Себе лично возьму Goodyear Ultra Grip 500 (ориентировочно до 400грн/шт.) и прошипую (50 грн./шт.)
marangoni Meteo ESC
marangoni Meteo ESC
Та ну, как по мне- то какашка,лучше уж в той же цене Нокиан Ве
Ездить где собираемся
Ездить где собираемся
Небагато по Києву і області, більше по дорогам Карпат.
А як вам Sava Eskimo S3?
гм, шипы-не? Сава С3 хорошая бюджетная шина для карпат сойдет
Та ну, как по мне- то какашка,лучше уж в той же цене Нокиан Ве
Исходил из бюджетности. Насчёт какашки не соглашусь...
А чи є Eskimo S3 або ESC у категорії 86T?
А чи є Eskimo S3 або ESC у категорії 86T?
Нащо тобі ті індекси? Ти краще дай відповідь: вантаж возиш і скільки чи тільки свою ? Цей пиж може і вантажним бути
А, тю, не побачив, що він переобладнаний.... Тм більше на індекси уваги НЕ звертай!
Нащо тобі ті індекси? Ти краще дай відповідь: вантаж возиш і скільки чи тільки свою ? Цей пиж може і вантажним бути
Тому й питаю, бо і вантаж іноді вожу і індекс 86 відповідає моєму можливому навантаженню...хоча мабуть і з запасом
Щось таку Savу ніхто не продає
Ну то купіть у мене Нокію
Ну то купіть у мене Нокію
Я Сіменс юзаю:) Поки приміряюся, треба почитати відгуки про неї, може тести якісь надибаю. Але трохи ліньки, ніби Sava Eskimo S3 мене задовольняє, може з часом і у вас з'явиться, коли вже купувати треба буде.
Та навряд чи.Можу ще Фулду М2 запропонувати
Ездить где собираемся
Небагато по Києву і області, більше по дорогам Карпат.
А як вам Sava Eskimo S3?
Саме те! І по київським дорогам, і по житомирському бездоріжжю - жодних проблем. Сніг, багнюка, кучгурки (аби тільки пузом не сісти). М`яка і комфортна гума.
Порадьте щось недороге
Писал уже в соседних ветках. Матадор МР58 Силика. Только брать словакию. Порядка 250грн. за 1шт.
270 грн за шт -это цена Nokian W сделаного в Финляндии.Матадор в сравнении и рядом не валялся
270 грн за шт -это цена Nokian W сделаного в Финляндии.Матадор в сравнении и рядом не валялся