Традіційно пропоную до придбання в дорозі 2023 CHEVROLET BOLT EUV 1G1FY6S03P4132054 мінімальні пошкодження, один власник, один інцидент, пробіг 34 тисячі миль підтверджений, гарна комплектація з трьома опціональними пакетами CONVENIENCE PACKAGE - COMFORT PACKAGE - DRIVER CONFIDENCE PACKAGE зупиняється на перешкоди, безключовий доступ, шкіряний салон з електрорегулюваннями підігрівами та обдуваннями сидінь, підігрів керма, опціональні диски та інше, на мій погляд в дуже гармонійному для її кузова кольорі, кузов EUV позиціонується як кросовер на відміну від EV, що постаціонюється як хечбек, машина ширше/довше/віше ніж EV з довшою колісною базою, батарея 65кВт в парі з 200 сильним мотором забезпечує запас ходу 400км.
Лот мною відіграний і оплачений.
Ціна розмитненої машини в УкраЇні 17700$.
По оплаті 14100 відразу і 3600 платежі після прибуття в Клайпеду, ціна вказана з умовою придбання лота в дорозі, ціна машини в наявності буде не менше 19700$, також залишаю за собою право на підвищення ціни ближче до дати прибуття(+- 2 місяці), в ціну включені транзитні(червоні) номери і договір купівлі-продажу, додатково сертифікація і постановка на облік в ТСЦ. Зв'язок 0985509255 телефон/Вайбер/Телеграм.
За цією машиною акція одного дня), зважаючи на те, що завтра буде грати лот, який я бі дуже хотіла пограти, можу продати її зі знижкою в 1500$.
Ціна розмитненої машини на вказаному покупці адресою в Києві(можлива доставка в будь-яке місто України) 16200$ 12600 відразу і 3600 після прибуття до Клайпеди, пропозиція дійсна до 11.00 5.04.2026
Зв'язок Вайбер/Телеграм 0985509255, екстренний і тільки за акційною пропозицією) 0937105121 телефон + всі відомі месенджері))).
За комплектацією саме цієї машини.
ПДФ стікера та Карфакс скину за запитом на Вайбер/Телеграм.
Про пробіг на заряді.
На випередження любителям "та там нижній удар і все внизу в мотлох".
Страхова, зрозуміло рун-драйв (інші собі не граю), всі як "експерти" хочуть і пробіг та стан))).
гарне авто на кожен день по місту) типа підніму тему)
А чому пише тиць що аукціон буде проведений 12 травня? ви же вже виїграли її... чи це не та автівка? незрозумило.... може роз'ясніть?
бо не там дивитесь:
Дата продажу 2026-05-04 Ціна $8 600.00 Sold
P.S. гарний варіант
бо не там дивитесь:
зрозуміло. дякую.
гарне авто на кожен день по місту) типа підніму тему)
А ціна з урахуванням її стану взагалі мінімальна, ціноутворення і те, як куплена на РІА можна подивитися.
А чому пише тиць що аукціон буде проведений 12 травня? ви же вже виїграли її... чи це не та автівка? незрозумило.... може роз'ясніть?
Серьожа), ну капець знову двадцять п'ять, гралася б вона 12 якби я її вчора не забрала, не шукайте в моїх постах каверзи, його там немає.
Особливого бажання продавати цей лот у дорозі нема, я хочу замінити свою Ску на Х але немає у мене можливості купити Х не продавши С і без машини далекобійної я залишатися не можу тому як раз на тиждень мені з точки А в точку Б потрібно 490км. проїжджати, так що пересиджу з цим Болтом якийсь час якщо не куплять звичайно в дорозі, Вінсант собі купила і теж червоний так купили в дорозі.
бо не там дивитесь:
Дата продажу 2026-05-04 Ціна $8 600.00 Sold
P.S. гарний варіант
Вони дорожчі на торгах йдуть, у такому стані і з таким пробігом, просто вийшло купити за 8600 лот.
Серьожа)
та не))) просто не понял почему так показывает))))
Існують аукціони за якими дані в мережі є тільки у випадках продажу лоту і то з невеликою відстрочкою з'являються, ось, наприклад, цю машину я вже грала, але даних про це немає), резерв продавця я не пройшла, і завтра її вже на звичному аукціоні грати в живу.
Якщо на Болт за акційною ціною покупець буде) то як би Х завтра граю, а ні так ні пізніше значить інший буде, хочу собі саме таку машину, консольну на 6 місць, на 20 колесах, а їх не так багато.
Ктаті по оплаті), ну дуже аперативно у мене ця справа проходить, хто в темі той зрозуміє))), ні яких стореджей і тим білішу димареджей апріорі), машину о 5 ранку сьогодні купила, гроші вже на рахунку і сьогодні лот буде вже викуплений на аукціоні.
П.С. Це при тому, що я її реально оплачувати лише наступного понеділка збираюся), не виключений варіант, що вона до цього часу контенер завантажиться).
Викуплений на аукціоні, завтра на вивіз стоїть, цікаво у всіх так оперативно працює)?
До 11.00 завтра акційне попередження актуальне, ціна розмитненої машини на вказаному покупці адресою в Києві(можлива доставка в будь-яке місто України) 16200$ 12600 відразу і 3600 після прибуття до Клайпеди.
Уже на складе, напоминаю лот отыгран в 4.52 в ночь с 3.05 на 4.05
Фото будуть пізніше, але його символічно запаркували навпроти ще одного Болта.
До 11.00 ціна розмитненої машини на вказаному покупці адресою в Києві 16200$ 12600 відразу і 3600 після прибуття до Клайпеди.
Існують аукціони за якими дані в мережі є тільки у випадках продажу лоту і то з невеликою відстрочкою з'являються, ось, наприклад, цю машину я вже грала, але даних про це немає), резерв продавця я не пройшла, і завтра її вже на звичному аукціоні грати в живу.
Якщо на Болт за акційною ціною покупець буде) то як би Х завтра граю, а ні так ні пізніше значить інший буде, хочу собі саме таку машину, консольну на 6 місць, на 20 колесах, а їх не так багато.
А за скільки її реально можно відіграти?
Зафіксую тут . Дзвонив, спілкувалися.... Чекаю на зворотній дзвінок +38096256****
А за скільки її реально можно відіграти?
Я за 8600 цей лот відіграла, а пощо вони і в якому стані продаються можна подивитися у проданих лотах.