Якщо честно то не знав в яку тему запостити ))) Суть...зробили на мою думку цікавий мобільний додаток для групових покатух. на вело. квадро. мото .... Цікаво буде тим хто катає від 3х одиниць в поїздці. Онлайн бачите свою групу на карті. де хто.хто відстав.хто загубився...
Зараз потрібні банально користувачі - тестувальники...які скажуть ок чи ні.
Якщо комусь цікаво таке потестити на Android то велкам в особисті
Не реклама...не продаж...просто потестити на максималках
До речі краще звучить як "додаток", бо "застосунок" гидотно слухається, як на мене
До речі краще звучить як "додаток", бо "застосунок" гидотно слухається, як на мене
Слово іншомовного походження: Застосунок - прямий переклад: англійська -> українська Додаток - подвійний переклад: англійська -> 3.14дарська -> українська
Кажуть що застосунок правильніше, а додаток більш звичний для "окремих верств населення" на кшталт мене. Якщо не помиляюсь, в свої глобальних перекладах Майкрософт використовує слово "застосунок", Google пише в сервісах "додатки".
Саме на використанні цього слово я себе довго "ламав" і мене "ламали" поки не звик автоматично використовувати застосунок в перекладах
Цікаво по застосунку: сильно жере батарею, чи вивантажуєтья з пам'яті, як неактивне? Дані про користувачів групи зберігаються на сервері чи транслюються напрями між користувачами групи?
я б не катався з вчителями, от вчора катанув, сам, кайфонув неймовірно, потім сидів, мотоцикл вистигав, а я аналізував, де були помилкі, де було, щось нове, як поводитись краще, коли кидаються собаки наперетин, як перестати вестись на тесли, чи не переробити мотоцикла на одномісного.....ніхто не заважав, ніхто не повчав, класне закінчення робочого тижня вийшло.