у ліфа в новій будці батарея прокачана як в теслі? теплонасоси та живучість висока?
Ещё хуже чем в старой 24ке, батареи очень часто раздувает - потом меняют пару крайних особо опухших ячеек и на базар
якщо жадібність перемагає, може подивитись першого ліфа з вбитою батареєю і перепакувати її - цим всюди займаються
Шероле Болт.
Добрий день перший ліф 4тис. батарея 4 тис робота 2тис.
маємо 10 та півроку часу нервів ходити просити майстрів щоб взяли в роботу,зробили...
то якось на це ,немає бажання.
Шероле Болт.
цікава машина вчора між РІВНЕ та Звягелем іхала кучерява дівчина на шевролє болт зі швидкистю 140...150 км\год ,не знаю чи довго їхала,чи місцева...
Шероле Болт.
цікава машина вчора між РІВНЕ та Звягелем іхала кучерява дівчина на шевролє болт зі швидкистю 140...150 км\год ,не знаю чи довго їхала,чи місцева...
300км., точно себе может позволить), потом на час на зарядку ибо 50кВт быстрый порт принимать может у Болта.
А вообще из вашего списка БМВ ай3 достойная позиция, у меня их 5шт. было от 22кВт и до 42кВт батарейки, 22 то ни о чем зимою вообще беда сильно много печка берет, 33 можно жить, 42 реально летом 300км. если спокойно ездить, зимою 170. Салон у ай3 реально комфортнее чем в Таеслы С, по цене хороший экземпляр с 42кВт батареей последних лет выпуска +- 20 год, будет стоить дороже чем Шевроле Болт того же года.
Ваш болт мені подобається...
У меня нету Болта, крайний что везла продала с месяц назад, у меня есть Тесла С 21 года(моя на которой 2 года езжу уже), Тесла Х 18 года(на СТО уже на Осокорках, Ионик 5 24 года(в Василькове на эвакуаторе стоит, завтра мне домой привезут), Болт под заказ на ваших деньгах можем с вами любой выбрать, какой в бюджет попадает и привезу.
я дивився отой червоний спатівний х сильно кидається в очі а от зоя маленька бмв теж прикольне п але лякають дороговізною бмв
Шевроле Болт смотрите да и все, ну или Хундай Кона, в принципе +- тоже самое.
Шероле Болт.
140-150 якщо їхати то дика витрата, мабуть 250+- км проїде Болт в такому режимі, при пенсійному проїде 500, при режимі 100 км/год по трасі проїде 370+-. При 90-95 проїде 400+. В такому ціновому діапазоні у Болта дуже мало конкурентів якщо хочеться авто +- свіже.
Салон у ай3 реально комфортнее чем в Таеслы С
Чув що Тесли всередині барабан, шумки 0 і т.д., але невже настільки? Невже в S салон ще гірший ніж в і3?
Хюндай Кона якісь досить дорогі зараз. Але є шанс взяти авто +- 2019 року із поміняною батарейкою по відзивній, знайомий продає Кону таку із батарейкою 2023 року, правда комплектація бубен. Доречі той хто купив мій Bolt EUV 2023 року до того їздив на Коні, правда із батареєю 40. Взяв Болт бо на Кону/Ніро із батарейкою 64 не вистачало грошей, а батарейка 40 - каже це навіть по Києву їздити впритик якщо багато маршрутів.
Чув що Тесли всередині барабан, шумки 0 і т.д., але невже настільки? Невже в S салон ще гірший ніж в і3?
Я би не сказав що гірший, скоріше навпаки. Але S дуже низька, у боротьбі за аєродінамику пожертвували комфортом. Навіть з моїм невеликим ростом туди залазити так собі заняття. В І3 навпаки "заходиш". І сидишь в S як приплюснутий до дороги.
Салон у ай3 реально комфортнее чем в Таеслы С
Смотря что сравнивать, я о сиденьях и посадке, а если в общих чертах то в салоне Болта еще хуже чем в салоне Ски, так что ай3 вообще вырывается в лидеры), вот сегодня Ионик 5 привезут мне посмотрим как в нем обстановка, но то уже не попадает в бюджет темы.
Хюндай Кона якісь досить дорогі зараз. Але є шанс взяти авто +- 2019 року із поміняною батарейкою по відзивній, знайомий продає Кону таку із батарейкою 2023 року, правда комплектація бубен. Доречі той хто купив мій Bolt EUV 2023 року до того їздив на Коні, правда із батареєю 40. Взяв Болт бо на Кону/Ніро із батарейкою 64 не вистачало грошей, а батарейка 40 - каже це навіть по Києву їздити впритик якщо багато маршрутів.
В одну цену они на аукционах, не больше не меньше, на мой взгляд внешне Кона сильно выигрывает у Болта, но у нее сзади меньше места, а Ниро(КиА) это вообще совсем другая история и полноразмерная машина, Ниро да будет дороже Кона/Болт.