звернете увагу, що 27.08.2018 р. автомобіль проходив перереєстрацію. Все вірно. Через 10 місяців після купівлі, імпортер повідомив, що в процесі проходження сертифікації були виявлені помилки. Імпортер признав свою помилку та власними силами провів перереєстрацію автомобіля в Сервісному центрі МВС. Тобто власник (я) та державний номер не змінився. Весь пакет документів по перереєстрації у мене на руках. Я єдиний власник даного автомобіля. За весь час експлуатації автомобіль обслуговування на офіційному сервісі Volkswagen Автосоюз м. Київ, пр-т. Бандери 28. Пробіг оригінальний зі всіма відмітками в сервісній книзі та в міжнародній електронній базі Volkswagen. Це моя принципова позиція. Цей автомобіль я обслуговував виключно на офіційному сервісі. Я не займаюся продажами автомобілів. Продаю свій власний автомобіль, відповідно хочу отримати за нього справедливу ціну. Продаж не терміновий тому прошу поважати мій час та не пропонувати безглуздих пропозицій. В той же час готовий до розумного торгу біля автомобіля. 2 ключі. Сервісна книга. Всі ТО. Зберігання у підземному паркінгу. ДТП відсутні. Восени 2024 р. до заднього бамперу мого авто притерся недосвідчений молодий водій. Сліди інциденту, у вигляді подряпини, ледь помітні. Цей інцидент зафіксований у страхових базах. Готовий до будь-яких перевірок.
Поки на паузі. На Авторіа якась повна "Шляпа". За 6 днів ні одного месседжу щодо чиєїсь зацікавленості. Хоча платив за рекламу, щоб була зверху. Тож віддав на площадку.
Поки на паузі. На Авторіа якась повна "Шляпа". За 6 днів ні одного месседжу щодо чиєїсь зацікавленості. Хоча платив за рекламу, щоб була зверху. Тож віддав на площадку.
що за площадку вибрав?
Я коли 3 роки продавав такий самий (але із значно меньшим пробігом) гольф, така сама шляпа була , але ж якось продав...дочекався таки гольф свого покупця. Продастся й ваш Я би з авторіа не знімав об'яву.
У мене з Тігуаном така ж «шляпа» )) але на площадку не віддавав, стоїть на стоянці.
в продажу авто є такі складові: ціна+стан авто+кон'юктура ринку+фарт))... я свій туран продав за два місяці.
Продал гольф с помятостями за 2 дня. -7$ от первого на риа аналогичного) Знакомый по верху рынка уже почти год продает