Порадьте варіант в Карпатах з басейном нормальним. Нормальним - мається на увазі повноцінний в якому можна плавати, а не каркасний в який залазить стрьомно або купель 2х2. Дякую . По цінами адекватне, якщо це можливо.
Я надихнувся поїздкою в Карпати натрапивши на оцей канал https://www.youtube.com/@truskavetstravel, а точніше його огляди курорту Східниця. Були ми там у травні. Цікаве містечно, з цікавими околицями, кожного дня кудись їздив на нове місце, по бажанню можна полікуватись водичкою, але то не моє. Там у нього свіжі відео по Східниці, в тому числі й по басейну, рекомендую. Дорога туди ок якщо шо. Ціни на житло там на любий карман.
Воєводино. Гуглиться
Воєводино. Гуглиться
там вже є басейн? Давненько там був, тоді ще не було у них. До того ж, це Закарпаття і їхати на 2-3 години довше, ніж у ту ж Східницю
Тут треба розуміти куди тобі цікаво Бука й подібне чи затишно Фоміч бука...Апартель Східниця...Три сина й донька не раджу юо бабка стайл)))
Дай більше вводних
Курорт Поляна на Закарпаттi. Ранчо "У Тараса" Басейн гарний, навiть вночi поплавати можна було.
Дякую, подзвонив в готель де зупинявся автор каналу, номера не великі, балкону немає, кондиціонера немає ( із слів власниці і не потрібен), холодильника немає, басейна поки немає, але планують. Найшов варіант біля Поляни. Але саме місце Східниця непогане по довжині маршруту. З місцями швах, майже все зайнято.
Дякую, подзвонив в готель де зупинявся автор каналу, номера не великі, балкону немає, кондиціонера немає ( із слів власниці і не потрібен), холодильника немає, басейна поки немає, але планують. Найшов варіант біля Поляни. Але саме місце Східниця непогане по довжині маршруту. З місцями швах, майже все зайнято.
Сезон схоже. В травні людей було мало, місць валом. Той лофт хауз я розглядав, але зупинило саме відсутність холодильників в номерах, дивне рішення якщо чесно.
Воєводино. Гуглиться
там вже є басейн? Давненько там був, тоді ще не було у них. До того ж, це Закарпаття і їхати на 2-3 години довше, ніж у ту ж Східницю
це ж коли ти там був? бо я був в 12му році і басейн вже був.
Сезон схоже. В травні людей було мало, місць валом. Той лофт хауз я розглядав, але зупинило саме відсутність холодильників в номерах, дивне рішення якщо чесно.
Ми самі в шоці, типу якщо потрібно то несіть продукти, тільки небагато нам (власникам) ми в себе розмістимо в хододильнику. Плюс чайника немає, гарячу воду вони приносять. Тільки причина в іншому мені здасться, їм фіг кВт дали на будинок. Тому чайників немає, кондиціонерів немає, холодильників немає.
Ми самі в шоці, типу якщо потрібно то несіть продукти, тільки небагато нам (власникам) ми в себе розмістимо в хододильнику. Плюс чайника немає, гарячу воду вони приносять. Тільки причина в іншому мені здасться, їм фіг кВт дали на будинок. Тому чайників немає, кондиціонерів немає, холодильників немає.
Цілком можливо. Також я розумію, що вони заплатили цьому блохеру, бо реально я проїзджав повз і з вулиці мене цей хауз не вразив взагалі. Ми відпочивали "У сестер", басейна нема, але до лісу метрів 30 + вид гарний з тераси і з вікон. Та й по ціні вийшло приємно, в травні за двох за 7 ночей, напівлюкс зі сніданками ми заплатили 9100. Холодильник і чайник присутні в номерах.
Воєводино. Гуглиться
це ж коли ти там був? бо я був в 12му році і басейн вже був.
або 9-й, або 10-й рік, точно памʼятаю авто на якому їздив, а дати ніт