Мой бывает как свернется, морда персидская, хрен поймешь, где у него голова, где противоположная часть тела. Сидим, с женой, гадаем. А бывает лежит так, что первая мысль - все, сдох бобер. Причем, на все внешние раздражители 0 реакции, в крайнем случае глаз может один приоткрыть, но даже хвостом не шевельнет.
Летом - на сквозняках пузом кверху, обычное состояние - просто пузом кверху, на любимом стуле - клубочком, в моей кровати - исключительно на подушке, причем обязательно нужно на него положить голову ))
Очаровательное лысое чюдовисче )) А мой не может в таких сомнительных позах (( Только стационарненько, подальше от края кровати ... падал шоле в детстве много....
Супер!!! Голий кіт-просто моя голуба мрія! Проблема,що мій чоловік їх органічно не переносить,хоч живого ні разу не бачив. Не мерзне? Кофточки в*яжете йому?
А коли не сплять? Я от чого питаю. Я б для свого кота подружку завела,от тільки кошенят не хочеться. А кота каструвати якось шкода...Ну і не знаю,як вони поладять. В Вас-повна ідилія!
В ответ на: А коли не сплять? Я от чого питаю. Я б для свого кота подружку завела,от тільки кошенят не хочеться. А кота каструвати якось шкода...Ну і не знаю,як вони поладять. В Вас-повна ідилія!
Коли не сплять - у них велика програма. 1. Граються. Біганина-штовханина-стрибання-повзання-схованки... 2. Милуються-цілуються-лижуться. 3. Сваряться. Кіт ганяє кішку. Кішка ганяє кота. 4. Чіпляються до хазяїв. Киця приносе щось в зубах. Треба кидати, вона буде стрибати і ловити. Або відбивати як у волейболі. Залежно від настрою. Найкраще підходить фантик - золото від цукерок. Хвостик на шнурочку. Требя тягати-махати, вони будуть полювати. Приблизно так. Киця також полюбляє дивитись телевізор. Але лише передачі про тварин! Іноді доводиться дивитись монітор...
P.S. Киці (обидві) кастровані. Інакше - ніяк не можна було обійтись. Кіт був. Кицю принесла подруга сина, там народилось 6 чи 7 кошенят, він не міг відмовити... На характер операції не вплинули ніяк.