Прийшла мені тут ідея взяти шось економічне для щоденних поїздок на роботу. Критерії економічне на автоматі, прийнятний рівень комфорту. Бюджет до 8К Як пріорітет дрібний дизель. Є ще БЧЖ на газу то щоб мати 3й вид палива. Хоча вже дивлюся і на гібриди.
Із того що не розглядаю - рено на їх роботі. Мав досвід на дустері - ну його [*****] Подобаються пижики, але пишуть що робот теж дуже специфічний.
Ще попалися цивіки гібридні - що скажете? Якось наче стрьмно 2008-9 гібрид, чи норм?
Може ще варіантів накидаєте
Прийшла мені тут ідея взяти шось економічне для щоденних поїздок на роботу. Критерії економічне на автоматі, прийнятний рівень комфорту. Бюджет до 8К Як пріорітет дрібний дизель....
Думаю что для таких поездок, дизель будет не то. Смотри, как вариант, Шкоду Октавию с бенз.мотором MPI.. Может Рапид с бенз.мотором 1.2, но не уверен что он войдет в бюджет.. И что вкладывается в понятие "экономичне"? Расход? Затраты на обслуживание/ремонт? Х.з., я думаю что в бюджете до 8К, СТО будет вторым домом, но может я и ошибаюсь.
Зараз середній місячний пробіг 1.5К км. На газ витрачаю 10-12К. Економія на горючці менше 3К не виправдовує утримання другого авто. Тобто це повинен бути газ з розходом до 12л, або дизель/бензин до 7
Зараз середній місячний пробіг 1.5К км. На газ витрачаю 10-12К. Економія на горючці менше 3К не виправдовує утримання другого авто. Тобто це повинен бути газ з розходом до 12л, або дизель/бензин до 7
Ну если дизель, то я бы смотрел что то из VAG 1.6 - 2.0 TDI. Но просто ездить на работу и домой, дизель не будет ОК. Смотрел в сторону корейцев с двигателем только на газу (LPI)?
Ну если дизель, то я бы смотрел что то из VAG 1.6 - 2.0 TDI. Но просто ездить на работу и домой, дизель не будет ОК. Смотрел в сторону корейцев с двигателем только на газу (LPI)?
З дизелем треба знати відстань до роботи, бо при малій відстані той дизель просто не буде виходити на робочу температуру. Знову ж таки - який формфактор цікавить? Найдешевше і найсвіжіше, як на мене, то якийсь хетч б класу. Але чи таке задовільнить тс?
Прийшла мені тут ідея взяти шось економічне для щоденних поїздок на роботу. Критерії економічне на автоматі, прийнятний рівень комфорту. Бюджет до 8К Як пріорітет дрібний дизель. Є ще БЧЖ на газу то щоб мати 3й вид палива. Хоча вже дивлюся і на гібриди.
Із того що не розглядаю - рено на їх роботі. Мав досвід на дустері - ну його [*****] Подобаються пижики, але пишуть що робот теж дуже специфічний.
Ще попалися цивіки гібридні - що скажете? Якось наче стрьмно 2008-9 гібрид, чи норм?
Те що дизель дрібний не означає що менше ламається і дешевше коштує ремонт. Якщо оце такі недалекі поїздки по місту, то дизель відставити. Бензин брати. Дорого може обійтись ремонт дизеля, це ж далеко не нове авто, воно має екологію ( сажевий фільтр, ЕГР), має турбіну, має паливну апаратуру, зрештою має колінвал і шатуни. А також заміна зчеплення на дизелі може коштувати огого скільки через 2-масовий маховик на тому ж 1.6 моторі. Про коробку автомат мовчу. Також взимку в дизелі на невеликі відстані буде завжди холодно. Для таких цілей або бензин, або газ/бензин, або взагалі електричка (якщо є своє розетка).
Бюджет до 8К Як пріорітет дрібний дизель.
В цьому бюджеті дизель не буде екномити. Економія пального не значить екнонмія на обслуговуванні. Ну і загалом 8, екнонмно, ще й автомат... Як знайдеш, напиши будь ласка на чому зупинив вибір. Upd: в цей бюджет(навіть до 7) можна пошукати астру Н, бензин 1,8 на автоматі. Є свіжопригнані в продажу. Коробка гідротрансформатор, мотр простий з гбо дружить. Гарний оцинкований кузов, на фоні вагів тих років то ще треба пошукати щоб був гнилий.
