Вводні. Потрібна машина в офіс для поїздок на дальняки. Останні можуть бути в різні куточки України і закордон. Десь до 20 тис км в рік. Буде і місто. Тому хочеться щоб і шустро, комфортно і головне, щоб сидіння як водія так і пасажира були комфортні з великим діапазоном регулювань. Все це десь навколо 50 тис дол.
Що подивилися і поїздили. Шкода Суперб.дтзель і бензин. Бензин краще зайшов. Гарні сидіння, місця конєм гуляти можна. Є ліфтбек і універсал. Повний привід. Засмутило: пакет поганні дороги, відсутність DCC. Комплектація L&K.
Кодіак - погремуха і некомфортно за кермом.Не достатньо регуліровок керма. Хоч і сидіння тіж самі як у суперба.
Тігуан. Краща посадка за Кодіак, але жорсткий. Теж саме- не має DCC.
РАВ4- найбільш комфортна машина, але сидіння скудні- регуліровок замало. І якщо для міста ок, для довгих подорожей буде мало.
Залізли в кемрі. ВЗагалі не цікаво.
Що думаєте?
та ну звісно що Суперб Ніякий кросовок на дальняк не зрівняється з довгобазним седаном\універсалом по комфорту.
Теж так думаю. Сумніви щодо підвіски. Машина як м'ячик на нерівностях
ну так а дерев'яні кодіако-тігуани будуть гірші
і там часом гума на тестовій не перекачана?
Новий Superb всі на оглядах ругають за некомфортну підвіску, хоча на попередніх поколіннях вона була як раз досить комфортна. А Пассат не розглядали? Можливо, там ситуація краща.
Новий Superb всі на оглядах ругають за некомфортну підвіску, хоча на попередніх поколіннях вона була як раз досить комфортна.
При цьому підвіска взагалі не змінилася)) Шумки стало менше - факт
если хотите новый автомобиль, то новая октавия вам уж точно не подойдет... немцы/чехи решили экономить на всем - от материалов отделки салона и карт двери до подвески... я бы, конечно, купил бы дизельное авто под поездки на далеко...но если покупать бензиновый, то уж никак не меньше, чем 2,0Т...т.к. купив "стакан сока" при обгоне будете стоять на педали газа и молиться, чтобы авто хоть как-то начало разгоняться, а двигатель не разорвало от напруги... кстати - а что у Купры Форментора с подвеской? Комфортная для трассы? Если б/у, то вариантов становится просто безлич...
кстати - а что у Купры Форментора с подвеской? Комфортная для трассы?
у мене на ДСС, мені подобається в проміжному положенні між комфортом і самою затиснутою. Мені на дальняки на ній дуже добре, але все ж для корпоративного транспорту для трас - я би краще взяв седан\універсал. З мінусів Форментора - замалий бак, для її витрати пального. І 310 сил для корпоративного транспорту - явний оверкілл
ТС розглядає не Октавію, А Суперб.
Привіт.
Вводні. Потрібна машина в офіс для поїздок на дальняки. Останні можуть бути в різні куточки України і закордон. Десь до 20 тис км в рік. Буде і місто. Тому хочеться щоб і шустро, комфортно і головне, щоб сидіння як водія так і пасажира були комфортні з великим діапазоном регулювань. Все це десь навколо 50 тис дол.
в точно такому кейсі компанії парнера неочікувано два роки тому перемогла Старія. доволі впевнено тримає трасу, гуманна витрата палива, по Києву за необхідності можут привезти щось об'ємне, а такой 8 співробітників довезти до метро... коли 4-5 людей їдуть у відрядження - сидіння в салоні розсуваються на максимум і ти їдешь напівлежачи + є оптціональний столік. втулили старлінк на дах - фактично офіс на колесах.
ну так а дерев'яні кодіако-тігуани будуть гірші
і там часом гума на тестовій не перекачана?
Однозначно. Тому і РАВ намалювався)
До речі, гарна ідея! Але не завжди багато подорожує.
У нас були в праку вже Старії років 3 тому. ТРеба попитати
кстати - а что у Купры Форментора с подвеской? Комфортная для трассы?
у мене на ДСС, мені подобається в проміжному положенні між комфортом і самою затиснутою. Мені на дальняки на ній дуже добре, але все ж для корпоративного транспорту для трас - я би краще взяв седан\універсал. З мінусів Форментора - замалий бак, для її витрати пального. І 310 сил для корпоративного транспорту - явний оверкілл
Форментор би взяв)). Але точно не корпоративний транспорт))
Пассат дивився, але там 150 лс. Хотелось бы помощнее
там що 1.5ТСІ?
Суперб такое же лайно...как и Октавия
там що 1.5ТСІ?
дизель
До речі, гарна ідея! Але не завжди багато подорожує.
У нас були в праку вже Старії років 3 тому. ТРеба попитати
Вот только хотел порекомендовать настоящий минивен...седан/универсал на далеко будет точно намного хуже минивена... знакомый взял себе для таких целей Лексус минивен...он очень любит себя, комфорт и простор в дороге и очень доволен покупкой... но там не 50 тыс баков...по цене, насколько в курсе...
короче - китаец GAC M8 или шикарный DENZA D9 - и эксперимент на себе... зато в 50 тыс у.е. без проблем помещаетесь... главное - не попадать в аварию на кузовщину... Или Хюндай Гюстин или КИА Карнавал (не думаю, что поставляются в Украину официально), зато двигатели и трансмиссии хорошо знакомы на официальных сервисах и не только...да и с кузовщиной намного проще... если посмотреть салон этих авто, то Суперб - это бомжатник...или просто - хлев на колесах...
Якщо фірма готова трохи накинути, то гарним варіантом буде Lexus ES300h за 2,6 млн. грн. Комфортний, ліквідний, надійний, жре мало.