Вибачаюся, але не зміг знайти тему яка раніше вже піднімалася в звязку з чим:
Історія: Якось восени відбулася зі мною оказія, на колесі моєї автівки зявився невідомий девайс, а в звязку з наявністю часу та натхнення, було вирішено поїхати лише з цим девайсом. Ну суть в тому що поїхав я таки з ним. А тут сьогодні дозвонився до мого дому за моєї відсутності, якийсь чоловік розповідає що він з Оболонського РУ ГУ МВС України в м. Києві, дає номер мобільного і пропонує щоб я йому зателефонував. Повідомили мене про дзвінок і я зателефонував якомусь Віталію Вікторовичу на мобільний, поцікавився що він хоче після чого дізнався що до правоохоронних органів КП "Київпарксервіс" подало заяву що я у них відібрав блокіратор. І цей чоловік запрошує мене приїхати до Оболонського РУ ГУ для надання пояснень, на що я запитав чи встановлено цим чоловіком законність появи блокіраторана тому місці де стверджує заявник, чоловік образився на мене та почав розповідати що яйця курку не навчають, після чого йому було запропоновано викликати мене повісткою. На дану пропозицію він почав погрожувати мені розповідаючи що я більше не їздитиму даною автівкою і що він надасть якісь відомості до ДАІ. Мене це образило і я висловив свій подив тим що співробітник міністерства внутрішніх справ, будучи юристом дозволяє собі погрожувати людям використовуючи службове становище, після чого попрощався з ним.
Питання: які мої подальші дії??? 1. забити і чекати що він надалі утне. 2. зателефонувати йому ще раз і вибачитися, запропонувати йому кучу грошей і зробити три рази ку за розвод (я думаю він чекає саме цього). 3. зателефонувати і попросити назвати свою посаду та прізвище, після чого написати скаргу до прокуратури за неправомірні дії. 4. ваш варіант.
Заздалегіть вдячний за Вашу думку та версію. Прохання не піднімати баян стосовно доцільності незаконної оплати парковки.
Та самодіялність була ще в жовтні місяці, зараз результат данної діяльності.
если бы у "упал-намоченного" было что тебе предъявить на самом деле - повестка пришла бы аж бегом
Я удалил это с сайта блокиратора, думал, что уже не понадобится..
Короче, блокираторщики пишут заявления на тех, кто забирает крабы, а заявления ложатся мёртвым грузом /висяком/ на стол участкового того района, где был прецедент.
Так как законного варианта наклонить тебя у участкового нет (ты защищал свободу передвижения своей собственности), они начинают вызванивать и угрожать/уговаривать прийти к ним и написать то или иное заявление (или объяснение).
В данном случае лучше всего сказать ему, что ты очень занят и, если у него есть, что тебе предъявить, ты будешь ждать повестку. А касательно угроз - уже пишешь всё на диктофон и приложишь это к заявлению на него в прокуратуру.
твой случай - пятый из тех, что мне известны.. После таких действий, какие я рекомендую, участковые пропадали в неизвестном направлении и больше не беспокоили. С последнего звонка первого случая - уже полгода прошло.
если бы у "упал-намоченного" было что тебе предъявить на самом деле - повестка пришла бы аж бегом
1. забити
Я б ваще не звонил. Завтра какойто хырч позвонит и скажет срочно нести ххх грн иначе нададут сведения кудато там - пойдешь? ЗЫ: а вообще при звонке на такие левые мобилки я бы включал диктофон на телефоне, благо у большинства такая фича есть. Это если дойдет до п.3 (слабо верится) ЗЫЫ: даже! если!! предположить что блокираторщики дали делу "законный" ход, что они предъявить могут - их слово против вашего, думаю если что то и "у самих свидетели найдутся" что вы такогото дня такогото часа мирно пили кофе у другана Х, ну или чтобы ближе к правде выйдя к авто увидели "предмет похожий на блокиратор" который какието хулиганы прицепили Долго спрашивали ввсех вокруг чей девайс и к кому акт составлять (вот свидетель) но никого не біло, какая жалость, прищлось уехать
ага, знаю я одну 45-килограмовую девочку которая достала монтировку, разогнала 3-х 100-килограмовых блокираторщиков, лёгким движением наманикюренных пальчиков скинула блокиратор, погрузила его в свою машину и уехала... о чём честно блокираторщики написали заяву... дело закрыто за отсутствием состава преступления.
