autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Skoda Peaq: 7-seater EV

аццкая сотона **
27 лет за рулем, нижня Європа
С нами с 23.04.2007

Skoda Peaq: 7-seater EV
      25 июня 2026 в 12:21 Гілками

Дивились позавчора презентацію? Бо я - так.
І потім ще ютуберів трохи подивився, але там локація одна і та ж, як і машина.

Чомусь не зайшло. Може тому, що в порівнянні з моїм поточним Enyaq ніякого прориву, тільки додали більшу батарею та 3-ій ряд, а я очікував трохи більше "плюшок" та комфорту, особливо якщо порівнювати мій сітрік як 7-ми-містну машинку з цим, щоб робити повну заміну.

Як для 7-ми містної машини круто мати панораму, так, але:
1. Немає відкидних столиків в другому ряду, натомість додали розкладний столик зпереду як додаткову опцію, і виглядає не дуже.
2. Другий ряд - знову диван і середнє місце вузьке. Не побачив там ISO-Fix, може і є, але виглядає не зручно
3. прохід в 3-ій ряд не зручний, сідушка не рухається, але добре хоч спинка вже має нахил
4. не побачив окремої зони обдува для третього ряду.

Із плюсів - рівна підлога є. Багажник навіть при третьому ряді більший ніж в моєму сітріку, але в цілому він менший і навіть менший ніж найближчому конкуренті пежо e-5008.

Додали більший екран за кермом. Основний екран великий по центру, вертикальний. Спірний момент. Не знаю. Треба тестувати, бо якщо той екран ще й вимкнути не можна (як наприклад у мене в Enyaq) - то ой. А шкода сказала - що це у них перший досвід з таким екраном. І софт новий. Тож багів буде мабуть туча.

Засмучує ціна на старті, якщо слухи підтвердяться, то старт нормальное комплектації від 60к євро - це занадто. Тепер і я почав думати про китайця.

Нажаль, пощупати та протестувати не вийде. Продаван з місцевого салону сказав, що вони очікують продакшн відрядження (наче в іспанію, але можу помилятись) десь на серпень-вересень аж, і можливо тоді ж приженуть першу тестову версія, однак конфігуратор та відкриття на замовлення очікують аж на 2-ий квартал 2027 року. Отак.

Яка ваша думка?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Укроп *
-1102 лет за рулем, Киев
С нами с 07.11.2007

Re: Skoda Peaq: 7-seater EV [Re: AL®]
      25 июня 2026 в 20:43 Гілками

І за 45 не потрібно

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
2 користувачів і 426 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 256

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія