Традіційно пропоную до придбання в дорозі 2012 AUDI Q5 2.0T PREMIUM WA1LFAFP6CA111277 пробіг 124 тисячі миль підтверджений, машина без ДТП та пошкоджень, Run & Drive, чистий Карфакс(скину про запит), регулярно обслуговувалась на сервісі, чиста та акуратна 2 комплекти ключів.
Лот мною відіграний і оплачений.
Ціна розмитненої машини в УкраЇні 8500$
чекушечка , хотя за ту цену можно и посношаться
чекушечка , хотя за ту цену можно и посношаться
Денис) 8500 целая Кушка 5 чем речь то у них ошибка загорается может при подсевшем акуме легко, может конечно и другие причины быть, но мотор работает ровно и без посторонних звуков,
Цена будет меняться в большую сторону, 8500 актуально до 30.06. меня на месте нету и лот компания своими деньгами выкупила, 30 вернусь долг отдам) и цену подкорректирую или как вариант будет как с этой.
Денис) 8500 целая Кушка 5 чем речь то у них ошибка загорается может при подсевшем акуме легко, может конечно и другие причины быть, но мотор работает ровно и без посторонних звуков,
Цена будет меняться в большую сторону, 8500 актуально до 30.06. меня на месте нету и лот компания своими деньгами выкупила, 30 вернусь долг отдам) и цену подкорректирую или как вариант будет как с этой.
В принципе, при такой цене можно и 2,5к на цепи/капиталку заложить
За 2500 можна на неї мотор замінити а старий продати), питання навіщо і заміна і капіталка, впевнена у неї мотор почувається не гірше ніж у твоїй А5 та що кабрілолет, при цьому ще й дешевше на 1200
П.С. Ціна 8500$ є актуальною до 30.06.
По оплаті 4300 відразу і 4200 платежі після прибуття в Клайпеду, ціна вказана з умовою придбання лота в дорозі, ціна машини в наявності буде не менше 10500$, також залишаю за собою право на підвищення ціни ближче до дати прибуття(+- 2 місяці), в ціну включені транзитні(червоні) номери і договір купівлі-продажу, додатково сертифікація і постановка на облік в ТСЦ. Зв'язок 0985509255 телефон/Вайбер/Телеграм.
За 2500 можна на неї мотор замінити а старий продати), питання навіщо і заміна і капіталка, впевнена у неї мотор почувається не гірше ніж у твоїй А5 та що кабрілолет, при цьому ще й дешевше на 1200
Це вже по місцю буде зрозуміло .
Та так, але, судячи з усього, я цього вже не побачу машина під завдатком до 26.06.2026.
Та так, але, судячи з усього, я цього вже не побачу машина під завдатком до 26.06.2026.
Нагадай коли Тюксон буде
Не дивно, що так швидко пішла, ціна дуже ок, навіть враховуючи ризики і обвислу стелю. Мені цікава доля і стан по факту отієї біленької А4, здається за 7500 продалась, нема часом інформації? Сорі за офтоп.
Нагадай коли Тюксон буде
Я его решила не играть, так что у меня его не будет), посмотрю что сегодня интересного будет.
Не дивно, що так швидко пішла, ціна дуже ок, навіть враховуючи ризики і обвислу стелю. Мені цікава доля і стан по факту отієї біленької А4, здається за 7500 продалась, нема часом інформації? Сорі за офтоп.
У Києві вже машина, з ходового питання е но не критичні є але вона так і купувалася на аукціоні, кузов каже господар в ідеалі, гума нова, мотор працює добре ітд., то вже як би не до мене питання я її наживо не бачила.
Лот уже викуплений у аукцитна і завтра його вже повинні забрати, у мене не буває сторожів за несвоєчасну оплату або несвоєчасний вивіз, мої лоти кампанія відразу викуповує своїми грошима, не чекаючи моєї оплати