кочусь собі спокійно по окружній в сторону одеської траси - якраз на доріжці з'їзду з окружної починає мене щемити ауді. раз підрізала, другий, потім взагалі чуть не збила - хотів таранити але свою машину пожалів. потім перед пішохідним виїзду на одеську трасу різко вильнула вправо і стала поперек дороги і з ауді вискакує наркомансько-бритий чел і починає мені барабанити у вікна (я закрився). вискакує другий чел з бітою в руках. народ кругом робить вигляд що так і має бути. ну а я що - я чоловік простий і вийняв з-під сідушки пістолет в кобурі і поклав на торпеду. потім вийняв мобільний і почав дзвонити 01-02-03. поки дзвонив народ спакувався в ауді і звалив.
зи. нікого не підрізав, нікого не блокував, нікому не мішав. просто машина 2 місяці як з салону.... страшно однако...
кочусь собі спокійно по окружній в сторону одеської траси - якраз на доріжці з'їзду з окружної починає мене щемити ауді. раз підрізала, другий, потім взагалі чуть не збила - хотів таранити але свою машину пожалів. потім перед пішохідним виїзду на одеську трасу різко вильнула вправо і стала поперек дороги і з ауді вискакує наркомансько-бритий чел і починає мені барабанити у вікна (я закрився). вискакує другий чел з бітою в руках. народ кругом робить вигляд що так і має бути. ну а я що - я чоловік простий і вийняв з-під сідушки пістолет в кобурі і поклав на торпеду. потім вийняв мобільний і почав дзвонити 01-02-03. поки дзвонив народ спакувався в ауді і звалив.
зи. нікого не підрізав, нікого не блокував, нікому не мішав. просто машина 2 місяці як з салону.... страшно однако...
Модель, цвет , номера - выложи , люди должны знать...
Кирпич на голову ни с того ни с сего не падает.
Дорогу спросить хотели?
Дорогу спросить хотели?
третьего искали
Может попутали с кем?
так. Мы - пацаны с Ауди. Просто нового Форестера никогда не видели! Сигналили, просили мужика - ну остановись, дай пощупать - он ни в какую! А нам ведь хочется. Ну остановили его аккуратно, стали щупать окна - странно ведь - у старого без рамок были. А мужик злой такой - "ствол" вынул и давай пацанам наяривать по мабиле. Ну мы и струхнули.
Может с кемто перепутали. У нас когда то был случай: шел паренек домой никого не трогал, тут ему практически влоб вылетает что то жыпастое и слепит дальним и судя по звуку сзади тож чет остановилось, из джипа вылетает пару тел с битами и движеться в его сторону, и тут он слышит женский голосок "мальчики это не он", тела пакуются в машину и уезжают.
Модель, цвет , номера - выложи , люди должны знать...
ауді здається 80 явно не нова але шустра - з місця рванула непогано. номера не побачив толком бо в основному з боку бачив - вроді АІ. затонована по максимуму. кольору якогось сріблясто-золотистого світлого. кругом (особливо бампера) обклеєна резиновими молдінгами (чи як воно там правильно називається).
А мужик злой такой - "ствол" вынул и давай пацанам наяривать по мабиле. Ну мы и струхнули.
табличку треба було намалювати "ми не бандити" - я б зразу попустився. а ствол - та який там ствол, флобер звичайний, просто в кобурі не видно...
Может попутали с кем?
ага, нових форестерів в києві як собак нерізаних - якраз для "попутати". є мислішка що пацани просікли мене як я в епіцентрі розраховувався на окружній і випасли щоб розвести на тему водій виходить з машини для розборок а за той час йому барсетку з машини тирять. тільки от з бітою не понятно - був би тільки водій то може би і вийшов, а так застрємався.
короче я так і не поняв шо то було, але день вчора вдався на тему адреналіну.
на соломенке боевик видели какойто дурик чуть не наехал на семейство (папа, мама и ребенок в коляске), а потом выскочил из машины, стал в стойку и, по видимому, собирался показать класс папа семейства молча вытянул пистолет из кобуры (папа был в футболке, кобура висела на поясе ) и передернул затвор. "брюс ли" попустился мгновенно и ретировался. все это ок. 7 вечера напротив ментовского училища прямо на дороге. последний раз такой цырк видел в 93-м в днепропетровске
а номера? а спросить чего они хотят? Чего не спросил?
Атэц! Ты уже три месяца на форуме с кучей постов... а ветки путаешь... В "Проблемы" это надо грузить, в "Про-бле-мы"...
а спросить чего они хотят? Чего не спросил?
Ты думаешь стоило спросить у чувака с битой,что именно он хочет?
Передёргивая затвор - почему бы и нет?
Под патрон Флобера в продаже у нас только револьверы. У Револьвера ЗАТВОРА НЕТ. Передёргивать нечего!
Под патрон Флобера в продаже у нас только револьверы. У Револьвера ЗАТВОРА НЕТ. Передёргивать нечего!
+1
А даже если бы пистолет, стремно "подделкой" брязгать. Вдруг человек разбирается, и по звуку поймет что на понт берут. Лучше уж не вытаскивать из кобуры.
У Револьвера ЗАТВОРА НЕТ. Передёргивать нечего!
можно эффектно взвести курок как в вестернах. и стрелять также