ага, знаю я одну 45-килограмовую девочку которая достала монтировку, разогнала 3-х 100-килограмовых блокираторщиков, лёгким движением наманикюренных пальчиков скинула блокиратор, погрузила его в свою машину и уехала... о чём честно блокираторщики написали заяву... дело закрыто за отсутствием состава преступления.
Дадада А она ходила к участковому, или по телефону отмахалась?
Дякую всім за поради.
Наразі виникає питання, яку процесуальну дію може зробити працівник РВ ГУ МВС, щоб у мене були проблеми з ДАІ. Щодо відсутності складу злочину та неможливості відкриття кримінальної справи, я розумію (ну в крайньому випадку знаю які дії буду здійснювати). Щодо того що запізно притягувати до адміністративної відповідальності теж розумію. А от щодо законно\незаконних методів дій працівника МВС для оголошення розшуку автівки, накладення заборони на неї тощо. Це реально???
Ничего не сделает.Просто пугает.Поставить машину под арест или еще что-то он не сможет,єто сложно и никто из-за такой фигни заниматься служебным подлогом не будет!Забей,тебя там не было!Или пусть докажет обратное,официально!
+1
РВ ГУ МВС, щоб у мене були проблеми з ДАІ
это совершенно разные гЫлкы власти и они между собой, ОЧЕНЬ не дружат... твоё дело открыто по другому протоколу который к гаишникам ни какого отношения не имеет (вдумайся почему вызывается 02 а не гаи на разблокировку). Ему нужно доказать что ты там был и забрал не просто кусок железа который, благодаря чьей-то неумной шутке оказался на твоём колесе, а украл имущество организации, которая ЗАКОННЫМ путём, ПО ТВОЕЙ ПРОСЬБЕ нацепило ТЕБЕ на машину ЕЁ (организации)имущество... Докажет попал, до сих пор ты чист аки англец... а запугивание... отправляй жалобу с диктофонной записью... попустит
Штольцу... просто позвонила
вдумайся почему вызывается 02 а не гаи на разблокировку
ГАИ на место ДТП тоже вызывается через 02.
"Наразі виникає питання, яку процесуальну дію може зробити працівник РВ ГУ МВС, щоб у мене були проблеми з ДАІ".
Ніяких, але якщо перший раз, не вестись на їхні погрози. Були б законні підстави, був би виклик, а так у відділку справу треба закрити, от і шукають лоха.
А так, користь від їхньої роботи тільки їм самим останнім часом, а нормальним людям перепони в житті. Не знаю як кому, але за 32 роки так склалось, що крім слова мусор (в голову нічого не приходить), незалежно чи то цивільні чи адміністративні питання. Тижнів зо два також були погрози, але не представився хто, (окрім як людина з міліції) запропонував йому зустріч публічну - не прийшов.
А проблеми з ДОЇ то гадаю, якщо їх і не має то доблєстне ДОЇ їх з задоволенням знайде .
РВ ГУ МВС, щоб у мене були проблеми з ДАІ
это совершенно разные гЫлкы власти и они между собой, ОЧЕНЬ не дружат...
точно-точно, был давеча в милиции, так пока заявление катал, несколько ментов обсуждали сработает или нет купленный на перова спрей на номера против визиря, жаловались что скорей всего успели вчера сфоткать и, внимание(!), один сказал что если сняли на визир, то удалить оттуда низзя, "мне так коллега из управления сказал". Подслушано в днепровском РОУВМД
Подзвонити в службу довіри МВС, та повідомити що хтось видає себе за їх співробітника та погрожує. Видати номер мобільного(ггг за власний кошт хлопака працює ) та його ім'я з призвищем. На відмінність від мобільного, ця розмова запишеться та буде дуже неприємною для Віталія Вікторовича.
1. В сад 2.В сад 3.В сад 4.В[*****], ой в сад ЗЫ: п.3 и 4 взаимозаменяемы
Подзвонити в службу довіри МВС, та повідомити що хтось видає себе за їх співробітника та погрожує. Видати номер мобільного(ггг за власний кошт хлопака працює ) та його ім'я з призвищем. На відмінність від мобільного, ця розмова запишеться та буде дуже неприємною для Віталія Вікторовича.
Какой ты коварный!
ЗЫ +1 к идее
Какой ты коварный!
ЗЫ +1 к идее
Ну, это самое простое. Люблю я когда никуда не нужно ходить а проблема решается С другой стороны, может это чья-то шутка, неудачная, уж больно дерзко