Вирішив, що тільки нову, тому на хорошого німця грошей буде маловато Для мене більше важливо комфорт, (задоволення від того,що просто знаходишся, в хорошій машині) безпека, підвіска (ПОГАНІ дороги) динаміка на останньому місці -особливо не зажигаю, так як на хороших дорогах проводжу близько 25% всього часу. А, і ще тільки механіка Буду вдячний всім за поради (обгрунтовані)!
Если японец и для не очень хороших дорог то можно глянуть Nissan Qashqai 36 420,00 y.e. (36420x4.85=176637 грн.) это максимальная комплектация, остальное дешевле.
Було б напевно самий опимальний варіант, але в найближчому до мене великому місті Львів нема оф.диллера
В Івано-Франківську є.
Провтыкал про механику - в механике 30 590,00 y.e.
Если японец и для не очень хороших дорог то можно глянуть Nissan Qashqai 36 420,00 y.e. (36420x4.85=176637 грн.) это максимальная комплектация, остальное дешевле.
Дуже багато АЛЕ.. 1) черга чуть не рік (авто потрібне вже) 2)Не дуже хороші відгуки про нього. 3) Мені не дуже сподобався інтерєр.
В Івано-Франківську є.
Як часто потрібно буде мені їх (офіціала) провідувати?
В Івано-Франківську є.
Один раз на 15 000 км.
В Івано-Франківську є.
Один раз на 15 000 км.
Косяки э?
Модель офіційно 3 місяці продається... Поки ніби не чув, шоб скаржився хтось.
Скажіть, хто в курсі, чи буде хонда акорд, дорожчою в обслуговуванні ніж наприклад тойота авенсіс?
Акорд і Авенсіс будуть прибл. одинаковими по обслуговуванню, але чи підходить Акорд для поганих трускавецьких (я сам зі Стрия) і дрогобицьких доріг? Імхо, треба шукати щось паркетне.
-->
Може подивитись на якогось ССангЙонга? Там типу до 30 тис зелених можна взяти рамний Action. Болото місити в самий раз. Нє?
Акорд і Авенсіс будуть прибл. одинаковими по обслуговуванню, але чи підходить Акорд для поганих трускавецьких (я сам зі Стрия) і дрогобицьких доріг? Імхо, треба шукати щось паркетне.
Та от не лежить душа у мене до паркетників (сам то розумію, що для наших доріг, паркетник було б краще, но...) Люблю або повноцінний жиип, або акуратненький седанчик...
Suzuki Grand Vitara
-->
Та от не лежить душа у мене до паркетників (сам то розумію, що для наших доріг, паркетник було б краще, но...) Люблю або повноцінний жиип, або акуратненький седанчик...
В цьому діапазоні можна прикупити і справжній рамний джип на мостах, тільки думайте, чи вам це потрібно. Імхо, паркетник (Вітара таки стала паркетником) - розумний компроміс. І чекати не прийдеться рік. Приїхали - забрали.
-->
Може подивитись на якогось ССангЙонга? Там типу до 30 тис зелених можна взяти рамний Action. Болото місити в самий раз. Нє?
В цьому діапазоні можна прикупити і справжній рамний джип на мостах, тільки думайте, чи вам це потрібно. Імхо, паркетник (Вітара таки стала паркетником) - розумний компроміс. І чекати не прийдеться рік. Приїхали - забрали.
Ну не треба перебільшувати, все ж не буде їсти як трактор, тим більше якщо спокійно їздити. Седани за ці гроші є, і багато. Але як будете в Дрогобич їздити; та й взагалі у нас там гори. Я як почав їздити на джипах, зразу життя простішим стало. Дивіться, в цьому діапазоні є: - Вітара; - Тусон; - Кашкай; - Форд Фюжн в фарші - ... що там ше помагайте
-->