Міже ліфчика взяти якогось? Якщо денні пробігі невеликі та на роботі є доступ до розетки - це саме воно.
в мене крамольна думка. якщо прям короткі, то чого не взяти дешман електричку. прям супер дешман. або притягнути старенку с-ку теслу . трохи дорожче буде, але все ж не перший нісан ліф. хоч якийсь запас ходу. ну або зое, щоб не заморочуватись
Міже ліфчика взяти якогось? Якщо денні пробігі невеликі та на роботі є доступ до розетки - це саме воно.
блін, недочитав до твого повідомлення
Звичайний пробіг +-10 км в одну сторону в протипоток 15-25хв. 50% маршруту можна навалити 100+ км/г Чисті електрички не розглядаю бо доступу до дешевої розетки нема
З дизелем треба знати відстань до роботи, бо при малій відстані той дизель просто не буде виходити на робочу температуру. Знову ж таки - який формфактор цікавить? Найдешевше і найсвіжіше, як на мене, то якийсь хетч б класу. Але чи таке задовільнить тс?
Так дивлюсь у сторону б-ц класу
...
Так дивлюсь у сторону б-ц класу
Ну то якийсь свіфт/яріс/джаз. За скільки купиш, за стільки ж за пару років продаш.
Те що дизель дрібний не означає що менше ламається і дешевше коштує ремонт. Якщо оце такі недалекі поїздки по місту, то дизель відставити. Бензин брати. Дорого може обійтись ремонт дизеля, це ж далеко не нове авто, воно має екологію ( сажевий фільтр, ЕГР), має турбіну, має паливну апаратуру, зрештою має колінвал і шатуни. А також заміна зчеплення на дизелі може коштувати огого скільки через 2-масовий маховик на тому ж 1.6 моторі. Про коробку автомат мовчу. Також взимку в дизелі на невеликі відстані буде завжди холодно. Для таких цілей або бензин, або газ/бензин, або взагалі електричка (якщо є своє розетка).
я, конечно дико извиняюсь...но современный бензиновый двигатель тоже имеет ЕГР, топливную аппаратуру, топливный насос, катализатор, форсунки, турбину, в конце концов тот же же коленвал и шатуны (или изобрели бензиновый двигатель без коленвала и шатунов??? или все бензиновые двигатели построены по схеме роторного двигателя???!!!)
если до 8 тыс на АКП с расходом до 7 литров, то это как бы старые Хюндаи/убитая напрочь Хонда Фит (Джаз) или Сивик/ ржавая тойота Приус (королла)...все Мицики будут жрать топлива больше, не знаю, что есть у Ниссана/Сузуки на АКП экономичное???... Америкосы не подходят, если только чистые электрички, немцы - тяжелый случай... короче - хотелка анриал...или добавлять денег, или переиграть хотелку.
Ти займаєшся самообманом в такому бюджеті. З урахуванням затрат на сто , вийдеш на показник по грошах, що зараз, зараз щось нормальне від 11-12 куе. Як варіант пошукати ФВ Джета із США або Мазда 3. Іноді можна встигнути купити Хонду Сівік 10року+- за 8-9 із сша. Мазда і Сівік це 8-9+ літрів. ФВ на 1.4 тсі в 7л влізеш.
Звичайний пробіг +-10 км в одну сторону в протипоток 15-25хв. 50% маршруту можна навалити 100+ км/г Чисті електрички не розглядаю бо доступу до дешевої розетки нема
з пробігом 20-40 км на день можна заряджатись на звичайних зарядках, для себе як друге авто трохи придивлявся - в 8-9 можна щось взяти
з пробігом 20-40 км на день можна заряджатись на звичайних зарядках, для себе як друге авто трохи придивлявся - в 8-9 можна щось взяти
Без доступу до розетки - заряджати на зарядках кожен день буде реальним гемором.
Та якщо добовий пробіг дійсно такий малий, то немає потреби заряджатися кожного дня. А раз на тиждень - не бачу проблеми.
Та якщо добовий пробіг дійсно такий малий, то немає потреби заряджатися кожного дня. А раз на тиждень - не бачу проблеми.
В бюджеті 8к будуть убиті ліфи з запасом пробігу км. 50. А це заряджати кожен день. І як мінімум годину. Як на мене - це реальний мазохізм.