Куплю сабж. Головна умова - без проблем з коробкою і двигуном. Кузов (розумію що це їх слабке місце) чим краще - тим краще ГУР і пічка також мають працювати. Ціна - хотілося б 2000 +/- Писати в особисті або дзвоніть на О9З7542ОО6
вони згнили вже давно разом коробкою і двигуном шукай QQ більше шансів
дивися 5 штук QQ гнилі як і Матізи з живих Рвон Р2, але там цінник Х2,5
Те давно сгнили Еще до Матиза Еще и с зч проблема
дивися 5 штук QQ гнилі як і Матізи з живих Рвон Р2, але там цінник Х2,5
6-6,5 хорошая машина
QQ на роботі -як повезе. Магнетік Мореллі може знатно винести мозок. ЗЫ. QQ гниє менше ніж Матіз.
QQ - китаєць - ні в якому разі) Знаю що равон краще, більш того равон вже є, але надо ще саме матіз) Живі(переварені або збережені) ще є, але за цінник 3500+ мені не підходить, тому і шукаю компроміс ціна/стан. Нещодавно був варіант за 1700 в дуже пристойному стані, поки розмірковував його вже забрали... Тепер передивившись багато по цінам від 1500 до 2400 розумію що то "був скарб"(с), але треба швидше думати
QQ - китаєць - ні в якому разі) Знаю що равон краще, більш того равон вже є, але надо ще саме матіз) Живі(переварені або збережені) ще є, але за цінник 3500+ мені не підходить, тому і шукаю компроміс ціна/стан. Нещодавно був варіант за 1700 в дуже пристойному стані, поки розмірковував його вже забрали... Тепер передивившись багато по цінам від 1500 до 2400 розумію що то "був скарб"(с), але треба швидше думати
Може пошукати Daewoo Tico ?
У мене теж була така ділема років 8 назад, бюджет тоді був 3000, за ці гроші всі матізи були вже переварені та після капіталки, на деяких проїхався, треш, в двух словах гудить і нікуди не їде. Потім звернув увагу на мітсубіші кольт 2006 року, по низу ринку за 4000 на роботі, з першого перегляду він мені сподобався, в порівнянні з матізом небо і земля, кольт навіть на сьогодні досить сучасне авто. Після покупки одразу замінив пильники амортів, ступичний та опорний підшипник. І далі за 7 років жодних ремонтів і жодних проблем з роботом. Минулого року продав за 3000. Це саме безпроблемне авто яке мені зустрічалось! Рекомендую!
У мене теж була така ділема років 8 назад, бюджет тоді був 3000, за ці гроші всі матізи були вже переварені та після капіталки, на деяких проїхався, треш, в двух словах гудить і нікуди не їде. Потім звернув увагу на мітсубіші кольт 2006 року, по низу ринку за 4000 на роботі, з першого перегляду він мені сподобався, в порівнянні з матізом небо і земля, кольт навіть на сьогодні досить сучасне авто. Після покупки одразу замінив пильники амортів, ступичний та опорний підшипник. І далі за 7 років жодних ремонтів і жодних проблем з роботом. Минулого року продав за 3000. Це саме безпроблемне авто яке мені зустрічалось! Рекомендую!
А Nissan Micra ? Теж у цій ціновій категорії.
Куплю сабж. Головна умова - без проблем з коробкою і двигуном. Кузов (розумію що це їх слабке місце) чим краще - тим краще ГУР і пічка також мають працювати. Ціна - хотілося б 2000 +/- Писати в особисті або дзвоніть на О9З7542ОО6
За стоимость матиза есть много гораздо более разумных альтернатив. Матиз даже тогда когда они не были все гнилые я бы не рассматривал к покупке для близких людей. Антибезопасность максимальная. КУКУ туда же.
Кольт будет поинтереснее Матиа, Ку-Ку то вообще не то на что смотреть нужно, лучше уже Ланос на автомате поискать.
Ланос 2011 40км 3400 взяли соседа жене И не Матиз и без альтернатив
А Nissan Micra ? Теж у цій ціновій категорії.
90-х годов
Дякую за поради, але в цьому випадку альтернатив матізу немає. Ціна, автомат й мінімальни розміри. Ланос завеликий. Пробіг буде далеко до 1000 на рік, виїзжати пару раз на місяць на відстань до 10км на круг в маленькому місті. Це буде буквально заміна скутеру з кришею, пічкою і на 4х колесах. При всіх мінусах матіза - в нього яка не яка надійність по технічці, розмір і ціна - мінімальні, що й шукається. Смарт і дорожче і менш надійне, як мені здається при близькій ціні.
Но Смарт хоть отдаленно на машину похож.
як варіант, подивіться на Mitsubishi Colt cz3 смарт - то не машина взагалі
І які альтернативи на автоматі за двушку?
Ще є пежо 206 + ал4, я гадаю цю коробку вже перестали лякатись.
Ще є пежо 206 + ал4, я гадаю цю коробку вже перестали лякатись.
Бо все полумертвые умерли Да и номер кузова сзади у многих уже печаль