https://bazar.autoua.net/ds/4-4/id332155/ https://auto.ria.com/uk/auto_ds_4_39905860.html Ціна 26500 дол.США Продаю свій власний автомобіль. Перший власник в Україні. Придбав його із пробігом 30000 км. Авто в чудовому стані, щойно після ТО. Комплектація дуже класна. - камери 360 - нічне бачення - проекція - активна безпека - бездротові AndroidAuto та Carplay - адаптивна матрична оптика - FocalElectra - акустична система - пам'ять сидінь - підігрів керма - кольорова підсвітка салону - мертві зони
Авто без ДТП і проблем
Фото
ДВИГАТЕЛЬ DV5RC/UE63 1.5L ДИЗЕЛЬ КОРОБКА ПЕРЕДАЧ АКП 8 СТУП. ТИПА STT
Колір гарний. На електричку пересідаєш?
електричка вже є.
ДВИГАТЕЛЬ DV5RC/UE63 1.5L ДИЗЕЛЬ КОРОБКА ПЕРЕДАЧ АКП 8 СТУП. ТИПА STT
Отличное сочетание 5.2 город. 3.8 трасса)
Нууууу...Моя середня витрата становить 5,2 - 5,3 л/100 км. RAV4 Hybrid - брав 5,0 в однакових умовах. Авто було придбано із пробігом 30000 км. В Україну було завезено щось біля 8 авто з Європи. Продаж був наче як через PSU. Принаймні є акт на заміну ПТК,ЗТК,ПТД,ЗТД на 30000 км.
Офігєзне авто. Комплектація, колір, салон
Багато сучасного преміума за такі гроші засмокче. Авто для тих, кому не потрібні понти, а комфортний, технологічний й сучасний дуповоз.
Так і є Я був приємно вражений бездротовим АА на авто 2021 року.
Так і є Я був приємно вражений бездротовим АА на авто 2021 року.
До речі, там "наппа"? Давайте на ауді мінятися з моєю доплатою. Дружині возьму )
Може і Criollo Nappa. Точно була така опція, але чи вона є в цьому авто не можу сказати.
А ще ж і кліренс не поганий
Як думаєте, чого не продається? Чи варто поставити в салон для продажу?
Напевно не дуже ліквідний, потрібно чекати свого покупця..
Чогось здасться, що більшість взагалі не знає про цю марку авто і думає, що це черговий китаєць. Це вже питання до дилерів, а саме до маркетингового відділення даної марки авто.
А ще ж і кліренс не поганий
та где же "не поганий"? тупо брюхом на траву сел
Чогось здасться, що більшість взагалі не знає про цю марку авто і думає, що це черговий китаєць.
Citroёn же
відповідь завжди одна - тому що дорого.
А скільки зараз такий новий в салоні коштує у схожій комплектації?
А вже сам подивився: 1 811 400 грн. Максимальна комплектація. Це у доларах десь 40-41к. Ви продаєте, майже вдвічі дешевше. Плюс не треба платити податок на першу постановку на облік. Там, для дорогих авто, наче 5% податок від вартості авто.
Дуже гарна і збалансована машинка. Прям хочеться затримати погляд.